wojtuś Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Martuś, jaki sen.. Uważajmy na te Psiaki :) A jak będzie jakiś ładny sen to też napisz :) Quote
Marta72 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 ładne to mam na jawie:) dobrego dnia :):):) Quote
barb Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='skorupiaczek']No to domków szukamy[/QUOTE] Skorupaczku, tutaj potrzebny tylko jeden domek - dla Trufli :lol: Quote
wojtuś Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Tak tak, dla Trufelki wspaniały domek powinien się znaleść :) Quote
Malgoska Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234981-Targowisko-na-Trufl%C4%99-i-Jokera-do-18-11-12r-do-godz-22[/url] zapraszam na bazar dla Trufli i Jokera; jeszcze będę dokładac ale mozna się już rozglądac:) Quote
barb Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Malgoska'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234981-Targowisko-na-Truflę-i-Jokera-do-18-11-12r-do-godz-22[/URL] zapraszam na bazar dla Trufli i Jokera; jeszcze będę dokładac ale mozna się już rozglądac:)[/QUOTE] Jaki wielki bazar :lol: Ile ślicznych rzeczy :lol: Quote
Marta72 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 o!! bazar Małgoskowy:) fajnie:) idę sobie zapisac Quote
barb Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='Malgoska'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234981-Targowisko-na-Truflę-i-Jokera-do-18-11-12r-do-godz-22[/URL] zapraszam na bazar dla Trufli i Jokera; jeszcze będę dokładac ale mozna się już rozglądac:)[/QUOTE] Wojtusiu, nie chcę znow wyjść na jędzę ale żeby bazarek (ten i Justyny Lipickiej ) przyniosly jak największy dochod Trufelce - trzeba pomoc Cioteczkom w rozsyłaniu zaproszeń. Twoja rola tutaj jest nieoceniona. :lol: Quote
Malgoska Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 [quote name='barb']Wojtusiu, nie chcę znow wyjść na jędzę ale żeby bazarek (ten i Justyny Lipickiej ) przyniosly jak największy dochod Trufelce - trzeba pomoc Cioteczkom w rozsyłaniu zaproszeń. Twoja rola tutaj jest nieoceniona. :lol:[/QUOTE] tak, tak podpisuję się pod tym:) Quote
Marta72 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='Marr']Co u Trufelki[/QUOTE] dokładnie o to samo chciałam zapytać to wątek Trufli i dla niej a tak mało wiadomości:( Quote
wojtuś Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='Marr']Co u Trufelki[/QUOTE] [quote name='Marta72']dokładnie o to samo chciałam zapytać to wątek Trufli i dla niej a tak mało wiadomości:([/QUOTE] Tak to prawda, nie mogę na razie podjechać do Amoka w odwiedziny, ale zadzwonię do Iwonki. Quote
wojtuś Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Trufelka czeka na swój Domek :loveu: Przyszli Państwo powinni być spokojni, opanowani, łagodni w postępowaniu ze zwierzakami. Na zdjęciach wygląda trochę smutno, ale to wynika z sytuacji, która ją zaskoczyła - czyli robienie zdjęć :) Jeśli kogoś pozna, jest oddana- na Iwonkę nawet szczeka z radości i nauczyła się jeść nagrody z ręki:) Iwonka jest zadowolona z jej postępów- dużo już osiągnęła i nadaje się do adopcji. Będziemy spokojnie czekać na wymarzony domek dla niej- łagodny, opanowany. Byłaby idealnym przyjacielem dla kogoś statecznego;), może nawet "wczesny" emeryt ;);) - to marzenie o ideale, ważny jest spokojny, dający bezpieczeństwo dla niej domek:) Na pewno wtedy jeszcze bardziej się otworzy i będzie szczęśliwym pieskiem:) A więc - [B]TRUFELKA CZEKA NA SWÓJ DOMEK [/B]:loveu: Quote
Marta72 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='wojtuś']Trufelka czeka na swój Domek :loveu: Przyszli Państwo powinni być spokojni, opanowani, łagodni w postępowaniu ze zwierzakami. Na zdjęciach wygląda trochę smutno, ale to wynika z sytuacji, która ją zaskoczyła - czyli robienie zdjęć :) Jeśli kogoś pozna, jest oddana- na Iwonkę nawet szczeka z radości i nauczyła się jeść nagrody z ręki:) Iwonka jest zadowolona z jej postępów- dużo już osiągnęła i nadaje się do adopcji. Będziemy spokojnie czekać na wymarzony domek dla niej- łagodny, opanowany. Byłaby idealnym przyjacielem dla kogoś statecznego;), może nawet "wczesny" emeryt ;);) - to marzenie o ideale, ważny jest spokojny, dający bezpieczeństwo dla niej domek:) Na pewno wtedy jeszcze bardziej się otworzy i będzie szczęśliwym pieskiem:) A więc - [B]TRUFELKA CZEKA NA SWÓJ DOMEK [/B]:loveu:[/QUOTE] Wojtuś ślicznie dziekujemy za wiadomości!!! a ja mam dlaCioteczek i Wojtka wiadomosc dnia SZCZĘŚCIARA MA CIECZKE:roll::roll::roll::diabloti: jestem zaskoczona bo miala mieć ostatnią w sierpniu ijestem znaczy byłam :evil_lol: umówiona na sterylke w grudniu..... oj ciezkie spacerki nas czekaja:smhair2::nerwy::nerwy::nerwy: Quote
Marycha35 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Ups, ciekawe dlaczego! A jak ona się czuje, zachowuje, wszystko ok? Quote
Malgoska Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='Marta72']Wojtuś ślicznie dziekujemy za wiadomości!!! a ja mam dlaCioteczek i Wojtka wiadomosc dnia SZCZĘŚCIARA MA CIECZKE:roll::roll::roll::diabloti: jestem zaskoczona bo miala mieć ostatnią w sierpniu ijestem znaczy byłam :evil_lol: umówiona na sterylke w grudniu..... oj ciezkie spacerki nas czekaja:smhair2::nerwy::nerwy::nerwy:[/QUOTE] trochę wczesnie chyba...niecałe 3 miesiace? ja bym ja przebadała, ile ona ma lat? Quote
Marta72 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 ona ok:) z panią za to nie teges:):):) to pierwsza moja cieczka:huh: wszelkie rady przyjmę z wielką wdzięcznością:thumbs: Quote
Marta72 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 no wcześnie...... szacujemy ja na dwa lata Quote
Malgoska Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='Marta72']no wcześnie...... szacujemy ja na dwa lata[/QUOTE] ale troche ma za wczesnie, ja bym sie przeszla do weta. Quote
Marycha35 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Też bym poszła, dla świętego spoko:) Quote
Recommended Posts