ewelinka_m Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 obróżka obrożką ale gdzie chustka? :eviltong::eviltong: i buu skąd macie wodę? :diabloti: czy ja już mówiłam że was za te tereny i fotki zabiję? Quote
Aaliyah1981 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 dal mnie zawsze wasze fotki bomba :loveu: ale on pieknie wytrymowany jak wy to robicie ,ze on ma tak pieknie wyczesana glowe :cool3: mojemu frankowi za nic w swiecie wlosiska nie chca tak stac ;) Quote
agaciaaa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [url]http://www.taffy.yoyo.pl/weg6.jpg[/url] jaka ulizana fryzurka :evil_lol: ;) Quote
Karolina_Nett Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Cudowne fotki :loveu:, bardzo fajna GO. Jakiego szkiełka najczęściej używasz? [URL]http://www.taffy.yoyo.pl/weg8.jpg[/URL] Cudowny Taffinek :loveu::calus: Quote
Likaa Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Kochani :) Nie bedzie mnie 10 dni :evil_lol: Jade sobie do Dusznik na konikach pośmigac :loveu: Wracam 30.06, TRZYMAJCIE SIE :diabloti: Buziaki PS. Spadam sie pakowac bo jutro o 6.30 wyjezdzam :diabloti::diabloti: Quote
Aaliyah1981 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Likaa']Kochani :) Nie bedzie mnie 10 dni :evil_lol: Jade sobie do Dusznik na konikach pośmigac :loveu: Wracam 30.06, TRZYMAJCIE SIE :diabloti: Buziaki PS. Spadam sie pakowac bo jutro o 6.30 wyjezdzam :diabloti::diabloti:[/quote] lo matko ale macie fajnie :cool3: to milego wyjazdu czekamy na wasz come back oczywiscie z swietnymi fotkami :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Lika na jakiś obóz kuniowy pojechałaś czy tak sobie? :cool3: Ja teraz mam maluuutko czasu na konie, weekendy pochłania mi agility głównie :lol: Quote
Karolina_Nett Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Jak wy wrócicie, to mnie już nie będzie, więć życzę udanych wakacji ;) Quote
Likaa Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Juz się powczasowaliśmy, i już 30 trzeba było wracać do domku... W każdym razie wyjeździłam się za wszystkie czasyy :loveu: Brakowało mi tego strasznie, ale już mniej wiecej się zaspokoiłam :evil_lol: No to od początku, bo mało co powiedziałam przed wyjazdem. Wybrałam się z przyjaciółkami na obóz konny, 10 dniowy do Dusznik Zdrój, jakieś 70 - 80 km ode mnie. Jeden terenik, czasem dwa dziennie, żyć nie umierać :loveu: Plus jeszcze ujeżdżalnia. W ogóle trzeba dodać, że tereny tamtych okolic po prostu wspaniałe. Najbardziej zapamietałam jakiś 4 godzinny wyjazd do miasteczka obok, na koniach oczywiście, poza tym, że przyjechałam cała pocharatana to fajnie było :diabloti: Przez jakieś kilka dni codziennie rano oprowadzaliśmy dzieci no i czasem dorosłych na koniach także też niezły ubaw był :evil_lol: Stoję sobie z koniem czekam aż podejdzie do mnie jakiś chętny na dwa kółeczka, no i podchodzi dziewczynka. W pewnym momencie zawahała się, rozpłakała się totalnie i uciekła. To się zastanawiałam kurcze czy to ja taka straszna czy może to krwiożercze stworzenie obok :evil_lol: No albo oprowadzałam jakiegoś faceta, ok. 40 stki, to ten rozbroił mnie na maksa. Wsiadł. Zaczął łapać to siodło we wszystkich miejscach bo nie wiedział gdzie się złapac. No to ja ruszam koniem i idziemy. Po jakiś 5 metrach słysze: - Matkoo STRZEMIąCZKO mi wypada. Ja zaraz spadne, ja już czuje.. Siodło mi się zsuwa, ja już spadam ! Niech się Pani zatrzyma. Ja już spadam. Ja już tam padam ze śmiechu :diabloti: To strzemiaczko mnie kompletnie rozbroiło haha :evil_lol: No i przez te 2 kółka tego typu teksty. No i jeszcze na końcu: - Ufff dobrze, że ta droga taka w miare równa była, a nie jakaś wyboista, bo kurde koń jeszcze by się przechylił razem ze mną. A ja już i tak czułem ż e pomału spadam. Haha :diabloti: No kurcze gorzej jak baba w ciąży :evil_lol: No, a wracając do szarej codzienności, to byliśmy właśnie na spacerku:cool3: I mamy troszke zdjęć :diabloti: Tak więc możliwe, że wieczorkiem je wstawie :diabloti: No i reszta czaplinkowych fot też was keidyś pomęcze :lol: Quote
Likaa Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [IMG]http://www.taffy.yoyo.pl/tiri1.jpg[/IMG] [IMG]http://www.taffy.yoyo.pl/tiri2.jpg[/IMG] Dwie fotki ze spacerku :) Wieczorkiem wstawie wiecej ;) Quote
Mróvka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Piesek bardzo śliczny :) Druga fotka od końca jest super :) Pozdrawiam Quote
Aaliyah1981 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Mróvka']Piesek bardzo śliczny :) Druga fotka od końca jest super :) Pozdrawiam[/quote] no tak tradycyjnie przepiekne fotki :loveu:ahhhhhhhhh ja tam czekam z utesknieniem na kolejne :p Quote
agaciaaa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 No nareszcie wróciliście! ;) Witamy :multi: Świetne fotki! :loveu: Chce jeszcze :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [url]http://www.taffy.yoyo.pl/tiri2.jpg[/url] cudoo! :loveu: Quote
Bzikowa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ooooo a tu sie coś dzieje, jestem pełna podziwu :diabloti: Fotka z biedronkami :mdleje: padłam i nie wstanę, suuuper! :loveu: Taffulec! :multi: Jak zwykle prezentuje się cudownie. :loveu: Zazdroszczę koni, ja ostatnio bardzo rzadko bywam w stajni :roll: Ale nadrobię :evil_lol: A teraz koniec ględzenia, dawaj laska jakieś zdjęcia. TAK, mogą być kuniowe! :lol::evil_lol: Quote
Likaa Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Fajnie, że o nas nie zapomnieliście i jeszcze nas czasem odwiedzacie :loveu: Ja też o was cały czas myślałam ;) Dopiero wróciłam z Amsterdamu, przy okazji odwiedzając Berlin :loveu: Fotek mam mnóstwo... no i mnóstwo zaległości, co się też fotek tyczy :lol: Ale obiecuje nadrobię :diabloti: Póki co, czeka mnie wypakowywanie, czego najbardziej nie lubię w takich dłuższych wycieczkach :angryy: :evil_lol: Więc znów wybywam ;) Quote
Bzikowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Co robiłaś w Amsterdamie? :diabloti: Ja się tam wybieram ze znajomymi w sierpniu , jak wypali oczywiście... :lol: Dobrze, że wróciłaś. :wink: Quote
marzenna79 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [COLOR=darkred][B]___*_*_*_*_______*_*_*_*_ _*____./(.___*___*_________* * ____.//\\.____ * ___________* *____.//....)_.-""-._,.-""-._______* *____.\\.^,.'_......_.\......).____* _*_____./ ./O\.../O\.\..../.___* __*____.\ .\_/....\_/..\_/.___* ____*___.\......._....../.___* ______*__(...: (_):...).__* ________* `._.-._,´._ * __________ *.`-'. _ * ____________*_* Pozdrawiam po długiej przerwie !!! :multi: [/B][/COLOR] Quote
Likaa Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Bzzzy ! :loveu: [QUOTE] Co robiłaś w Amsterdamie? :diabloti:[/QUOTE] Jak to co :diabloti: Wciągałam :ylsuper: [QUOTE] Ja się tam wybieram ze znajomymi w sierpniu , jak wypali oczywiście... :lol:[/QUOTE] Fajne miasto ! Wszędzie tramwaje, rowery, auta, coffee shopy, czerrrrwone dzielnice :diabloti::diabloti: :evil_lol: [QUOTE] [COLOR=darkred][B] Pozdrawiam po długiej przerwie !!! [/B][/COLOR][/QUOTE][COLOR=darkred][B]:multi: [/B][COLOR=Black]Ooo :) Cieszymy się, że do nas wpadłaś :loveu: I zapraszamy znowu, tym razem może częściej ;) [/COLOR][/COLOR][B]basia bonnie,[/B]a[B]gaciaaa,Aaliyah1981,Mróvka :loveu: [/B]Dzięki !;) :loveu: Fotki z Amsterdamu kiedy indziej bo najpierw musze je zrzucić. A moje leniwe łapki protestują :evil_lol: Taffikowe też kedy indziej :diabloti: Dzisiaj byłam w stajni, pojeżdziłam troszkę po ujeżdżalni :loveu: W końcu ruszamy pełna parą, niedługo wszystkie konie będą chodzić ;) No tymczasem zdjęcie Krucjaty :loveu::loveu::loveu: [IMG]http://images28.fotosik.pl/250/717cd4b5deed6aee.jpg[/IMG] Quote
Aaliyah1981 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 jak zwykle piekne foteczki a ta ostatnia to juz boska :loveu: ahhhhhhhhhh az czlowiek zaczyna marzyc :p Quote
Bzikowa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='Likaa'] Wciągałam :ylsuper: [/quote] brawo, moja szkoła :cool1::diabloti: więcej fotek kuniowych! more more more! :loveu: Quote
Likaa Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Wedle życzenia :razz: :diabloti: [IMG]http://img135.imageshack.us/img135/3401/krublg6.jpg[/IMG] Quote
Pieseczkowo Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Mam pytanie.Czy moglibyście mi powiedzieć jak zrobic sobie taką własną galerię,bo za czorta nie wiem gdzie i jak. Dzięki z góry;) Quote
Recommended Posts