iwoniam Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 I ja mam jedno zapytanie - proponowałam fanty na Truflę na PW- i żadnej odpowiedzi... A co do watku - może by zmienić jej tytuł - on jest b, optymistyczny zwracając uwagę na to, że Szczęściara ma dom - może napisać to na odwrót? Trufelka szuka domu, Szczęściara już go ma ? lub coś podobnego? Quote
Marta72 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 na Trufelke mam nadziję pojdzie jakas kasa z bazarku, który robi JUstynka takze z moich fantów:) pozdrawiamy wszystkich:loveu: i zapytuje, czy znacie sposób na przestawienie czasu w psim zegarze:(:(:evil_lol::( Quote
barb Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name='iwoniam']I ja mam jedno zapytanie - proponowałam fanty na Truflę na PW- i żadnej odpowiedzi... A co do watku - może by zmienić jej tytuł - on jest b, optymistyczny zwracając uwagę na to, że Szczęściara ma dom - może napisać to na odwrót? Trufelka szuka domu, Szczęściara już go ma ? lub coś podobnego?[/QUOTE] Iwoniam czyli masz jakieś fanty, ktore możesz ofiarować dla Trufli ? Dobry pomysł z tą zmiana tytułu. Chyba Marta nie będzie miala nic przeciwko [quote name='Marta72']na Trufelke mam nadziję pojdzie jakas kasa z bazarku, który robi JUstynka takze z moich fantów:) [/QUOTE] I ja mam taką nadzieję Marta :roll: Bo niewiadomo kiedy Malgoka da radę zrobić dla niej bazarek, a dlug suni jest duży... [QUOTE] pozdrawiamy wszystkich:loveu: i zapytuje, czy znacie sposób na przestawienie czasu w psim zegarze:(:(:evil_lol::([/QUOTE] Ja nie znam :roll: Quote
Malgoska Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 [quote name='Marta72']na Trufelke mam nadziję pojdzie jakas kasa z bazarku, który robi JUstynka takze z moich fantów:) pozdrawiamy wszystkich:loveu: i zapytuje, czy znacie sposób na przestawienie czasu w psim zegarze:(:(:evil_lol::([/QUOTE] ja nie znam niestety....Szelosława o 5 rano mi już wskakuje na twarz....;) Quote
Marta72 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Szczęściara po 5 ............................ dziś dreptałam o mega swicie....ale i tak love :):):) ją:):):) Małgosia ja jeszcze jedną pakę mogę naszykować i jak wrócisz podeślę do Ciebie jak chcesz a co do zmiany tytułu jak najbardziej!!! tak swoja drogą to niedobrze, ze od Trufli nie ma ciagle informacji jakiśbądz, nowych fotek itd..... Quote
barb Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name='Marta72'] tak swoja drogą to niedobrze, ze od Trufli nie ma ciagle informacji jakiśbądz, nowych fotek itd.....[/QUOTE] A nowe fotki Trufli z olkuskiego wątku nie były tu skopiowane ? Quote
Malgoska Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 [quote name='Marta72']Szczęściara po 5 ............................ dziś dreptałam o mega swicie....ale i tak love :):):) ją:):):) Małgosia ja jeszcze jedną pakę mogę naszykować i jak wrócisz podeślę do Ciebie jak chcesz a co do zmiany tytułu jak najbardziej!!! tak swoja drogą to niedobrze, ze od Trufli nie ma ciagle informacji jakiśbądz, nowych fotek itd.....[/QUOTE] Marta to wyślij może do Justynki, może dorzuci jeszcze do tego bazaru co trwa.... Ja teraz postaram się zrobić bazar na Trufle bo ma potworne długi. Quote
