Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I ja mam jedno zapytanie -
proponowałam fanty na Truflę na PW-
i żadnej odpowiedzi...

A co do watku - może by zmienić jej tytuł -
on jest b, optymistyczny zwracając uwagę na to, że Szczęściara ma dom -
może napisać to na odwrót?

Trufelka szuka domu, Szczęściara już go ma ? lub coś podobnego?

Posted

na Trufelke mam nadziję pojdzie jakas kasa z bazarku, który robi JUstynka takze z moich fantów:)

pozdrawiamy wszystkich:loveu:

i zapytuje, czy znacie sposób na przestawienie czasu w psim zegarze:(:(:evil_lol::(

Posted

[quote name='iwoniam']I ja mam jedno zapytanie -
i żadnej odpowiedzi...

Trufelka szuka domu, Szczęściara już go ma ? lub coś podobnego?[/QUOTE]
Iwoniam czyli masz jakieś fanty, ktore możesz ofiarować dla Trufli ?
Dobry pomysł z tą zmiana tytułu. Chyba Marta nie będzie miala nic przeciwko

[quote name='Marta72']na Trufelke mam nadziję pojdzie jakas kasa z bazarku, który robi JUstynka takze z moich fantów:) [/QUOTE]
I ja mam taką nadzieję Marta :roll: Bo niewiadomo kiedy Malgoka da radę zrobić dla niej bazarek, a dlug suni jest duży...
[QUOTE] pozdrawiamy wszystkich:loveu:

i zapytuje, czy znacie sposób na przestawienie czasu w psim zegarze:(:(:evil_lol::([/QUOTE]
Ja nie znam :roll:

Posted

[quote name='Marta72']na Trufelke mam nadziję pojdzie jakas kasa z bazarku, który robi JUstynka takze z moich fantów:)

pozdrawiamy wszystkich:loveu:

i zapytuje, czy znacie sposób na przestawienie czasu w psim zegarze:(:(:evil_lol::([/QUOTE]

ja nie znam niestety....Szelosława o 5 rano mi już wskakuje na twarz....;)

Posted

Szczęściara
po 5 ............................
dziś dreptałam o mega swicie....ale i tak love :):):) ją:):):)

Małgosia
ja jeszcze jedną pakę mogę naszykować i jak wrócisz podeślę do Ciebie jak chcesz

a co do zmiany tytułu jak najbardziej!!!

tak swoja drogą to niedobrze, ze od Trufli nie ma ciagle informacji jakiśbądz, nowych fotek itd.....

Posted

[quote name='Marta72']
tak swoja drogą to niedobrze, ze od Trufli nie ma ciagle informacji jakiśbądz, nowych fotek itd.....[/QUOTE]
A nowe fotki Trufli z olkuskiego wątku nie były tu skopiowane ?

Posted

[quote name='Marta72']Szczęściara
po 5 ............................
dziś dreptałam o mega swicie....ale i tak love :):):) ją:):):)

Małgosia
ja jeszcze jedną pakę mogę naszykować i jak wrócisz podeślę do Ciebie jak chcesz

a co do zmiany tytułu jak najbardziej!!!

tak swoja drogą to niedobrze, ze od Trufli nie ma ciagle informacji jakiśbądz, nowych fotek itd.....[/QUOTE]

Marta to wyślij może do Justynki, może dorzuci jeszcze do tego bazaru co trwa....
Ja teraz postaram się zrobić bazar na Trufle bo ma potworne długi.

Posted

[quote name='iwoniam']I ja mam jedno zapytanie -
i żadnej odpowiedzi...

Trufelka szuka domu, Szczęściara już go ma ? lub coś podobnego?[/QUOTE]
Proponowałaś mnie Iwoniu fanty na bazarek na Truflę... ale z zastrzeżeniem aby nie pisać o tym na wątku - nie rozumiem dlaczego więc nie odpowiedziałem.

