_bubu_ Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Elżbietka_Cieszyn']Proszę prześlijcie mi na maila [email protected] nr waszego konta, nie mam niestety na tyle czasu aby go poszukać na wątku. Jak tylko dostanę nr to prześlę pieniążki. Pozdrawiam dzisiaj doszła wpłata 50zł , bardzo dziękujemy ! :loveu: :multi: Quote
Kanzaj Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Marysia - teraz Kate - pozdrawia wszystkich ze swojego fotela: do pozdrowień dołącza się Dianka: Aaaaale jestem śpiąca: Bubu - barrrrrrrrrrrrdzo dziękujemy:Rose:!!! Marysia jest bardzo grzeczną dziewczynką i szybko zaprzyjaźnia się z resztą towarzystwa. Dianka oczywiście jest zazdrosna o swoją Pańcię, ale i to "przerobimy". Pozdrawiamy i jeszcze raz wielkie dzięki!!! Quote
Hund Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Super !! Dzięki że się udaŁo!!! Widzę że ma swój fotel i adresókę :) penoprawny domownik :) Quote
Kanzaj Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Hund napisał(a):Super !! Dzięki że się udaŁo!!! Widzę że ma swój fotel i adresókę :) penoprawny domownik :) Jasne, że pełnoprawna domowniczka!!! Adresatki wszyscy mają i u mnie i u Mamy, teren co prawda zamknięty i możliwości zwiania nie ma, ale to tak na wszelki wypadek! Quote
Hund Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Dla takich chwil warto żyć :) cieszę się że jest w ciepeŁku i ma kochające osoby w pobliżu :) Dziękuję !!!!! Quote
Kanzaj Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Hund napisał(a):Dla takich chwil warto żyć :) cieszę się że jest w ciepeŁku i ma kochające osoby w pobliżu :) Dziękuję !!!!! To my dziękujemy, tzn. Mama najbardziej! za fantastyczną przyjaciółkę! Quote
Patia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Hund , Bubu , potzrebuję na już niezmniejszone zdjęcia Fionki i proszę niech któras z Was zadzwoni do mnie jak najszybciej . 0 602 722 040 12 288 24 81 Quote
_bubu_ Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Kate , ty szczęściaro :) tak się cieszę , że tą zimę spędzi bezpieczna w ciepłym domku. Mi się niestety otwiera tylko jedno zdjęcie - to na którym ziewa. Ale już sobie wyobrażam Kate na fotelu :loveu: Quote
Kanzaj Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 _bubu_ napisał(a)::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Kate , ty szczęściaro :) tak się cieszę , że tą zimę spędzi bezpieczna w ciepłym domku. Mi się niestety otwiera tylko jedno zdjęcie - to na którym ziewa. Ale już sobie wyobrażam Kate na fotelu :loveu: No to dziś uprzejmie donoszę, że moja Mama nie bardzo ma gdzie spać... Łózko zostało przejęte przez dwie czarne diabliczki :evil_lol::evil_lol:. Quote
Hund Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 I pewnie się rozpychają nogami :) Oj żeby tak wszystkie biedaki skończyły... ;) Quote
Kanzaj Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Hund napisał(a):I pewnie się rozpychają nogami :) Oj żeby tak wszystkie biedaki skończyły... ;) Gorzej z Mamusią :evil_lol:... Quote
Hund Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Fakt ;) ale znam to doskonale :) głowa na łóżku nogi na krześle byle psom było dobrze :) Quote
Agnieszka Co. Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Oj widzę, że tutaj podobnie jak przy adopcji Dyzi, wpływ na decyzję miało podobieństwo suczek. Fajnie :loveu: Quote
Kanzaj Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Hund']Fakt ;) ale znam to doskonale :) głowa na łóżku nogi na krześle byle psom było dobrze :) "no jest coś na rzeczy":evil_lol:, tylko mamusine łóżeczko jest duuużo mniejsze niż moje: Quote
_bubu_ Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 świetne zdjęcie :) duże legowisko ma twoje stado ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ale mają miejsca do spania... ;) Cudnie czytać takie wiadomości :loveu: Quote
Hund Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 BAZREK : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101725 Quote
_bubu_ Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 A ja znowu przyszłam żebrać :( Czy ktoś mógłby pomóc w drukowaniu cegiełek? potrzebna każda ilość! Quote
ocelot Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Tak sobie pomyślałam, że mogłabym jakąś gwiazdkę zafundować niektórym psiakom. Wysłałabym Wam pieniążki, nie dużo (50 zł.), a Wy im coś kupicie. Np. świńskie uszka wędzone. Może to najmniej potrzebne, ale taki byłby to symbol, że one nie są gorsze od innych - rozpieszczonych. Chyba, że wolicie przeznaczyć te pieniążki na coś innego - bardziej niezbędnego. To sobie zadecydujecie. Tylko wyślijcie mi numer kąta na pw. i inne potrzebne dane do wypełnienia przekazu;) Quote
Hund Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [LEFT]Ocelot wielkie dzięki :loveu: bubu na pewno przyśle Ci Pw z numerem konta . A pieniążki bardzo bardzo się przydadzą !!![/LEFT] Quote
Hund Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Miałyśmy możliwość dzisiaj pokazać w TV w KUNDLU BURYM nasze psiaki, niestety nikt nie zgłosił się z pomocą transportu do Krakowa. Okazja przepadła :(:(:( Quote
Agnieszka Co. Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='Hund']Miałyśmy możliwość dzisiaj pokazać w TV w KUNDLU BURYM nasze psiaki, niestety nikt nie zgłosił się z pomocą transportu do Krakowa. Okazja przepadła :(:(:( Szkoda. A jest szansa na jakis następny czwartek? Gdyby wiedzieć wczesniej to może coś by się udało poszukać z wyprzedzeniem. Quote
Hund Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Aga nawet jeśli będzie szansa za miesiąc za dwa w pratktyce zawsze są to te same godziny ( o 17.30 już tam trzeba być ) co oznacza że muszę wziąść urlop ( praktycznie nierealne) Quote
Agnieszka Co. Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 A nie dałoby się chociaż wysłać do programu zdjęć kilku naszych piesków z krótkimi opisami? Doberman Karol tak wystapił na odległość. Quote
_bubu_ Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Byłam dzisiaj na chwilkę w schronisku , niestety od niedzieli doszło kilka nowych psów a pracownicy właśnie jechali po 2 kolejne :( Spaniel wrócił niestety z adopcji. Terroryzował domowników, ugryzł właściciela i jego syna :( Jeśli ktoś ma niepotrzebne ozdoby świąteczne , choinkowe, łańcuchy i mógłby przekazać do schroniska będziemy wdzięczne. Trzeba ubrać wielką choinkę w schronisku. Quote
Recommended Posts