Monika_tbg Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witam:) chciała dodac Kubusia na kilka serwerow...:) tylko nieimwe czy mogła bym e-maila podac swojego a numer telefonu ten co jest na pierwszej stronie?? Quote
Rawa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='grazyna9915']Dianeczko to ty go umieściłaś na animalia? W razie czego pięknie dziękuję. Chciałam dać tam jego ogłoszenia, a tu tak niespodzianka. Dziękuję. Dianeczko jeżeli możesz to pisz gdzie go umieszczasz a ja na pierwszej stronie będę to zaznaczać. Jeszcze raz serdecznie dziękuję[/quote] Tak to ja. Nie ma sprawy ;) Zamieściłam na: kupsprzedaj.pl dogs.pl bono-polska.pl kupiepsa.pl animalia.pl Zaraz jeszcze dodam ogłoszenie na adopcje.org ;) Quote
Rawa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 HOP! Jeszcze na: adopcje.org mojpupil.pl e-hodowla.eu Jeszcze parę dojdzie, ale czekam na e-mail z aktywacją konta ;) A może by porobić plakaty to bym porozwieszała w przychodniach weterynaryjnych? EDIT: dopiero teraz zauważyłam w pierwszym poście, że Kuba ma już ogłoszenie na mojpupil.pl Teraz ma już dwa. Quote
Rawa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Do góry Kubusiu! :multi: Raz-dwa! petworld.pl eoferty.pl kupiszpsa.pl etablica.com zwierzeta.pilne.net Quote
Rawa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Popatrzcie na te oczy spragnione miłości... Czyż nie są piękne? On potrafi kochać, ale musi mieć kogo. Quote
fizia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Wierzę, ze niedługo znajdzie się ktoś, kto Go pokocha!! Quote
carolinascotties Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ogłoszenie- dwukropek (oferta nr. 22487756 ) [URL]http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,22487756,Warszawa_Zwierzaki___Adopcja,4-192.html[/URL] Quote
agnieszka30 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Takie cudo jeszcze domku nie ma ???? co jest grane?:cool3: Quote
Rawa Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Nie wiem, nie wiem :cool3: Poszukajmy też ogłoszeń 'Przyjmę' ;) Quote
grazyna9915 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [CENTER][COLOR=navy]Nie było mnie przez dwa dni na internecie, a tutaj na wątku aż wre praca.[/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=navy]Ludziska serdeczne dzięki za pamięć.[/COLOR] [COLOR=navy]Dzięki Wam mój tymczas ma sens.[/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=navy]Niestety nie mogę zawsze zajżeć na internet więc Wasza pomoc jest nieoceniona.[/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=navy][B]Nie chcę zapeszyć, ale dzowniła jedna pani z Czechowic i wypytywała się o psiaka. Wydała mi się bardzo sympatyczna i kto wie może się zdecyduje na niego.[/B][/COLOR] [COLOR=navy][B]Oglądała go też jedna pani z Tych, ale ona ma już dwa psiaki i w tej chwili mieszkanie ma w remoncie więc nie wiadomo czy będzie mogła go przygarnąć.[/B][/COLOR][/CENTER] [CENTER][SIZE=4][COLOR=darkgreen][B]A to wszystko dzięki Wam.[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [CENTER][COLOR=navy]Obiecuję, że jak tylko Kuba znajdzie dom biorę na tymczas kolejnego psiaka, bo przy takim wsparciu to wszystko ma sens.[/COLOR][/CENTER] [CENTER][SIZE=6][COLOR=red][B]:loveu: DZIĘKUJĘ!!!!!!:loveu: [/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
grazyna9915 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [B]mulinka[/B] a jaki proponoujesz tytuł w razie czego chętnie go zmienię. [B]Monika[/B] [B]tbg[/B] oczywiście rób co uważasz za słuszne i możesz podawać swój nr e-mail. Możesz też podawać mój nr: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=blue][email protected][/COLOR][/EMAIL] [B][COLOR=darkgreen]Jeszcze raz wszystkim dziękuję za wsparcie.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Mam nadzieję, że psiak szybko znajdzie nowy dom!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=#006400][/COLOR][/B] [B][COLOR=red]DZIĘKUJĘ![/COLOR][/B] Quote
Rawa Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Chciałabym jeszcze ponowić pytanie: czy porozwieszać jakieś ogłoszenia z Kubusiem po mieście? ;) Quote
grazyna9915 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='Dianeczka']Chciałabym jeszcze ponowić pytanie: czy porozwieszać jakieś ogłoszenia z Kubusiem po mieście? ;)[/quote] Dianeczko przepraszam ale musiałam przegapić pytanie. Oczywiście jeżeli możesz to porozwieszaj plakaty. To bardzo dobry pomysł. Ja jestem w trakcie przygotowywanie plakatu zbiorczego na którym umieszczony jest Kuba i kotka Saba (która szuka domu już 8-m miesięcy) dodatkowo chcę jeszcze wcisnąć szczeniaka z Katowic. Jeżeli byś chciała to mogę Ci przesłać plakat lub mogłybyśmy się umówić bym Ci przekazała gotowe plakaty. Z góry dziękuję. Quote
grazyna9915 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Przepraszam, ale ta Pani która pytała się o małego mieszka chyba w Czeladzi, a nie w Czechowicach. Quote
grazyna9915 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Bardzo proszę o domek dla Kuby!!! We wtorek muszę przygarnąć kolejną biedę!!! Quote
Recommended Posts