Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

młodziutki jamnikopodobny nowy:loveu:

ostatni z trzech szczylków :loveu:

zupełnie nowy psiak :loveu: zobaczcie ten szelmowski uśmieszek

a tutaj prawie uśmieszek :loveu:
tego przystojniaka już prezentowałam :loveu:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

kolejny nowy prawie jamniczek :loveu:

a tutaj Dino wśród kompanów :loveu:

a tutaj nasze wspaniałe dzieciaki z psiurkami na spacerku :loveu:

i jeszcze raz jamniorek :loveu:

i ostatnie zdjęcie jasnego jamniorka :loveu:

Posted

asiakas napisał(a):
zero zainteresowania na wątku, a ja mam kolejna porcę foteczek :razz:
tylko czy je wstawiać skoro i tak nikt nie zagląda ????:diabloti:

...zaglądają........zaglądają :multi::multi::multi::multi:......... jestem na prawdę dle was kochani pełna podziwu :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

mrowa23 napisał(a):
jak tylko cioci Asi to ja cicho siedze i nie powiem ani slowa jak fajnie bylo i jak mam miesnieponadrywane :eviltong:

Ciotka pisaj, pisaj!!! Ja zapomniala, że Ty też byłaś...:oops:

Posted

Jeśli ten piesek nie ma ogłoszeń chętnie mu zrobię :)
Na stronie schroniska zwą go Kulfonem...
No i oczywiście chciałabym zapytać, czy można liczyć na więcej fotek?... :razz: Chętnie z tymi najmłodszymi wolontariuszami w Polsce :)

Posted

Yona napisał(a):
Jeśli ten piesek nie ma ogłoszeń chętnie mu zrobię :)
Na stronie schroniska zwą go Kulfonem...
No i oczywiście chciałabym zapytać, czy można liczyć na więcej fotek?... :razz: Chętnie z tymi najmłodszymi wolontariuszami w Polsce :)

Wcześniej nie miał ogłoszeń, ale nie wiem, czy informacje i fotki nie zostały przekazane Pajuni, bo podawałam koleżance kontakt do niej, żeby ogłosić go w Niemczech.
Kulfon jest staruszkiem, który całe swoje życie spędził w schronisku, jest po wypadku i ta nóżka jest na stałe wyprostowana, troszke mu ciężko, ale radzi sobie świetnie z chodzeniem.
Mam fotki, jak byliśmy z nim na wystawie Psów nierasowych. ;)

Posted

kulfonika fotek nie mam niestety ale od siebie moge dodac ze to kochany amant ktory zawsze pilnuje boksu z suczkami;) jest kochany i kalectwo nie przeszkadza mu w biegach moze i koslawych ale stara sie jak moze a co do dzisiejszego dnia w schronie to:
pojawily sie nowe szczeniory, jeden od razu wyjechal do nowego domu a drugi piesek bialy z czarnymi plamkami poszedl na dt do wolontariuszki(zlota dziewczyna) bo niestety chorobsko jakies zalapal i w dodatku cos go nei polubilo towarzystwo z boksu dla szczeniat:shake: a taki fajny grubasek z niego...
jest mala sunia jamnikowato-dlugowlosa, agentka pchajaca sie na kolana, ktora chcialaby caly czas byc noszona na rekach i zazdrosnica o inne psiaki, rudy jamnikowaty nadal jest u nas, dolaczyla bardzo skoczna czarna sunia tez jamnikowata, wlochaty szczenior nadal w schronie...
przyszedl olbrzymi pies nie pytajcie mnie o przodkow bo bladego pojecia nie mam, ale jest wielki na prawde wielki a wiem co mowie bo mam w domu konie, bardzo lagodny, jak ktorys go obszczekal to schodzil z drogi pomimo ze z takimi gabarytami nei musial;)
a tak to dzisiaj trenowalam miesnie z amstaffem pregowanym u nas, pierwszy raz go wyprowadzilysmy a ja zaliczylam lekkie obtarcie po murze, tak sie chlopak cieszyl, tluscioch z niego niesamowity, i musi sie chlop odchudzic bo stawy siada mu szybko, ale jest kochany i grzeczny i bardzo rozmowny, po kilku minutach juz lepiej chodzil na smyczy, na psy na wybiegu podziwiane przez plot nie reagowal,
maly rudy psiak ktory siedzi z nim w izolatce niestety obwarczal i wyszczerzyl male kielki na nas wiec siedzi nadal za budami:shake:
maksi machala do cioci asiakas ogonem
bialek lysieje i ma starcze brodawki itp tak mnie to dzisiaj uderzylo bardzo...:-(
lala skonczyla cieczke wiec skonczyl sie spokoj na wybiegu:diabloti:
i to tak w skrocie chyba wszystko...