A poza tym, każdy bazarek na Olkuszaki lub BDT Iwoniam zawiera info o Twoim wątku olkuskim i wstawiane są sklejki piesków, gdzie jest Trufla (3 ostatnie bazarki Krakowianki i obecny Justynki).
Dla mnie i dla obecnych na bazarkach jest zrozumiałe, że pieniążki w takim razie, w części zbierane są też na Truflę z Olkusza, a tak nie jest.

Tak, odwrócę tytuł wątku.

[quote name='Malgoska']Marta to wyślij może do Justynki, może dorzuci jeszcze do tego bazaru co trwa....
Ja teraz postaram się zrobić bazar na Trufle bo ma potworne długi.[/QUOTE]
Dzięki Małgosiu :)

Posted

Wojtuś
wysłam do Justynki dwie duze paczki fantów na bazarek który trwa. Miały iśc do MAłgosi, która by zrobiła bazar na Truflę, ale ona potrzebowanała wolnego i tak trafiły do Justynki która zadeklarowała zrobienie bazarku na wątku olkuskim, bo tam pytałam czy ktoś Małgosi nie moze wyręczyć.
Nie wyobrażam sobie, by cześć pieniędzy z bazarku nie trafiała do Trufli i jestem przekonana,że tak będzie.:):):)

• Upvote 1
Posted

A ja nie wiem komu powinnam podziekować za punkty reputacji otrzymane za ten wątek ? Wojtusiowi, Marcie72 a może komuś innemu ?:lol:

Posted

[quote name='barb']A ja nie wiem komu powinnam podziekować za punkty reputacji otrzymane za ten wątek ? Wojtusiowi, Marcie72 a może komuś innemu ?:lol:[/QUOTE]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:co to są punkty reputacji???:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

A Ty Cioteczko nie masz ? Jak klikniesz w ustawienia to wyświetlają sie pod subskrybowanymi wątkami. Tak ogolnie to chyba jest coś pozytywnego te punty reputacji.
[quote name='Malgoska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:co to są punkty reputacji???:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE]

Posted

tu coś znalazłam ba temat punktow reputacji
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/217700-punkty-reputacji[/url]
[quote name='barb']A Ty Cioteczko nie masz ? Jak klikniesz w ustawienia to wyświetlają sie pod subskrybowanymi wątkami. Tak ogolnie to chyba jest coś pozytywnego te punty reputacji.[/QUOTE]

Posted

[quote name='barb']A Ty Cioteczko nie masz ? Jak klikniesz w ustawienia to wyświetlają sie pod subskrybowanymi wątkami. Tak ogolnie to chyba jest coś pozytywnego te punty reputacji.[/QUOTE]

no nie mam :( chyba :(

Posted

[quote name='Malgoska']no nie mam :( chyba :([/QUOTE]
Jak się dowiem jak się to robi, zeby je komuś dodać to zaraz Ci przyznam. :lol:

Posted

[quote name='barb']Jak się dowiem jak się to robi, zeby je komuś dodać to zaraz Ci przyznam. :lol:[/QUOTE]

:niedowia::niedowia: eee nie chce tak po znajomości....:nono::nono:

• Upvote 1
Posted (edited)

[quote name='Malgoska']:niedowia::niedowia: eee nie chce tak po znajomości....:nono::nono:[/QUOTE]
Hehe przecież Cię póki co nie mam Cię w Znajomych więc o żadnych znajomościach nie moze być mowy ;)

Edited by barb
Posted

[quote name='barb']Jak się dowiem jak się to robi, zeby je komuś dodać to zaraz Ci przyznam. :lol:[/QUOTE]
Już sobie przypomnialam.:multi:
Na tym szarym pasku pod napisanym postem jest gwiazdka i wnia trzeba kliknąć :lol:

Posted

[quote name='Marta72']barb:)
poszła reputacja do Ciebie, bo przecież dzieki Tobie mam Szczęściarę:):);)[/QUOTE]
Dziękuję. :lol: Ja też Ci przyznalam - doszła ?

