iwop Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 pozdrawiam haili :loveu: i trzymam kciuki za rozmowę :) Quote
Hala Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dziewczyny..albo znacie to....? "19 miał lat...nazywał siebie......." i teraz wszyscy razem..... :laola: Quote
Yona Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ciociu Halu, do porządku chyba trzeba Ciocie doprowadzić :evil_lol: Quote
terra Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Halusiu, dołączę do Ciebie jak Bulinka będzie w domku.;) Trzymam kciuki, żeby adopcja się udała, by Bulinka nareszcie zaznała szczęścia we własnym domku. Quote
iwop Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 yona a ty masz chyba z allegro maila do tej pani? Quote
Yona Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Mam. Ciekawe jak tam jej rozmowa ze schroniskiem. Ciociu[B] haili[/B], gdzie Cię wywiało? :razz: Quote
Yona Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 A jeśli nie zechce...to nie wróci? :mad: Musi wrócić, bo ją odszukamy na tej weterynarii. Przecież wszyscy tutaj się znają :evil_lol: Haili, wyłaź :razz: Quote
Yona Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ciocie, trzeba zaczekać. Może dziewczyna nie ma czasu... Quote
iwop Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 podejrzewam hala, że myslimy podobnie...:oops: Quote
Yona Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ciocie, jest nas już trzy, ale nadzieja umiera ostatnia :cool1: Haili! Wyłaź :mad: Quote
haili Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Żarty z Bulinki??!!! PHI!!!! mowilam przed wczoraj ze mnie nie ma wczoraj w krakowie. bylam w warszawie myslalam ze wroce na tyle wczesnie zeby cos napisac ale wrocilam o 3 w nocy i padlam. Dzwonilam do Pani Oli i jestesmy umowione ze zadzwonie jak juz sie calkiem przeprowadzimy tj kolo 10 dni i przyjade w sobote po psinke. A tymczasem Pani Ola powiedziala ze ktoras z cioc sie ze mna spotka celem pogadania :D Quote
haili Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Witam ciocie Hale, odzyskala ciocia we mnie wiare? ;) nie ciezko by mnie bylo odszukac na tej weterynarii bo bede prawdopodobnie jedyna magdą z końmi... Quote
haili Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 "nie nauczona czystosci" ok, moje jamniki sa uczone 13 lat i do tej pory im nie wychodzi jak kazdym jamnikom, a to ze byla oddawana przez jakis idiotow ( za przeproszeniem) to mnie nie zniechceca i ciezko sie dziwic w takiej sytuacji ze Bulinka jest niesmiala i bojaźliwa. mysle ze miesiac miziania i bedzie lepiej :) Quote
haili Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 bede musiala za chwile niestety isc od komputera bo siedze w kafejce. nasz komputer zostal juz przeniesiony do nowego domu a nas tam fizycznie jeszcze nie ma wiec musze korzystac z kafejek a za chwile musze isc do weterynarza z... gołebiem ... znalazlam wczoraj rano biedaka na podworku i ma skrzydlo zlamane :( posiedzial wczoraj caly dzien u mnie w pokoju no ale dzisiaj idziemy do doktora. Quote
haili Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 trzymam za slowo :) jakos bedzie trzeba podroz do krakowa zorganizowac. to ja ide. papa!!! nie wiem czy dam rady wpasc wieczorem ale sie postaram. czekam na telefon i na spotkanie. i na wiesci jak sie ma Bulinka :) Quote
iwop Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 ja na swoje wytłumaczenie przyznam sie, że jestem urodzona pesymistką:oops: ... A po za tym mam od wczoraj nastrój lekkiej histerii- na rondzie wyrzucono owczarka collie - skóra i kości i jest teraz u mnie. w dodatku jeden z moich kotów jest obrażony i nie pozwala sie w zaden sposób wyszczotkować :( No to Bulinka ma nowa mamę :loveu: Quote
iwop Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Haili ja zaczne chyba byc fanka Krakowa - mówię powaznie :loveu: Trzy z moich psów z ostrowca pojechałay do Krakowa , a teraz nasza Bulinka :p Quote
Yona Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Niech Ciocia pamięta, Ciociu iwop, że Bulinka przyjedzie na studia do Warszawy :cool1: A pamięta Ciocia, gdzie Kikuś będzie mieszkał? :loveu: Quote
iwop Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Na jakie studia?:crazyeye: Taki uniwersytet złotego wieku?;) A jakże bym zapomniała...:p Quote
Recommended Posts