Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hala napisał(a):
Kulfona ciężko sfotografować i szczerze powiedziawszy nigdy za nim nie chodzę w celu fotek..

Hala, to BŁĄD, że za nim nie chodzisz... BŁĄD... :cool3:

A tak w ogóle, to dlaczego ciężko go sfotografować?...
Przecież ruchliwy taki znowu nie jest...

Hala... :mad: obiecałaś...
Przypominam, że Pikuś już w domku... :mad:

Posted

[quote name='Hakita']Yona, pisałaś do Kamilii? :cool3:
Ja będę w schronisku w przyszły weekend. ;)

No, nie napisałam, bo z Halą pohandlowałam :cool3:
Ale teraz to już na pewno napiszę, bo Hala po tym, jak ten słup na nią najechał, to długo w schronisku pewnie się nie pokaże :shake:
Ale... jak będziesz w schronisku w przyszły weekend... to też nie tak odległy czas :)

Właśnie wróciłam z wakacji i muszę się trochę ogarnąć, a jak się ogarnę... to założę mojemu ulubieńcowi (czyt. Kulfonowi :)) wątek :) i wtedy to już Wam tych zdjęć nie odpuszczę:loveu:
Toż to wstyd, żeby takie obcięte zdjęcie ulubieńca w ogłoszeniach pokazywać :mad:

Posted

Zatem czekaj Cioteczko, a w sobotę porobię Przystojniakowi ładne foteczki, a przynajmniej się postaram, bo on nie lubie roli modela - to poprostu nie w jego stylu...:lol:

Posted

hiehie... ja powiedziałaby Hala :evil_lol:

Ciotki, kupujcie Kulfonowi rozmówki polsko - niemieckie :loveu:
Musi się pies nauczyć po niemiecku szczekać..:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Yona napisał(a):
Ciotki, kupujcie Kulfonowi rozmówki polsko - niemieckie :loveu:
Musi się pies nauczyć po niemiecku szczekać..:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

:crazyeye: Ciotka! Ty tu mi pisaj, co jest na rzeczy, bo ja zaraz osiwieje!!!

Posted

Hakita napisał(a):
:crazyeye: Ciotka! Ty tu mi pisaj, co jest na rzeczy, bo ja zaraz osiwieje!!!

Czipy, paszporty i na południe Niemiec chłopczyk jedzie. Już wszystko obgadane i sprawdzone :)
Kulfon, zwany przez swoją przyszłą panią Kuflonem :evil_lol: prawdopodobnie w przyszły weekend przkeroczy granicę w Zgorzelcu :)
Przekroczy wraz z dwójką innych niechcianych u nas psów. Będzie mieszkał na wsi, tuż pod lasem, w otoczeniu pól i łąk. Domek ogromny, działka 1500m2.
Pani ma już co prawda 5 psów, ale sam drobiazg. Wiem od osoby, która zawoziła jej psy, a potem, po trzech miesiącach pojechała sprawdzić, jak czuje się gromadka, że pani jest SUPER :loveu: Bierze psy w stanie fatalnym i wyprowadza na prostą, a potem mieszkają sobie długo i szczęśliwie.
Wszystkie 3 psy pani bierze docelowo do swojego domu :loveu:

Posted

Wydawało mi się, że to trochę duża gromadka, ale osoba, która zna nową panią Kulfona uspokoiła mnie. To nie VV. Pani nie zamierza adoptować więcej psów, a ta ilośc w tak, ponoć ogromnym, 3-piętrowym domu, nie jest widoczna :evil_lol:. Poza tym każdy pies przeważnie zako****e się w innym członku rodziny i chodzi sobie właśnie za nim :)

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Łomatkooo!!! :loveu: :loveu: :loveu:
Aż nie wiem, co napisać!!!

Yona, Ty szybsza od błyskawicy!!! Nie zdążyłam sesji zrobić, a Ty już masz domek dla hmmm...Kuflona...:lol:

Ależ się cieszę!!! No to muszę się teraz z - jeszcze Kulfonikiem ;) słodko pożegnać!!!

HURRRA!!! :multi: HURRRA!!! :multi: HURRRA!!! :multi: