Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234981-Targowisko-na-Trufl%C4%99-i-Jokera-do-18-11-12r-do-godz-22[/url]

zapraszam na bazar dla Trufli i Jokera; jeszcze będę dokładac ale mozna się już rozglądac:)

Posted

[quote name='Malgoska'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234981-Targowisko-na-Truflę-i-Jokera-do-18-11-12r-do-godz-22[/URL]

zapraszam na bazar dla Trufli i Jokera; jeszcze będę dokładac ale mozna się już rozglądac:)[/QUOTE]
Jaki wielki bazar :lol: Ile ślicznych rzeczy :lol:

Posted

[quote name='Malgoska'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234981-Targowisko-na-Truflę-i-Jokera-do-18-11-12r-do-godz-22[/URL]

zapraszam na bazar dla Trufli i Jokera; jeszcze będę dokładac ale mozna się już rozglądac:)[/QUOTE]

Wojtusiu, nie chcę znow wyjść na jędzę ale żeby bazarek (ten i Justyny Lipickiej ) przyniosly jak największy dochod Trufelce - trzeba pomoc Cioteczkom w rozsyłaniu zaproszeń. Twoja rola tutaj jest nieoceniona. :lol:

Posted

[quote name='barb']Wojtusiu, nie chcę znow wyjść na jędzę ale żeby bazarek (ten i Justyny Lipickiej ) przyniosly jak największy dochod Trufelce - trzeba pomoc Cioteczkom w rozsyłaniu zaproszeń. Twoja rola tutaj jest nieoceniona. :lol:[/QUOTE]

tak, tak podpisuję się pod tym:)

Posted

[quote name='Marr']Co u Trufelki[/QUOTE]

[quote name='Marta72']dokładnie o to samo chciałam zapytać
to wątek Trufli i dla niej a tak mało wiadomości:([/QUOTE]
Tak to prawda, nie mogę na razie podjechać do Amoka w odwiedziny, ale zadzwonię do Iwonki.

Posted

Trufelka czeka na swój Domek :loveu:
Przyszli Państwo powinni być spokojni, opanowani, łagodni w postępowaniu ze zwierzakami.
Na zdjęciach wygląda trochę smutno, ale to wynika z sytuacji, która ją zaskoczyła - czyli robienie zdjęć :)
Jeśli kogoś pozna, jest oddana- na Iwonkę nawet szczeka z radości i nauczyła się jeść nagrody z ręki:)
Iwonka jest zadowolona z jej postępów- dużo już osiągnęła i nadaje się do adopcji.

Będziemy spokojnie czekać na wymarzony domek dla niej- łagodny, opanowany.
Byłaby idealnym przyjacielem dla kogoś statecznego;), może nawet "wczesny" emeryt ;);) - to marzenie o ideale, ważny jest spokojny, dający bezpieczeństwo dla niej domek:)

Na pewno wtedy jeszcze bardziej się otworzy i będzie szczęśliwym pieskiem:)

A więc - [B]TRUFELKA CZEKA NA SWÓJ DOMEK [/B]:loveu:

Posted

[quote name='wojtuś']Trufelka czeka na swój Domek :loveu:
Przyszli Państwo powinni być spokojni, opanowani, łagodni w postępowaniu ze zwierzakami.
Na zdjęciach wygląda trochę smutno, ale to wynika z sytuacji, która ją zaskoczyła - czyli robienie zdjęć :)
Jeśli kogoś pozna, jest oddana- na Iwonkę nawet szczeka z radości i nauczyła się jeść nagrody z ręki:)
Iwonka jest zadowolona z jej postępów- dużo już osiągnęła i nadaje się do adopcji.

Będziemy spokojnie czekać na wymarzony domek dla niej- łagodny, opanowany.
Byłaby idealnym przyjacielem dla kogoś statecznego;), może nawet "wczesny" emeryt ;);) - to marzenie o ideale, ważny jest spokojny, dający bezpieczeństwo dla niej domek:)

Na pewno wtedy jeszcze bardziej się otworzy i będzie szczęśliwym pieskiem:)

A więc - [B]TRUFELKA CZEKA NA SWÓJ DOMEK [/B]:loveu:[/QUOTE]

Wojtuś

ślicznie dziekujemy za wiadomości!!!

a ja mam dlaCioteczek i Wojtka wiadomosc dnia SZCZĘŚCIARA MA CIECZKE:roll::roll::roll::diabloti:
jestem zaskoczona bo miala mieć ostatnią w sierpniu ijestem znaczy byłam :evil_lol: umówiona na sterylke w grudniu.....

oj ciezkie spacerki nas czekaja:smhair2::nerwy::nerwy::nerwy:

Posted

[quote name='Marta72']Wojtuś

ślicznie dziekujemy za wiadomości!!!

a ja mam dlaCioteczek i Wojtka wiadomosc dnia SZCZĘŚCIARA MA CIECZKE:roll::roll::roll::diabloti:
jestem zaskoczona bo miala mieć ostatnią w sierpniu ijestem znaczy byłam :evil_lol: umówiona na sterylke w grudniu.....

oj ciezkie spacerki nas czekaja:smhair2::nerwy::nerwy::nerwy:[/QUOTE]

trochę wczesnie chyba...niecałe 3 miesiace? ja bym ja przebadała, ile ona ma lat?