agaciaaa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Cześć:multi: czekam na lustrzankowe fotki :razz: Quote
Likaa Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Pewnie juz zapomnieliście jak wyglądamy :diabloti: Więc nieco sie przypomnimy. Dzisiaj zabrałam lustro na mały spacer ;) Mhmm świetna jest. Co prawda jeszcze nie wiem z czym co się je ale powoli próbuje sie wgryzać w jej możliwości a jest ich mnóstwo ! :cool3: Ja jako, że pierwszy raz robię foty lustrzanką jestem pod wrażeniem szybkości :loveu: Przyzwyczaiłam się do lenistwa mojego soniaka :diabloti: No dobra to teraz konkretnie :razz: [IMG]http://www.taffy.yoyo.pl/lustro1.jpg[/IMG] [IMG]http://www.taffy.yoyo.pl/lustro2.jpg[/IMG] [IMG]http://www.taffy.yoyo.pl/lustro3.jpg[/IMG] [IMG]http://www.taffy.yoyo.pl/lustro4.jpg[/IMG] Wiem nic nadzywczajnego ale zawsze jakieś odświeżenie galerii :loveu: Buziaki Quote
agaciaaa Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Cześć :multi::loveu: mam nadzieje, że wróciliście na dobre :razz: Foteczki no no no... super! [url]http://www.taffy.yoyo.pl/lustro1.jpg[/url] no i model pierwsza klasa :loveu::loveu: Quote
ewelinka_m Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 wreszcie jesteście :loveu::loveu: oo i zdjęcia nawet są :diabloti: Taffcio jaki model :eviltong: i nie od łączna chustka oczywiście jest pozdrawiamy Quote
basia bonnie Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [url]http://www.taffy.yoyo.pl/lustro1.jpg[/url] Piękna foteczka!! :loveu: :loveu: Quote
Bewarka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Ślicznie wyszło, a co będzie jak go [znaczy aparat] rozgryziesz to aż się boję co to będzie :D :loveu: Quote
Bzikowa Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Ostatnie zdjęcie mistrz! Też kiedyś chciałam lustro ale ja nie potrafię odkładać pieniędzy, od razu wszystko wydaję... :roll: Quote
Aaliyah1981 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Bzikowa']Ostatnie zdjęcie mistrz! Też kiedyś chciałam lustro ale ja nie potrafię odkładać pieniędzy, od razu wszystko wydaję... :roll:[/quote] fakt ta ostatnia super :loveu:a lustrzanki sa swietne jednak co fotki z lustrzanki to z lustrzanki moja zostala w Polsce :placz: Quote
BBeta Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Gratuluje zakupu nowego aparatu, tylko po co Ci takie drogie body, nie lepiej zainwestować w jakieś jasne tele? Cóż, dziwny wybór jak dla mnie ;) Czekam na więcej zdjęć ;) Quote
Likaa Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [QUOTE] Cześć :multi::loveu: mam nadzieje, że wróciliście na dobre :razz:[/QUOTE] Też mam taka nadzieje ;) [QUOTE] Foteczki no no no... super! Piękna foteczka!! :loveu: :loveu: Ostatnie zdjęcie mistrz! Ślicznie wyszło Fajne zdjęcia, czekamy na więcej.[/QUOTE] Dzięki dziewczyny, fajnie słyszeć :loveu: [QUOTE] Taffcio jaki model :eviltong: i nie od łączna chustka oczywiście jest[/QUOTE] Chustka zawsze musi być :diabloti: [QUOTE] Też kiedyś chciałam lustro ale ja nie potrafię odkładać pieniędzy, od razu wszystko wydaję... :roll:[/QUOTE] W końcu nas odwiedziliście :loveu: Faktycznie ciężka sprawa z tym odkładaniem :evil_lol: Ja sama mam problemy, ale w moim przypadku kupywania aparatu jest jeden plus, a mianowicie tato, który też zaczął się fotografią interesować i tak mu sie spodobała ta droższa 'zabawka', że bardzo chętnie wspomaga mój budżet :diabloti: :razz: [QUOTE]a lustrzanki sa swietne jednak co fotki z lustrzanki to z lustrzanki moja zostala w Polsce :placz:[/QUOTE] Red Bull doda Ci skrzydeł :razz: :evil_lol: Migusiem po lustro :diabloti: [QUOTE]Gratuluje zakupu nowego aparatu, tylko po co Ci takie drogie body, nie lepiej zainwestować w jakieś jasne tele? Cóż, dziwny wybór jak dla mnie ;) Czekam na więcej zdjęć ;)[/QUOTE] Dzięki ;) Hmm aparat kupiłam w Stanach.. I jako, że tam wszystko jest tańsze to zdecydowałam się na to nieco droższe body, bo miało być D200 . Faktycznie mogłam wziąć tańsze i dokupić sobie porządne obiektywy, ale mimo to że kupilam sobie szkielka w zest. no i nie ukrywajmy najlepsze nie są to w sierpniu przyjdzie mi jeszcze tele i zastanawiam się jeszcze nad obiektywem szerokokątnym. O tyle mam dobrze, że finansowo wspiera mnie tato, który połknął zajawkę :razz:No ale za wszystko w zestawie tj. statyw, karta pamięci, body, dwa obiektywy, torba zapłaciłam ok. 5000 ;) Natomiast osobno to wszystko wyniosło by mnie trochę drożej. ale się rozpisałam :evil_lol: [QUOTE] Fajne zdjęcia, czekamy na więcej.[/QUOTE] Jak znajde chwile czasu, żeby wyjść z psem na dłuższy spacer to nie omieszkam pocykać fotek :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Likaa']Jak znajde chwile czasu, żeby wyjść z psem na dłuższy spacer to nie omieszkam pocykać fotek :evil_lol:[/quote] Nie omieszkaj :diabloti: Quote
