Hakita Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ale piękne zdjęcia Halu...:loveu: Tak dawno nie byłam, poparpało mi się wszystko, ale jeszcze troszkę i będę, będę!!! Tęsknienie przeogromne... Quote
Yona Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Hala, a jakieś Kulfonisko pokażesz nam tutaj kiedyś?...:razz: Quote
Hala Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Kulfona ciężko sfotografować i szczerze powiedziawszy nigdy za nim nie chodzę w celu fotek.. Quote
Yona Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Hala napisał(a):Kulfona ciężko sfotografować i szczerze powiedziawszy nigdy za nim nie chodzę w celu fotek.. Hala, to BŁĄD, że za nim nie chodzisz... BŁĄD... :cool3: A tak w ogóle, to dlaczego ciężko go sfotografować?... Przecież ruchliwy taki znowu nie jest... Hala... :mad: obiecałaś... Przypominam, że Pikuś już w domku... :mad: Quote
Hakita Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Yona, pisałaś do Kamilii? :cool3: Ja będę w schronisku w przyszły weekend. ;) Quote
Yona Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Hakita']Yona, pisałaś do Kamilii? :cool3: Ja będę w schronisku w przyszły weekend. ;) No, nie napisałam, bo z Halą pohandlowałam :cool3: Ale teraz to już na pewno napiszę, bo Hala po tym, jak ten słup na nią najechał, to długo w schronisku pewnie się nie pokaże :shake: Ale... jak będziesz w schronisku w przyszły weekend... to też nie tak odległy czas :) Właśnie wróciłam z wakacji i muszę się trochę ogarnąć, a jak się ogarnę... to założę mojemu ulubieńcowi (czyt. Kulfonowi :)) wątek :) i wtedy to już Wam tych zdjęć nie odpuszczę:loveu: Toż to wstyd, żeby takie obcięte zdjęcie ulubieńca w ogłoszeniach pokazywać :mad: Quote
Hakita Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Zatem czekaj Cioteczko, a w sobotę porobię Przystojniakowi ładne foteczki, a przynajmniej się postaram, bo on nie lubie roli modela - to poprostu nie w jego stylu...:lol: Quote
Hala Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 no to piękne wieści dla Kulfona.......... Quote
Hakita Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Jakie wieści Halu??? :cool3: Bo chyba nie to, że chce mu sesję zdjęciową zrobić...:lol: Quote
Yona Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 hiehie... ja powiedziałaby Hala :evil_lol: Ciotki, kupujcie Kulfonowi rozmówki polsko - niemieckie :loveu: Musi się pies nauczyć po niemiecku szczekać..:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Yona napisał(a):Ciotki, kupujcie Kulfonowi rozmówki polsko - niemieckie :loveu: Musi się pies nauczyć po niemiecku szczekać..:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :crazyeye: Ciotka! Ty tu mi pisaj, co jest na rzeczy, bo ja zaraz osiwieje!!! Quote
Yona Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Hakita napisał(a)::crazyeye: Ciotka! Ty tu mi pisaj, co jest na rzeczy, bo ja zaraz osiwieje!!! Czipy, paszporty i na południe Niemiec chłopczyk jedzie. Już wszystko obgadane i sprawdzone :) Kulfon, zwany przez swoją przyszłą panią Kuflonem :evil_lol: prawdopodobnie w przyszły weekend przkeroczy granicę w Zgorzelcu :) Przekroczy wraz z dwójką innych niechcianych u nas psów. Będzie mieszkał na wsi, tuż pod lasem, w otoczeniu pól i łąk. Domek ogromny, działka 1500m2. Pani ma już co prawda 5 psów, ale sam drobiazg. Wiem od osoby, która zawoziła jej psy, a potem, po trzech miesiącach pojechała sprawdzić, jak czuje się gromadka, że pani jest SUPER :loveu: Bierze psy w stanie fatalnym i wyprowadza na prostą, a potem mieszkają sobie długo i szczęśliwie. Wszystkie 3 psy pani bierze docelowo do swojego domu :loveu: Quote
Yona Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Wydawało mi się, że to trochę duża gromadka, ale osoba, która zna nową panią Kulfona uspokoiła mnie. To nie VV. Pani nie zamierza adoptować więcej psów, a ta ilośc w tak, ponoć ogromnym, 3-piętrowym domu, nie jest widoczna :evil_lol:. Poza tym każdy pies przeważnie zako****e się w innym członku rodziny i chodzi sobie właśnie za nim :) Quote
Hala Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 tak tak....Kulfon vel Kuflon...jedzie do Niemiec Quote
Hakita Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Łomatkooo!!! :loveu: :loveu: :loveu: Aż nie wiem, co napisać!!! Yona, Ty szybsza od błyskawicy!!! Nie zdążyłam sesji zrobić, a Ty już masz domek dla hmmm...Kuflona...:lol: Ależ się cieszę!!! No to muszę się teraz z - jeszcze Kulfonikiem ;) słodko pożegnać!!! HURRRA!!! :multi: HURRRA!!! :multi: HURRRA!!! :multi: Quote
Recommended Posts