Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='grazyna9915']Dianeczko to ty go umieściłaś na animalia?
W razie czego pięknie dziękuję.
Chciałam dać tam jego ogłoszenia, a tu tak niespodzianka.
Dziękuję.
Dianeczko jeżeli możesz to pisz gdzie go umieszczasz a ja na pierwszej stronie będę to zaznaczać.
Jeszcze raz serdecznie dziękuję[/quote]

Tak to ja.
Nie ma sprawy ;)
Zamieściłam na:
kupsprzedaj.pl
dogs.pl
bono-polska.pl
kupiepsa.pl
animalia.pl

Zaraz jeszcze dodam ogłoszenie na adopcje.org ;)

Posted

HOP!
Jeszcze na:
adopcje.org
mojpupil.pl
e-hodowla.eu

Jeszcze parę dojdzie, ale czekam na e-mail z aktywacją konta ;)

A może by porobić plakaty to bym porozwieszała w przychodniach weterynaryjnych?

EDIT:
dopiero teraz zauważyłam w pierwszym poście, że Kuba ma już ogłoszenie na mojpupil.pl
Teraz ma już dwa.

Posted

[CENTER][COLOR=navy]Nie było mnie przez dwa dni na internecie, a tutaj na wątku aż wre praca.[/COLOR][/CENTER]

[CENTER][COLOR=navy]Ludziska serdeczne dzięki za pamięć.[/COLOR]
[COLOR=navy]Dzięki Wam mój tymczas ma sens.[/COLOR][/CENTER]

[CENTER][COLOR=navy]Niestety nie mogę zawsze zajżeć na internet więc Wasza pomoc jest nieoceniona.[/COLOR][/CENTER]

[CENTER][COLOR=navy][B]Nie chcę zapeszyć, ale dzowniła jedna pani z Czechowic i wypytywała się o psiaka. Wydała mi się bardzo sympatyczna i kto wie może się zdecyduje na niego.[/B][/COLOR]
[COLOR=navy][B]Oglądała go też jedna pani z Tych, ale ona ma już dwa psiaki i w tej chwili mieszkanie ma w remoncie więc nie wiadomo czy będzie mogła go przygarnąć.[/B][/COLOR][/CENTER]

[CENTER][SIZE=4][COLOR=darkgreen][B]A to wszystko dzięki Wam.[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

[CENTER][COLOR=navy]Obiecuję, że jak tylko Kuba znajdzie dom biorę na tymczas kolejnego psiaka, bo przy takim wsparciu to wszystko ma sens.[/COLOR][/CENTER]

[CENTER][SIZE=6][COLOR=red][B]:loveu: DZIĘKUJĘ!!!!!!:loveu: [/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Posted

[B]mulinka[/B] a jaki proponoujesz tytuł w razie czego chętnie go zmienię.

[B]Monika[/B] [B]tbg[/B] oczywiście rób co uważasz za słuszne i możesz podawać swój nr e-mail.
Możesz też podawać mój nr: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=blue][email protected][/COLOR][/EMAIL]

[B][COLOR=darkgreen]Jeszcze raz wszystkim dziękuję za wsparcie.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Mam nadzieję, że psiak szybko znajdzie nowy dom!!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]DZIĘKUJĘ![/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Dianeczka']Chciałabym jeszcze ponowić pytanie: czy porozwieszać jakieś ogłoszenia z Kubusiem po mieście? ;)[/quote]

Dianeczko przepraszam ale musiałam przegapić pytanie.

Oczywiście jeżeli możesz to porozwieszaj plakaty.
To bardzo dobry pomysł.

Ja jestem w trakcie przygotowywanie plakatu zbiorczego na którym umieszczony jest Kuba i kotka Saba (która szuka domu już 8-m miesięcy) dodatkowo chcę jeszcze wcisnąć szczeniaka z Katowic.

Jeżeli byś chciała to mogę Ci przesłać plakat lub mogłybyśmy się umówić bym Ci przekazała gotowe plakaty.

Z góry dziękuję.