Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Elżbietka_Cieszyn']Proszę prześlijcie mi na maila [email protected] nr waszego konta, nie mam niestety na tyle czasu aby go poszukać na wątku. Jak tylko dostanę nr to prześlę pieniążki. Pozdrawiam

dzisiaj doszła wpłata 50zł , bardzo dziękujemy ! :loveu: :multi:

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marysia - teraz Kate - pozdrawia wszystkich ze swojego fotela:

do pozdrowień dołącza się Dianka:

Aaaaale jestem śpiąca:

Bubu - barrrrrrrrrrrrdzo dziękujemy:Rose:!!!
Marysia jest bardzo grzeczną dziewczynką i szybko zaprzyjaźnia się z resztą towarzystwa. Dianka oczywiście jest zazdrosna o swoją Pańcię, ale i to "przerobimy". Pozdrawiamy i jeszcze raz wielkie dzięki!!!

Posted

Hund napisał(a):
Super !! Dzięki że się udaŁo!!! Widzę że ma swój fotel i adresókę :) penoprawny domownik :)

Jasne, że pełnoprawna domowniczka!!! Adresatki wszyscy mają i u mnie i u Mamy, teren co prawda zamknięty i możliwości zwiania nie ma, ale to tak na wszelki wypadek!

Posted

Hund napisał(a):
Dla takich chwil warto żyć :) cieszę się że jest w ciepeŁku i ma kochające osoby w pobliżu :) Dziękuję !!!!!

To my dziękujemy, tzn. Mama najbardziej! za fantastyczną przyjaciółkę!

Posted

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Kate , ty szczęściaro :) tak się cieszę , że tą zimę spędzi bezpieczna w ciepłym domku.
Mi się niestety otwiera tylko jedno zdjęcie - to na którym ziewa. Ale już sobie wyobrażam Kate na fotelu :loveu:

Posted

_bubu_ napisał(a):
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Kate , ty szczęściaro :) tak się cieszę , że tą zimę spędzi bezpieczna w ciepłym domku.
Mi się niestety otwiera tylko jedno zdjęcie - to na którym ziewa. Ale już sobie wyobrażam Kate na fotelu :loveu:

No to dziś uprzejmie donoszę, że moja Mama nie bardzo ma gdzie spać...
Łózko zostało przejęte przez dwie czarne diabliczki :evil_lol::evil_lol:.

Posted

[quote name='Hund']Fakt ;) ale znam to doskonale :) głowa na łóżku nogi na krześle byle psom było dobrze :)
"no jest coś na rzeczy":evil_lol:, tylko mamusine łóżeczko jest duuużo mniejsze niż moje:

Posted

Tak sobie pomyślałam, że mogłabym jakąś gwiazdkę zafundować niektórym psiakom. Wysłałabym Wam pieniążki, nie dużo (50 zł.), a Wy im coś kupicie. Np. świńskie uszka wędzone. Może to najmniej potrzebne, ale taki byłby to symbol, że one nie są gorsze od innych - rozpieszczonych. Chyba, że wolicie przeznaczyć te pieniążki na coś innego - bardziej niezbędnego. To sobie zadecydujecie. Tylko wyślijcie mi numer kąta na pw. i inne potrzebne dane do wypełnienia przekazu;)

Posted

Miałyśmy możliwość dzisiaj pokazać w TV w KUNDLU BURYM nasze psiaki, niestety nikt nie zgłosił się z pomocą transportu do Krakowa. Okazja przepadła :(:(:(

Posted

[quote name='Hund']Miałyśmy możliwość dzisiaj pokazać w TV w KUNDLU BURYM nasze psiaki, niestety nikt nie zgłosił się z pomocą transportu do Krakowa. Okazja przepadła :(:(:(

Szkoda. A jest szansa na jakis następny czwartek? Gdyby wiedzieć wczesniej to może coś by się udało poszukać z wyprzedzeniem.

Posted

Aga nawet jeśli będzie szansa za miesiąc za dwa w pratktyce zawsze są to te same godziny ( o 17.30 już tam trzeba być ) co oznacza że muszę wziąść urlop ( praktycznie nierealne)

Posted

Byłam dzisiaj na chwilkę w schronisku , niestety od niedzieli doszło kilka nowych psów a pracownicy właśnie jechali po 2 kolejne :(

Spaniel wrócił niestety z adopcji. Terroryzował domowników, ugryzł właściciela i jego syna :(

Jeśli ktoś ma niepotrzebne ozdoby świąteczne , choinkowe, łańcuchy i mógłby przekazać do schroniska będziemy wdzięczne. Trzeba ubrać wielką choinkę w schronisku.