Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Halusiu, dołączę do Ciebie jak Bulinka będzie w domku.;)
Trzymam kciuki, żeby adopcja się udała, by Bulinka nareszcie zaznała szczęścia we własnym domku.

Posted

A jeśli nie zechce...to nie wróci? :mad:
Musi wrócić, bo ją odszukamy na tej weterynarii. Przecież wszyscy tutaj się znają :evil_lol:
Haili, wyłaź :razz:

Posted

Żarty z Bulinki??!!! PHI!!!! mowilam przed wczoraj ze mnie nie ma wczoraj w krakowie. bylam w warszawie myslalam ze wroce na tyle wczesnie zeby cos napisac ale wrocilam o 3 w nocy i padlam. Dzwonilam do Pani Oli i jestesmy umowione ze zadzwonie jak juz sie calkiem przeprowadzimy tj kolo 10 dni i przyjade w sobote po psinke. A tymczasem Pani Ola powiedziala ze ktoras z cioc sie ze mna spotka celem pogadania :D

Posted

Witam ciocie Hale, odzyskala ciocia we mnie wiare? ;) nie ciezko by mnie bylo odszukac na tej weterynarii bo bede prawdopodobnie jedyna magdą z końmi...

Posted

"nie nauczona czystosci" ok, moje jamniki sa uczone 13 lat i do tej pory im nie wychodzi jak kazdym jamnikom, a to ze byla oddawana przez jakis idiotow ( za przeproszeniem) to mnie nie zniechceca i ciezko sie dziwic w takiej sytuacji ze Bulinka jest niesmiala i bojaźliwa. mysle ze miesiac miziania i bedzie lepiej :)

Posted

bede musiala za chwile niestety isc od komputera bo siedze w kafejce. nasz komputer zostal juz przeniesiony do nowego domu a nas tam fizycznie jeszcze nie ma wiec musze korzystac z kafejek a za chwile musze isc do weterynarza z... gołebiem ... znalazlam wczoraj rano biedaka na podworku i ma skrzydlo zlamane :( posiedzial wczoraj caly dzien u mnie w pokoju no ale dzisiaj idziemy do doktora.

Posted

trzymam za slowo :) jakos bedzie trzeba podroz do krakowa zorganizowac.
to ja ide. papa!!! nie wiem czy dam rady wpasc wieczorem ale sie postaram.
czekam na telefon i na spotkanie.
i na wiesci jak sie ma Bulinka :)

Posted

ja na swoje wytłumaczenie przyznam sie, że jestem urodzona pesymistką:oops: ...

A po za tym mam od wczoraj nastrój lekkiej histerii- na rondzie wyrzucono owczarka collie - skóra i kości i jest teraz u mnie. w dodatku jeden z moich kotów jest obrażony i nie pozwala sie w zaden sposób wyszczotkować :(

No to Bulinka ma nowa mamę :loveu:

Posted

Haili ja zaczne chyba byc fanka Krakowa - mówię powaznie :loveu:
Trzy z moich psów z ostrowca pojechałay do Krakowa , a teraz nasza Bulinka :p

Posted

Niech Ciocia pamięta, Ciociu iwop, że Bulinka przyjedzie na studia do Warszawy :cool1:
A pamięta Ciocia, gdzie Kikuś będzie mieszkał? :loveu: