Hakita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Hala napisał(a):NIE MIAŁAM POJĘCIA , ŻE tY TYLE ZDJEĆ ZROBIŁAŚ. :razz: Kochana, z Obornik z mojego aparatu jest 79...:evil_lol: + fotki Iwonki...:evil_lol: i wszystkie chcę tu wrzucić, tylko partiami, partiami...:evil_lol: Aaaa!!! I chciałabym założyć wątek Mozartowi, wczoraj rozmawiałam z Kamilą o tym, on powinien szybko znaleźć domek, jest przepiękny, ale taki smutny...:-( Nie wiem tylko, czy dziś mi się uda. :oops: Quote
Hala Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Myslę, że mozart to szybko znajdzie dom. Prędzej bym ząłożyła Baronowi, który jest radosny a dłużej siedzi w schronie. :razz: Quote
Hakita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Baronowi też założymy, tylko jakoś go nie kojarzę i nie wiem, czy zrobiłam mu fotki jakieś. A Mozart jest strasznie smutny...:-( Quote
Hala Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 ale pogonić innemu "kota" to potrafi. :evil_lol: Quote
Hala Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 A to już na spacerze...Atos kąpie się w rzece. Quote
Hala Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 A to Pikuś, który zakradł się do torby Hakity i wyrzerał ciasteczka... Usłyszałyśmy tylko takie CHRUP CHRUP...patrzymy a to Pikuś wcina... :diabloti: Quote
Hala Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Rumcajs...to ci dopiero mały szczekacz i rozrabiaka..wszedzie go pełno. Quote
Hala Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Pikuś..chce przejsć przez pień...chyba szuka reklamówki ze smakołykami. Quote
Hakita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Hala']a jak ma na imię ten to nie pamiętam... A to piękne Psisko to Homer...:loveu: Quote
Hakita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 A Pikuś nie mógł oderwać się od torby z ciasteczkami...:evil_lol: Próbował wejść nawet do mojego plecaka w ich poszukiwaniu...:evil_lol: Quote
Hala Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 A tak się u nas kocha szczeniaczki... :loveu: Quote
AMIGA Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ależ ten Bialasek ma pociętą mordencję! Co on biedak musiał przejść???? A maleństwo to taki słodziaczek!!! Cioteczki i Pracownicy Schroniska - czapki z głów dla WAS Quote
Hakita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 No to jedziemy dalej, te Psiaki są przecudowne...:loveu: :loveu: :loveu: Przepiękny Maluszek...:eviltong: Spacerek nad rzeką. Dawno nie widziałam albo wogóle nie widziałam tak urokliwego miejsca... Ellficzka miziała i miziała Maleństwo... Quote
Hakita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ja ciągle zapominam imie tego Psiaka, któremu spodobała się Cioteczka asiakas...:evil_lol: Tu widać trochę Łatka i Mozarta i Kremka??? :cool3: Monia i Krecik, nie da się opisać miłości tych dwojga...:loveu: One są takie urocze, Krecik za każdym razem swoim ciałkiem okrywa Monie, żeby nic złego jej się nie stało. To aż niewiarygodne, jak one są do siebie przywiązane i takie wzruszające... Quote
Recommended Posts