I-w-o-n-a Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Suczka znaleziona 24 stycznia w Łodzi. Opis tymczasowej właścicielki: "Suczka koloru brązowo-białego, wiek około 8 miesięcy, bez ogonka. Pies jest inteligentny, rozumiejący polecenia, nie brudzący w domu. Odznacza się łagodnością w stosunku do ludzi i do zwierząt (psy,koty). Ma pogodne usposobienie. Bardzo energiczny, aktywny, skory do zabaw. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu prawowitego właściciela lub nowego odpowiedniego domu." Kontakt: Ilona Pilarczyk 502-897-197 Quote
Ulka18 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ale ona jest piekna :crazyeye: Mozna zaczac szukac jej domu? Quote
Anashar Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Gucio napisał(a):co z nią????? Tez nas to ciekawi :roll: Quote
Healthy Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Dzwoniłam do tej Pani, co miała tę śliczną czekoladową sunie (myślałam o tym, aby ją zabrać) i powiedziała mi, że piesek już znalazł dom. Więc śliczna Czekoladka już nie powinna być tutaj. Quote
Asia_M Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ale cudo!!! Sunieczko, żyj długo i szczęśliwie w nowym domku!!! Quote
Boni Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Happy and. Najlepszego Czekoladko ;) Tylko dlaczego wciąż w tej szufladce? Quote
LALUNA Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Chyba nie do końca happy end :angryy: [url=http://www.morusek.pl/ogloszenie/4886/poszukuje-partnera-dla-suczki-gali/]poszukuje partnera dla suczki gali - Quote
Ulka18 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ale masakra :angryy: gosciu, u ktorego jest sunia jedzie na maxa: poszukuje partnera dla suczki gali A pani, ktora jej dom znalazla pewnie spi spokojnie :angryy: Quote
Recommended Posts