Posted

Hakita napisał(a):
Wcześniej nie miał ogłoszeń, ale nie wiem, czy informacje i fotki nie zostały przekazane Pajuni, bo podawałam koleżance kontakt do niej, żeby ogłosić go w Niemczech.
Kulfon jest staruszkiem, który całe swoje życie spędził w schronisku, jest po wypadku i ta nóżka jest na stałe wyprostowana, troszke mu ciężko, ale radzi sobie świetnie z chodzeniem.
Mam fotki, jak byliśmy z nim na wystawie Psów nierasowych. ;)

No to jak ja jeszcze zrobię mu ogłoszenia, to będzie już znany w Niemczech, na wystawach psów nierasowych i w Polsce :lol:
Rozumiem, że on na tych zdjęciach z wystawy jakiś taki, prosto od groomera?... :razz:
Bo na tym, które tutaj wkleiłam, wygląda jakby go ktoś wytargał i uślinił :evil_lol:

Posted

a tu kilka fotek jeszcze cieplych:
rozmowy z astem- piekny chlopak i taki kochany misiu...tylko spasiony jak prosiak:p

a taki jest pysio

a tak slicznie lezymy jak na bullowatego przystalo

a teraz prosiaczek wypatruje domku

Posted

jamnikowata sunia to ta dlugowlosa ;)

a to ten olbrzym niezwykle lagodny...

i tutaj agent, niestety chory troszke...:(

a tutaj bialy psiak ktory trafil niedawno do nas:

Posted

Yona napisał(a):
No to jak ja jeszcze zrobię mu ogłoszenia, to będzie już znany w Niemczech, na wystawach psów nierasowych i w Polsce :lol:
Rozumiem, że on na tych zdjęciach z wystawy jakiś taki, prosto od groomera?... :razz:
Bo na tym, które tutaj wkleiłam, wygląda jakby go ktoś wytargał i uślinił :evil_lol:

No to byłoby wspaniale!!! :multi: :loveu:
Na zdjęciach z wystawy to ten sam Psiak, bez żadnych dodatkowych upiększeń. :p
Jutro wszystko Ci wyślę na mailika. ;)

Posted

Jeszcze nie wysłałam, przepraszam Yona...:oops:
Ale mam inny pomysł, podam Twój adres mailowy Dziewczynie, która jest prawie codziennie w schronisku, ma więcej fotek i informacji o Kulfonie, poproszę żeby wszystko Ci powysyłała. ;)

Mrówcia, piękne foteczki i to nie tylko Psiutków...:eviltong:

Posted

Hakita napisał(a):
Jeszcze nie wysłałam, przepraszam Yona...:oops:
Ale mam inny pomysł, podam Twój adres mailowy Dziewczynie, która jest prawie codziennie w schronisku, ma więcej fotek i informacji o Kulfonie, poproszę żeby wszystko Ci powysyłała. ;)

Ale te sławne fotki z wystawy będą? :razz:
Ja mam nadzieję, że będą :)

Posted

mrowa23 napisał(a):
hehe ciii robilam za podtrzymywacza dla wiekszosci psiakow a Olcia cykala fotki :D bedziesz hakitko teraz w sobote?

Jeszcze nie wiem Cioteczko, bo troszke mi się życiowo popaprało...:shake: :placz:

Posted

mrowa23 napisał(a):
moja propozycja wspolnego upicia sie nad popapranym zyciem zawsze aktualna :razz:

Hehhehe, kochana moja na 99% za 2 tygodnie widzimy się u mnie na działeczce w troszku szerszym, ale znanym Ci gronie i się upijamy...:diabloti:
Przy okazji również moich imieninek. ;)
Zatem rezerwuj czas...:razz:

Posted

cioteczki no wstydźcie się :oops:
na wątku naszych dzieciaczków o upijaniu piszecie :mad:
mrówa uważaj bo ja po takim jednym spotkanku z naszymi kochanymi kolezankami 2 dni w stanie agonalnym leżałam...:cool1: