Bzikowa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [url]http://www.taffy.yoyo.pl/DSC08285.jpg[/url] śliczne, śliczne :loveu: ja się nie kuniotrenowałam od 3 tygodni jakoś :shake: ostatnio mam duze przerwy, buuu.... Dawaj Taffika! Quote
WinterGirl Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]ładne rzeczy i kto jest większym leniuchem u bGirl fotki już są a tutaj nie widzę białego księcia....[/FONT][/CENTER] Quote
Aaliyah1981 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 witamy dziekujemy za odwiedziny naszej galerii odrazu przytuptalismy do was :loveu: Quote
Bewarka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Śliczne koniki, ale lepiej daj Tffikowego :diabloti: :) Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Wreszcie dotarłam do was :oops: Śliczniuchne koniki :loveu: Quote
Aaliyah1981 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Junka']Wreszcie dotarłam do was :oops: Śliczniuchne koniki :loveu:[/quote] ahhhhhhh mozna sie rozmazyc patrzac na takie fotki :loveu:a czy mozemy liczyc na kilka fotek slicznego bialaska :lol: Quote
agaciaaa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Aaliyah1981']a czy mozemy liczyc na kilka fotek slicznego bialaska :lol:[/quote] no właśnie :razz::razz: Quote
Likaa Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [QUOTE] Piękne kuniki ;-) :loveu:[/QUOTE] Oj piękne to mało powiedziane :loveu: :diabloti: [QUOTE] śliczne, śliczne :loveu: ja się nie kuniotrenowałam od 3 tygodni jakoś :shake: ostatnio mam duze przerwy, buuu.... Dawaj Taffika![/QUOTE] Pociesze Cię :razz: Ja nie jeździłam na koniach od roku :cool3: no z wyjątkiem jakiejś tam małej przejażdżki stępem:diabloti: A Taffika mogę Ci dać.. nawet dopłacić do interesu :diabloti::diabloti: [QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]ładne rzeczy i kto jest większym leniuchem u bGirl fotki już są a tutaj nie widzę białego księcia....[/FONT][/QUOTE] No przyznam się.. znowu mnie lenistwo wzięło :diabloti: Ale odpokutuje... kiedyś :evil_lol: [QUOTE] Wreszcie dotarłam do was :oops: Śliczniuchne koniki :loveu:[/QUOTE] Oj wreszcie wreszcie ;) [QUOTE] ahhhhhhh mozna sie rozmazyc patrzac na takie fotki :loveu:a czy mozemy liczyc na kilka fotek slicznego bialaska :lol:[/QUOTE] Fotosów niestety brak :cool3: A sama nasza obecnosć nie wystarcza hihi :diabloti:? Buziaki PS. Fotki wstawie jak wezme aparat do lapek, pocykam fotki, zrzuce je na komputer.. i z wielkim bólem wstawię na serwer. :diabloti: Quote
Bzikowa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Likaa'] A Taffika mogę Ci dać.. nawet dopłacić do interesu :diabloti::diabloti: [/quote] no to deal :evil_lol: milego wieczoru;) Quote
agaciaaa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Likaa']Fotki wstawie jak wezme aparat do lapek, pocykam fotki, zrzuce je na komputer.. i z wielkim bólem wstawię na serwer. :diabloti:[/quote] No to raz dwa! Nie ma na co czekać :diabloti: Quote
Aaliyah1981 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote=Likaa;9854754 Fotosów niestety brak :cool3: A sama nasza obecnosć nie wystarcza hihi :diabloti:? Buziaki PS. Fotki wstawie jak wezme aparat do lapek, pocykam fotki, zrzuce je na komputer.. i z wielkim bólem wstawię na serwer. :diabloti:[/quote] hmmmmmmmmm..obecnosc bardzo mila :pale jednak my na dogo bardzo rygorystyczni jestesmy jesli chodzi o foteczki w galerii :eviltong: takie ciotki co to zawsze im malo chca wiecej i wiecej :evil_lol: Quote
Likaa Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 W końcu mam foteczek trochę ;) [IMG]http://www.taffy.yoyo.pl/212.jpg[/IMG] [IMG]http://www.taffy.yoyo.pl/2122.jpg[/IMG] [IMG]http://www.taffy.yoyo.pl/ass.jpg[/IMG] :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Bzikowa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Zaszalałaś :diabloti: Słodko pożera kostkę :loveu: On tak na stałe w tej chusteczce czy tylko do sesji mu zakładasz?:cool3: Quote
Aaliyah1981 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 o kurka swietne foteczki :multi:wyszly tak profesionalnie super naprawde bardzo mi sie podobaja Quote
