asiak Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 młodziutki jamnikopodobny nowy:loveu: ostatni z trzech szczylków :loveu: zupełnie nowy psiak :loveu: zobaczcie ten szelmowski uśmieszek a tutaj prawie uśmieszek :loveu: tego przystojniaka już prezentowałam :loveu: Quote
asiak Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 kolejny nowy prawie jamniczek :loveu: a tutaj Dino wśród kompanów :loveu: a tutaj nasze wspaniałe dzieciaki z psiurkami na spacerku :loveu: i jeszcze raz jamniorek :loveu: i ostatnie zdjęcie jasnego jamniorka :loveu: Quote
betka-sp Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 asiakas napisał(a):zero zainteresowania na wątku, a ja mam kolejna porcę foteczek :razz: tylko czy je wstawiać skoro i tak nikt nie zagląda ????:diabloti: ...zaglądają........zaglądają :multi::multi::multi::multi:......... jestem na prawdę dle was kochani pełna podziwu :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Hakita Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Asieńko, to aż tyle tych foteczek masz??? Cuś jeszcze??? :cool3: Quote
asiak Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 jeszcze mam tego jednego szczeniorka prawie jamniczka z pobytu u Kamili :diabloti: Quote
Hakita Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Czekamy na relację ze schroniska Cioci Asi...:cool3: Quote
mrowa23 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 jak tylko cioci Asi to ja cicho siedze i nie powiem ani slowa jak fajnie bylo i jak mam miesnieponadrywane :eviltong: Quote
Hakita Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 mrowa23 napisał(a):jak tylko cioci Asi to ja cicho siedze i nie powiem ani slowa jak fajnie bylo i jak mam miesnieponadrywane :eviltong: Ciotka pisaj, pisaj!!! Ja zapomniala, że Ty też byłaś...:oops: Quote
Yona Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Jeśli ten piesek nie ma ogłoszeń chętnie mu zrobię :) Na stronie schroniska zwą go Kulfonem... No i oczywiście chciałabym zapytać, czy można liczyć na więcej fotek?... :razz: Chętnie z tymi najmłodszymi wolontariuszami w Polsce :) Quote
Hakita Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Yona napisał(a):Jeśli ten piesek nie ma ogłoszeń chętnie mu zrobię :) Na stronie schroniska zwą go Kulfonem... No i oczywiście chciałabym zapytać, czy można liczyć na więcej fotek?... :razz: Chętnie z tymi najmłodszymi wolontariuszami w Polsce :) Wcześniej nie miał ogłoszeń, ale nie wiem, czy informacje i fotki nie zostały przekazane Pajuni, bo podawałam koleżance kontakt do niej, żeby ogłosić go w Niemczech. Kulfon jest staruszkiem, który całe swoje życie spędził w schronisku, jest po wypadku i ta nóżka jest na stałe wyprostowana, troszke mu ciężko, ale radzi sobie świetnie z chodzeniem. Mam fotki, jak byliśmy z nim na wystawie Psów nierasowych. ;) Quote
mrowa23 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 kulfonika fotek nie mam niestety ale od siebie moge dodac ze to kochany amant ktory zawsze pilnuje boksu z suczkami;) jest kochany i kalectwo nie przeszkadza mu w biegach moze i koslawych ale stara sie jak moze a co do dzisiejszego dnia w schronie to: pojawily sie nowe szczeniory, jeden od razu wyjechal do nowego domu a drugi piesek bialy z czarnymi plamkami poszedl na dt do wolontariuszki(zlota dziewczyna) bo niestety chorobsko jakies zalapal i w dodatku cos go nei polubilo towarzystwo z boksu dla szczeniat:shake: a taki fajny grubasek z niego... jest mala sunia jamnikowato-dlugowlosa, agentka pchajaca sie na kolana, ktora chcialaby caly czas byc noszona na rekach i zazdrosnica o inne psiaki, rudy jamnikowaty nadal jest u nas, dolaczyla bardzo skoczna czarna sunia tez jamnikowata, wlochaty szczenior nadal w schronie... przyszedl olbrzymi pies nie pytajcie mnie o przodkow bo bladego pojecia nie mam, ale jest wielki na prawde wielki a wiem co mowie bo mam w domu konie, bardzo lagodny, jak ktorys go obszczekal to schodzil z drogi pomimo ze z takimi gabarytami nei musial;) a tak to dzisiaj trenowalam miesnie z amstaffem pregowanym u nas, pierwszy raz go wyprowadzilysmy a ja zaliczylam lekkie obtarcie po murze, tak sie chlopak cieszyl, tluscioch z niego niesamowity, i musi sie chlop odchudzic bo stawy siada mu szybko, ale jest kochany i grzeczny i bardzo rozmowny, po kilku minutach juz lepiej chodzil na smyczy, na psy na wybiegu podziwiane przez plot nie reagowal, maly rudy psiak ktory siedzi z nim w izolatce niestety obwarczal i wyszczerzyl male kielki na nas wiec siedzi nadal za budami:shake: maksi machala do cioci asiakas ogonem bialek lysieje i ma starcze brodawki itp tak mnie to dzisiaj uderzylo bardzo...:-( lala skonczyla cieczke wiec skonczyl sie spokoj na wybiegu:diabloti: i to tak w skrocie chyba wszystko... Quote