wojtuś Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name='iwoniam']I ja mam jedno zapytanie - proponowałam fanty na Truflę na PW- i żadnej odpowiedzi... A co do watku - może by zmienić jej tytuł - on jest b, optymistyczny zwracając uwagę na to, że Szczęściara ma dom - może napisać to na odwrót? Trufelka szuka domu, Szczęściara już go ma ? lub coś podobnego?[/QUOTE] Proponowałaś mnie Iwoniu fanty na bazarek na Truflę... ale z zastrzeżeniem aby nie pisać o tym na wątku - nie rozumiem dlaczego więc nie odpowiedziałem. A poza tym, każdy bazarek na Olkuszaki lub BDT Iwoniam zawiera info o Twoim wątku olkuskim i wstawiane są sklejki piesków, gdzie jest Trufla (3 ostatnie bazarki Krakowianki i obecny Justynki). Dla mnie i dla obecnych na bazarkach jest zrozumiałe, że pieniążki w takim razie, w części zbierane są też na Truflę z Olkusza, a tak nie jest. Tak, odwrócę tytuł wątku. [quote name='Malgoska']Marta to wyślij może do Justynki, może dorzuci jeszcze do tego bazaru co trwa.... Ja teraz postaram się zrobić bazar na Trufle bo ma potworne długi.[/QUOTE] Dzięki Małgosiu :) Quote
Marta72 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Wojtuś wysłam do Justynki dwie duze paczki fantów na bazarek który trwa. Miały iśc do MAłgosi, która by zrobiła bazar na Truflę, ale ona potrzebowanała wolnego i tak trafiły do Justynki która zadeklarowała zrobienie bazarku na wątku olkuskim, bo tam pytałam czy ktoś Małgosi nie moze wyręczyć. Nie wyobrażam sobie, by cześć pieniędzy z bazarku nie trafiała do Trufli i jestem przekonana,że tak będzie.:):):) 1 Quote
barb Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 A ja nie wiem komu powinnam podziekować za punkty reputacji otrzymane za ten wątek ? Wojtusiowi, Marcie72 a może komuś innemu ?:lol: Quote
Malgoska Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 [quote name='barb']A ja nie wiem komu powinnam podziekować za punkty reputacji otrzymane za ten wątek ? Wojtusiowi, Marcie72 a może komuś innemu ?:lol:[/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:co to są punkty reputacji???:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
barb Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 A Ty Cioteczko nie masz ? Jak klikniesz w ustawienia to wyświetlają sie pod subskrybowanymi wątkami. Tak ogolnie to chyba jest coś pozytywnego te punty reputacji. [quote name='Malgoska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:co to są punkty reputacji???:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE] Quote
barb Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 tu coś znalazłam ba temat punktow reputacji [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/217700-punkty-reputacji[/url] [quote name='barb']A Ty Cioteczko nie masz ? Jak klikniesz w ustawienia to wyświetlają sie pod subskrybowanymi wątkami. Tak ogolnie to chyba jest coś pozytywnego te punty reputacji.[/QUOTE] Quote
Malgoska Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 [quote name='barb']A Ty Cioteczko nie masz ? Jak klikniesz w ustawienia to wyświetlają sie pod subskrybowanymi wątkami. Tak ogolnie to chyba jest coś pozytywnego te punty reputacji.[/QUOTE] no nie mam :( chyba :( Quote
barb Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 [quote name='Malgoska']no nie mam :( chyba :([/QUOTE] Jak się dowiem jak się to robi, zeby je komuś dodać to zaraz Ci przyznam. :lol: Quote
Malgoska Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 [quote name='barb']Jak się dowiem jak się to robi, zeby je komuś dodać to zaraz Ci przyznam. :lol:[/QUOTE] :niedowia::niedowia: eee nie chce tak po znajomości....:nono::nono: 1 Quote
barb Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 (edited) [quote name='Malgoska']:niedowia::niedowia: eee nie chce tak po znajomości....:nono::nono:[/QUOTE] Hehe przecież Cię póki co nie mam Cię w Znajomych więc o żadnych znajomościach nie moze być mowy ;) Edited November 2, 2012 by barb Quote
barb Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 [quote name='barb']Jak się dowiem jak się to robi, zeby je komuś dodać to zaraz Ci przyznam. :lol:[/QUOTE] Już sobie przypomnialam.:multi: Na tym szarym pasku pod napisanym postem jest gwiazdka i wnia trzeba kliknąć :lol: Quote