Likaa Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [QUOTE] On tak na stałe w tej chusteczce czy tylko do sesji mu zakładasz?:cool3:[/QUOTE] W chusteczce śmiga cały czas ;) No i musimy się pochwalić, że takich sexy chusteczek mamy juz chyba z 15 :diabloti: [QUOTE] o kurka swietne foteczki :multi:[/QUOTE] Fajnie, że się podobają :loveu: Quote
agaciaaa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [url]http://www.taffy.yoyo.pl/ass.jpg[/url] śliczności :loveu: ładnie mu w chusteczce :) :loveu: Quote
Aaliyah1981 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 macie talencik do fotek nie ma co:loveu: az sie cche wiecej i wiecej :multi:ale tofik to chyba wyjatkowo fotogieniczny jest:cool3: Quote
Likaa Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Dzięki dziewczyny za komplementy wszystkie ;) Dzisiaj jedziemy sobie do Wrocka na trymowanie i na zakupki :diabloti: Więc jak wrócę to pewnie z pustym portfelem i pięknym psem :cool3: :loveu: No a tak poza tym to się przeziębiłam, mam całe zawalone gardło i nos :roll: No i zapomniałam dodać że cały czas sobie cherlam :razz: No.. ale chce wam obiecać, że jak tylko mój pies wyładnieje to wezmę moje nędzne aparacicho do rąk i pocykam mnóstwo fotek :diabloti: ;) No to buziaki Wieczorkiem może tutaj wpadnę :evil_lol: PS. Aliyah ;) Taffy nie Tofi ;) hehe Quote
Aaliyah1981 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 ups ale gafa przerpaszamy za pomylke ;) ooooooooo to ja czekam na sliczne fotki wytrymowanego przystojniaka ..co do zdrowia to zycze szybkiego powrotu bo jeszcze tydzien temu meczylam sie z grypa wiec znam ten bol :shake: Quote
ewelinka_m Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Likuś kochana zdrowiej prędko :loveu: i czekam na fociachy z trymowanka :razz: chociaż Taffcio to zawsze pięknioch jest :diabloti: a chusteczkowa sesja cudna. Lika a jak z planami wystawowymi będziecie gdzieś w okolicach kielc? bo pamiętaj ja chcę Was zobaczyć :diabloti: Quote
agaciaaa Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Zdrowiej! ;) czekam na fotki wytrymowanego przystojniaka :loveu: Quote
Bzikowa Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Zdrówka dziecino droga :diabloti: Ja w ciągu ostatniego miesiaca miałam grypę żołądkową i tydzień później grypę zwykłą. I jeszcze żyję :evil_lol: Udanych zakupów :loveu::loveu::loveu: Quote
Likaa Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [QUOTE] ups ale gafa przerpaszamy za pomylke ;-) ooooooooo to ja czekam na sliczne fotki wytrymowanego przystojniaka ..co do zdrowia to zycze szybkiego powrotu bo jeszcze tydzien temu meczylam sie z grypa wiec znam ten bol :shake:[/QUOTE] Cóż... rozłożyło mnie jeszcze bardziej :roll: Kawalera też rozłożyło.. lenistwo .. śpi, leży, przytula się.. I nic pożytecznego nie robi :diabloti: [QUOTE] Likuś kochana zdrowiej prędko :loveu:[/QUOTE] Staram się ;) [QUOTE] i czekam na fociachy z trymowanka :razz: chociaż Taffcio to zawsze pięknioch jest :diabloti: a chusteczkowa sesja cudna.[/QUOTE] Dzięki :loveu: [QUOTE] Lika a jak z planami wystawowymi będziecie gdzieś w okolicach kielc? bo pamiętaj ja chcę Was zobaczyć :diabloti:[/QUOTE] Niestety narazie odpuszczamy sobie polskie show ... Ale mam nadzieję, że kiedyś uda nam się spotkać ;) [QUOTE] Zdrowiej! ;-) czekam na fotki wytrymowanego przystojniaka :loveu:[/QUOTE] Fotek nie ma :oops: narazie ;) :evil_lol: [QUOTE] Ja w ciągu ostatniego miesiaca miałam grypę żołądkową i tydzień później grypę zwykłą. I jeszcze żyję :evil_lol:[/QUOTE] O jezu :crazyeye: Ja bym chyba się pochlastała na miejscu :evil_lol: [QUOTE] Udanych zakupów :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] No nie ma co.. udały sie :diabloti: Prócz tego, że co chwilę kupywałam nową paczkę chusteczek higienicznych i nie mogłam znaleźć apteki.. a skończyl mi się cholinex :roll: Noo.. bardzo fajnie było :cool3: Quote
ewelinka_m Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Likaa'] Niestety narazie odpuszczamy sobie polskie show ... Ale mam nadzieję, że kiedyś uda nam się spotkać ;) [/quote] :-( to komu ja będę kibicowała? :cool3: Quote
Waxy Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [url]http://www.taffy.yoyo.pl/ass.jpg[/url] wspaniały :loveu: Czekam na więcej fotek. Szkoda, że odpuszczacie sobie polskie wystawy. Chodź będzie lżejsza konkurencja na wystawach :evil_lol: Quote
Recommended Posts