Yona Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Hakita napisał(a):Wcześniej nie miał ogłoszeń, ale nie wiem, czy informacje i fotki nie zostały przekazane Pajuni, bo podawałam koleżance kontakt do niej, żeby ogłosić go w Niemczech. Kulfon jest staruszkiem, który całe swoje życie spędził w schronisku, jest po wypadku i ta nóżka jest na stałe wyprostowana, troszke mu ciężko, ale radzi sobie świetnie z chodzeniem. Mam fotki, jak byliśmy z nim na wystawie Psów nierasowych. ;) No to jak ja jeszcze zrobię mu ogłoszenia, to będzie już znany w Niemczech, na wystawach psów nierasowych i w Polsce :lol: Rozumiem, że on na tych zdjęciach z wystawy jakiś taki, prosto od groomera?... :razz: Bo na tym, które tutaj wkleiłam, wygląda jakby go ktoś wytargał i uślinił :evil_lol: Quote
mrowa23 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 a tu kilka fotek jeszcze cieplych: rozmowy z astem- piekny chlopak i taki kochany misiu...tylko spasiony jak prosiak:p a taki jest pysio a tak slicznie lezymy jak na bullowatego przystalo a teraz prosiaczek wypatruje domku Quote
mrowa23 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 jamnikowata sunia to ta dlugowlosa ;) a to ten olbrzym niezwykle lagodny... i tutaj agent, niestety chory troszke...:( a tutaj bialy psiak ktory trafil niedawno do nas: Quote
Hakita Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Yona napisał(a):No to jak ja jeszcze zrobię mu ogłoszenia, to będzie już znany w Niemczech, na wystawach psów nierasowych i w Polsce :lol: Rozumiem, że on na tych zdjęciach z wystawy jakiś taki, prosto od groomera?... :razz: Bo na tym, które tutaj wkleiłam, wygląda jakby go ktoś wytargał i uślinił :evil_lol: No to byłoby wspaniale!!! :multi: :loveu: Na zdjęciach z wystawy to ten sam Psiak, bez żadnych dodatkowych upiększeń. :p Jutro wszystko Ci wyślę na mailika. ;) Quote
Hakita Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Jeszcze nie wysłałam, przepraszam Yona...:oops: Ale mam inny pomysł, podam Twój adres mailowy Dziewczynie, która jest prawie codziennie w schronisku, ma więcej fotek i informacji o Kulfonie, poproszę żeby wszystko Ci powysyłała. ;) Mrówcia, piękne foteczki i to nie tylko Psiutków...:eviltong: Quote
Hakita Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Yona, poproszę o adres mailowy, bo chciałam się do niego dostać poprzez Twój profil :diabloti:, ale nie udostępniasz wszystkim...:shake: Quote
Yona Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Hakita napisał(a):Jeszcze nie wysłałam, przepraszam Yona...:oops: Ale mam inny pomysł, podam Twój adres mailowy Dziewczynie, która jest prawie codziennie w schronisku, ma więcej fotek i informacji o Kulfonie, poproszę żeby wszystko Ci powysyłała. ;) Ale te sławne fotki z wystawy będą? :razz: Ja mam nadzieję, że będą :) Quote
Hakita Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Będą, będą. ;) Za chwilke wyślę, a reszte wyśle Ci Kamilka. ;) Quote
mrowa23 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 hehe ciii robilam za podtrzymywacza dla wiekszosci psiakow a Olcia cykala fotki :D bedziesz hakitko teraz w sobote? Quote
Hakita Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 mrowa23 napisał(a):hehe ciii robilam za podtrzymywacza dla wiekszosci psiakow a Olcia cykala fotki :D bedziesz hakitko teraz w sobote? Jeszcze nie wiem Cioteczko, bo troszke mi się życiowo popaprało...:shake: :placz: Quote
mrowa23 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 moja propozycja wspolnego upicia sie nad popapranym zyciem zawsze aktualna :razz: Quote
Hakita Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 mrowa23 napisał(a):moja propozycja wspolnego upicia sie nad popapranym zyciem zawsze aktualna :razz: Hehhehe, kochana moja na 99% za 2 tygodnie widzimy się u mnie na działeczce w troszku szerszym, ale znanym Ci gronie i się upijamy...:diabloti: Przy okazji również moich imieninek. ;) Zatem rezerwuj czas...:razz: Quote
mrowa23 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 nie ma sprawy:Dostatnio trenowalam z casia i figa (z gorami) wiec kondycja naprawiona jezeli chodzi o upijanei sie ;) Quote
asiak Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 cioteczki no wstydźcie się :oops: na wątku naszych dzieciaczków o upijaniu piszecie :mad: mrówa uważaj bo ja po takim jednym spotkanku z naszymi kochanymi kolezankami 2 dni w stanie agonalnym leżałam...:cool1: Quote
Recommended Posts