Marta72 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 barb:) poszła reputacja do Ciebie, bo przecież dzieki Tobie mam Szczęściarę:):);) Quote
barb Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 [quote name='Marta72']barb:) poszła reputacja do Ciebie, bo przecież dzieki Tobie mam Szczęściarę:):);)[/QUOTE] Dziękuję. :lol: Ja też Ci przyznalam - doszła ? Quote
Marta72 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 he,he:) nie wiem ....nie sprawdzam tego i nie wiem ile było przed Tobą:) Ale slicznie dzieekuję:):):) Quote
barb Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Malgoska, nie wiem na jakim wątku najszybciej Cię mozna spotkać więc wpisuję na kilku: [SIZE=3] masz zapchaną skrzynkę !!![/SIZE] Quote
wojtuś Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 [quote name='barb']A ja nie wiem komu powinnam podziekować za punkty reputacji otrzymane za ten wątek ? Wojtusiowi, Marcie72 a może komuś innemu ?:lol:[/QUOTE] Ja w ogóle nie wiedziałem, że coś takiego jest jak punkty reputacji :) Quote
iwoniam Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='wojtuś']Proponowałaś mnie Iwoniu fanty na bazarek na Truflę... ale z zastrzeżeniem aby nie pisać o tym na wątku - nie rozumiem dlaczego więc nie odpowiedziałem. A poza tym, każdy bazarek na Olkuszaki lub BDT Iwoniam zawiera info o Twoim wątku olkuskim i wstawiane są sklejki piesków, gdzie jest Trufla (3 ostatnie bazarki Krakowianki i obecny Justynki). Dla mnie i dla obecnych na bazarkach jest zrozumiałe, że pieniążki w takim razie, w części zbierane są też na Truflę z Olkusza, a tak nie jest. Tak, odwrócę tytuł wątku. Dzięki Małgosiu :)[/QUOTE] olaleś mnie Wojtek Trufla i Sonia miały osobny wątek=bazarek. Inne psy mają 1 bazarek np na 20 zwierzaków.. Tu jest 1 dziewczyna - nie tak?? Czy ja się nią nie zajmuję?? Nie pomagam????? Zatem, kiedy moimi rękami, zaszczepiłeś i odrobaczyłeś Trufelkę i Szczęściarę? Z tego co pamiętam zrobiłam to ja, więc nie pisz, że nic dla tych biedusi nie robię. Nawet z wątku olkuskiego najnowszych zdjęć tu nie ma wklejonych. To Twój wątek, to Ty powinieneś to zrobić.... Na bieżącym Bazarku Justynki 50% JEST NA "moje" BDT, 50% TYLKO NA 2 PSY W AMOKU - Jokera i Truflę właśnie. Na PW mógłbyś odpisać choćby "daj sobie siana". Cokolwiek... [quote name='Marta72']Wojtuś wysłam do Justynki dwie duze paczki fantów na bazarek który trwa. Miały iśc do MAłgosi, która by zrobiła bazar na Truflę, ale ona potrzebowanała wolnego i tak trafiły do Justynki która zadeklarowała zrobienie bazarku na wątku olkuskim, bo tam pytałam czy ktoś Małgosi nie moze wyręczyć. Nie wyobrażam sobie, by cześć pieniędzy z bazarku nie trafiała do Trufli i jestem przekonana,że tak będzie.:):):)[/QUOTE] Martunia72 - jak dla mnie to każdy bazarek jest na WSZYSTKIE OLKUSZAKI. TO jedna wielka rodzina szczęśliwców, którym pomogliśmy WSPÓLNIE. Quote
Marta72 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='iwoniam']Na bieżącym Bazarku Justynki 50% JEST NA "moje" BDT, 50% TYLKO NA 2 PSY W AMOKU - Jokera i Truflę właśnie. [/QUOTE] Iwonko!!! dziekuję bardzo:):):) Kochani jesteśmy tylko ludzmi, czasem sie nie dogadamy, czy w ogólnym pędzie i natłoku obowiązków,czy wskutek zwyczajnego ludzkiego zmęczenia, czy doła, coś nam wyjdzie nie tak... dajmy sobie prawo do pomyłek, nieporozumień i błędów... i zawsze, zawsze podajmy sobie rękę na zgodę:calus:!!! Jak napisała Iwonka POMAGAMY WSPÓLNIE! Kazdy inacze,j ale to nie znaczy,że ktoś mniej a ktoś bardziej,że ktoś lepiej a inny gorzej! :user::eviltong::eviltong::eviltong::loveu: 1 Quote
Recommended Posts