Aaliyah1981 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='Likaa'] Red Bull doda Ci skrzydeł :razz: :evil_lol: Migusiem po lustro :diabloti: :evil_lol:[/quote] ehhhhhhhhh ale ja mam w Polsce dwie lustrzanki tylko ,ze niestety nie cyfrowe wiec wiecie jak to jest zanim wywola sie fotki ehhhhhhhh... ale fotki z nich sa nie do porownania ja mam w domu dwa nikony a ty zadowolona z tego swojego ?? Quote
Likaa Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Wróciliśmy z Czaplinka !:loveu: Wystawka jak najbardziej udana :evil_lol: Pierwszego dnia drugie miejsce doskonała, a drugiego pierwsze :razz: :multi: Noo... zaliczyliśmy też wyścigi terrierów i biedny białas mój jako, że pierwszy raz w kagańcu to się zestresował i obecność jakiś sznurków na pyszczku nie dawała mu spokoju... no i zamiast biegać to skupił się na zdejmowaniu tego "czegoś". :evil_lol: Także bardzo śmiesznie bylo :loveu: Omineło nas norowanie, nawet nie wiem kiedy było :mad: Oj przegapiłam :mad: No a Taffy w siódmym niebie :diabloti: Mógł sobie do woli ćpać bo zapachów wszędzie mnóstwo :lol: Latał za panienkami wte i wewte. Tylko jedno mu w głowie !:roll: Pogoda też fajna była, akurat jak weszliśmy na ring to słońce grzało najbardziej. Więc jak już zeszliśmy to musialam ulec Taffiemu i pozwoliłam mu wskoczyć do przekwitniętego jeziora. :evil_lol: No a potem pod prysznic i trzeba było go wybielającym szmaponem potraktować :razz: Zdjęc tez mam mnóstwo :loveu: Zaczęłam się z nikosiem coraz bardziej lubić:diabloti: Jak zrzuce i się uporam ze zmniejszaniem to wstawię ;) Quote
ewelinka_m Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 gratulujemy :multi::multi::multi: czekam na fotki :cool3: p.s znalazłam dwie Wasze foty na westie.net :P [url]http://westie.slupsk.pl/czaplinek08bw.htm[/url] Quote
Bzikowa Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Brawo :multi: Dajesz fotki!:loveu: A i jeszcze chciałam powiedzieć, że Bziku też by tak zrobił z kagańcem , najpierw zdjąłby a potem pobiegł :D Quote
Waxy Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Gratki! No no gratuluje zakupu :cool3: Widzę, że ty też fan nikonów :cool3: Zdjęcia fajne, fajne. Życzę 'rozgryzienia' go :evil_lol: Quote
Aaliyah1981 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [quote name='Waxy']Gratki! No no gratuluje zakupu :cool3: Widzę, że ty też fan nikonów :cool3: Zdjęcia fajne, fajne. Życzę 'rozgryzienia' go :evil_lol:[/quote] nikony gora :eviltong:..gratulacje sukcesow czekamy na fotki:cool3: Quote
agaciaaa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Gratulacje!!! :multi: I czekam na fotki :loveu: Quote
Likaa Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Dopiero co zrzuciłam fotki :mad: I już padam także zaraz planuje sie wybrać do łózka ;) A na dobranoc: [IMG]http://taffy.yoyo.pl/1.jpg[/IMG] Quote
Bzikowa Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Likuś jakie fajowe kolory na tym zdjęciu! :loveu: Widzę, że Tafulec też ma skłonność to siadania na jedną stronę :eviltong: Quote
Likaa Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 [quote]:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]h hi :loveu: [quote] Likuś jakie fajowe kolory na tym zdjęciu! :loveu:[/quote]No fajne wyszły :) Co prawda troche podrasowywane w ps'ie ale tylko troszeczkę:cool3: [quote] Widzę, że Tafulec też ma skłonność to siadania na jedną stronę :eviltong:[/quote]Też ma :loveu: śmiesznie to wygląda zawsze :evil_lol: [quote] Śliczne :loveu:[/quote]Dzięki ;) Właśnie wróciliśmy ze spaceru .. Pogoda jest straszna :shake: Jak jakas póżna jesień a nie lato :angryy: A ja myślałam, że w końcu pogoda dopisze i się poopalam na tarasie ! Zamiast tego zmokłam masakrycznie !:roll: Pies też ale mu właściwie deszcz jak najbardziej odpowiada ;) W ogóle to powiedziałabym Wam coś, ale nie niech to pozostanie niespodzianką :diabloti: Mam nadzieje, że wszystko pojdzie po mojej myśli :razz: Quote
Waxy Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 U nas też pogoda nie teges.. Mów mów mów! :razz: Myślę, że to będzie jakaś niespodzianka związana ze zdjęciami? :razz: Quote
Recommended Posts