Posted

Malgoska, nie wiem na jakim wątku najszybciej Cię mozna spotkać więc wpisuję na kilku:
[SIZE=3] masz zapchaną skrzynkę !!![/SIZE]

Posted

[quote name='barb']A ja nie wiem komu powinnam podziekować za punkty reputacji otrzymane za ten wątek ? Wojtusiowi, Marcie72 a może komuś innemu ?:lol:[/QUOTE]
Ja w ogóle nie wiedziałem, że coś takiego jest jak punkty reputacji :)

Posted

[quote name='wojtuś']Proponowałaś mnie Iwoniu fanty na bazarek na Truflę... ale z zastrzeżeniem aby nie pisać o tym na wątku - nie rozumiem dlaczego więc nie odpowiedziałem.

A poza tym, każdy bazarek na Olkuszaki lub BDT Iwoniam zawiera info o Twoim wątku olkuskim i wstawiane są sklejki piesków, gdzie jest Trufla (3 ostatnie bazarki Krakowianki i obecny Justynki).
Dla mnie i dla obecnych na bazarkach jest zrozumiałe, że pieniążki w takim razie, w części zbierane są też na Truflę z Olkusza, a tak nie jest.

Tak, odwrócę tytuł wątku.

Dzięki Małgosiu :)[/QUOTE]

olaleś mnie Wojtek

Trufla i Sonia miały osobny wątek=bazarek. Inne psy mają 1 bazarek np na 20 zwierzaków..
Tu jest 1 dziewczyna - nie tak??
Czy ja się nią nie zajmuję?? Nie pomagam?????

Zatem, kiedy moimi rękami, zaszczepiłeś i odrobaczyłeś Trufelkę i Szczęściarę?
Z tego co pamiętam zrobiłam to ja, więc nie pisz, że nic dla tych biedusi nie robię.
Nawet z wątku olkuskiego najnowszych zdjęć tu nie ma wklejonych.
To Twój wątek, to Ty powinieneś to zrobić....

Na bieżącym Bazarku Justynki 50% JEST NA "moje" BDT, 50% TYLKO NA 2 PSY W AMOKU - Jokera i Truflę właśnie.

Na PW mógłbyś odpisać choćby "daj sobie siana". Cokolwiek...

[quote name='Marta72']Wojtuś
wysłam do Justynki dwie duze paczki fantów na bazarek który trwa. Miały iśc do MAłgosi, która by zrobiła bazar na Truflę, ale ona potrzebowanała wolnego i tak trafiły do Justynki która zadeklarowała zrobienie bazarku na wątku olkuskim, bo tam pytałam czy ktoś Małgosi nie moze wyręczyć.
Nie wyobrażam sobie, by cześć pieniędzy z bazarku nie trafiała do Trufli i jestem przekonana,że tak będzie.:):):)[/QUOTE]

Martunia72 - jak dla mnie to każdy bazarek jest na WSZYSTKIE OLKUSZAKI. TO jedna wielka rodzina szczęśliwców, którym pomogliśmy WSPÓLNIE.

Posted

[quote name='iwoniam']Na bieżącym Bazarku Justynki 50% JEST NA "moje" BDT, 50% TYLKO NA 2 PSY W AMOKU - Jokera i Truflę właśnie.

[/QUOTE]

Iwonko!!!
dziekuję bardzo:):):)

Kochani
jesteśmy tylko ludzmi, czasem sie nie dogadamy, czy w ogólnym pędzie i natłoku obowiązków,czy wskutek zwyczajnego ludzkiego zmęczenia, czy doła, coś nam wyjdzie nie tak...
dajmy sobie prawo do pomyłek, nieporozumień i błędów...
i zawsze, zawsze podajmy sobie rękę na zgodę:calus:!!!

Jak napisała Iwonka POMAGAMY WSPÓLNIE! Kazdy inacze,j ale to nie znaczy,że ktoś mniej a ktoś bardziej,że ktoś lepiej a inny gorzej!
:user::eviltong::eviltong::eviltong::loveu:

• Upvote 1