Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]http://www.taffy.yoyo.pl/DSC08285.jpg[/url]
śliczne, śliczne :loveu:
ja się nie kuniotrenowałam od 3 tygodni jakoś :shake: ostatnio mam duze przerwy, buuu....

Dawaj Taffika!

• Replies 693
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Junka']Wreszcie dotarłam do was :oops:
Śliczniuchne koniki :loveu:[/quote]

ahhhhhhh mozna sie rozmazyc patrzac na takie fotki :loveu:a czy mozemy liczyc na kilka fotek slicznego bialaska :lol:

Posted

[QUOTE] Piękne kuniki ;-) :loveu:[/QUOTE]
Oj piękne to mało powiedziane :loveu: :diabloti:

[QUOTE] śliczne, śliczne :loveu:
ja się nie kuniotrenowałam od 3 tygodni jakoś :shake: ostatnio mam duze przerwy, buuu....

Dawaj Taffika![/QUOTE]

Pociesze Cię :razz: Ja nie jeździłam na koniach od roku :cool3: no z wyjątkiem jakiejś tam małej przejażdżki stępem:diabloti:

A Taffika mogę Ci dać.. nawet dopłacić do interesu :diabloti::diabloti:

[QUOTE]
[FONT=Comic Sans MS]ładne rzeczy i kto jest większym
leniuchem u bGirl fotki już są a tutaj nie widzę białego księcia....[/FONT][/QUOTE]

No przyznam się.. znowu mnie lenistwo wzięło :diabloti:
Ale odpokutuje... kiedyś :evil_lol:

[QUOTE] Wreszcie dotarłam do was :oops:
Śliczniuchne koniki :loveu:[/QUOTE]
Oj wreszcie wreszcie ;)

[QUOTE] ahhhhhhh mozna sie rozmazyc patrzac na takie fotki :loveu:a czy mozemy liczyc na kilka fotek slicznego bialaska :lol:[/QUOTE]

Fotosów niestety brak :cool3:
A sama nasza obecnosć nie wystarcza hihi :diabloti:?

Buziaki
PS. Fotki wstawie jak wezme aparat do lapek, pocykam fotki, zrzuce je na komputer.. i z wielkim bólem wstawię na serwer. :diabloti:

Posted

[quote name='Likaa']Fotki wstawie jak wezme aparat do lapek, pocykam fotki, zrzuce je na komputer.. i z wielkim bólem wstawię na serwer. :diabloti:[/quote]

No to raz dwa! Nie ma na co czekać :diabloti:

Posted

[quote=Likaa;9854754
Fotosów niestety brak :cool3:
A sama nasza obecnosć nie wystarcza hihi :diabloti:?

Buziaki
PS. Fotki wstawie jak wezme aparat do lapek, pocykam fotki, zrzuce je na komputer.. i z wielkim bólem wstawię na serwer. :diabloti:[/quote]

hmmmmmmmmm..obecnosc bardzo mila :pale jednak my na dogo bardzo rygorystyczni jestesmy jesli chodzi o foteczki w galerii :eviltong: takie ciotki co to zawsze im malo chca wiecej i wiecej :evil_lol:

Posted

W końcu mam foteczek trochę ;)
[IMG]http://www.taffy.yoyo.pl/212.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.taffy.yoyo.pl/2122.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.taffy.yoyo.pl/ass.jpg[/IMG]

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[QUOTE] On tak na stałe w tej chusteczce czy tylko do sesji mu zakładasz?:cool3:[/QUOTE]

W chusteczce śmiga cały czas ;) No i musimy się pochwalić, że takich sexy chusteczek mamy juz chyba z 15 :diabloti:

[QUOTE] o kurka swietne foteczki :multi:[/QUOTE]
Fajnie, że się podobają :loveu:

Posted

Dzięki dziewczyny za komplementy wszystkie ;)

Dzisiaj jedziemy sobie do Wrocka na trymowanie i na zakupki :diabloti:
Więc jak wrócę to pewnie z pustym portfelem i pięknym psem :cool3: :loveu:

No a tak poza tym to się przeziębiłam, mam całe zawalone gardło i nos :roll:
No i zapomniałam dodać że cały czas sobie cherlam :razz:

No.. ale chce wam obiecać, że jak tylko mój pies wyładnieje to wezmę moje nędzne aparacicho do rąk i pocykam mnóstwo fotek :diabloti: ;)

No to buziaki
Wieczorkiem może tutaj wpadnę :evil_lol:

PS. Aliyah ;) Taffy nie Tofi ;) hehe

Posted

ups ale gafa przerpaszamy za pomylke ;) ooooooooo to ja czekam na sliczne fotki wytrymowanego przystojniaka ..co do zdrowia to zycze szybkiego powrotu bo jeszcze tydzien temu meczylam sie z grypa wiec znam ten bol :shake:

Posted

Likuś kochana zdrowiej prędko :loveu:

i czekam na fociachy z trymowanka :razz:
chociaż Taffcio to zawsze pięknioch jest :diabloti:
a chusteczkowa sesja cudna.

Lika a jak z planami wystawowymi będziecie gdzieś w okolicach kielc? bo pamiętaj ja chcę Was zobaczyć :diabloti:

Posted

Zdrówka dziecino droga :diabloti:
Ja w ciągu ostatniego miesiaca miałam grypę żołądkową i tydzień później grypę zwykłą. I jeszcze żyję :evil_lol:

Udanych zakupów :loveu::loveu::loveu:

Posted

[QUOTE] ups ale gafa przerpaszamy za pomylke ;-) ooooooooo to ja czekam na sliczne fotki wytrymowanego przystojniaka ..co do zdrowia to zycze szybkiego powrotu bo jeszcze tydzien temu meczylam sie z grypa wiec znam ten bol :shake:[/QUOTE]
Cóż... rozłożyło mnie jeszcze bardziej :roll:
Kawalera też rozłożyło.. lenistwo .. śpi, leży, przytula się.. I nic pożytecznego nie robi :diabloti:

[QUOTE]
Likuś kochana zdrowiej prędko :loveu:[/QUOTE]
Staram się ;)

[QUOTE] i czekam na fociachy z trymowanka :razz:
chociaż Taffcio to zawsze pięknioch jest :diabloti:
a chusteczkowa sesja cudna.[/QUOTE]

Dzięki :loveu:

[QUOTE] Lika a jak z planami wystawowymi będziecie gdzieś w okolicach kielc? bo pamiętaj ja chcę Was zobaczyć :diabloti:[/QUOTE]
Niestety narazie odpuszczamy sobie polskie show ... Ale mam nadzieję, że kiedyś uda nam się spotkać ;)

[QUOTE] Zdrowiej! ;-) czekam na fotki wytrymowanego przystojniaka :loveu:[/QUOTE]

Fotek nie ma :oops: narazie ;) :evil_lol:

[QUOTE] Ja w ciągu ostatniego miesiaca miałam grypę żołądkową i tydzień później grypę zwykłą. I jeszcze żyję :evil_lol:[/QUOTE]

O jezu :crazyeye: Ja bym chyba się pochlastała na miejscu :evil_lol:

[QUOTE] Udanych zakupów :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
No nie ma co.. udały sie :diabloti: Prócz tego, że co chwilę kupywałam nową paczkę chusteczek higienicznych i nie mogłam znaleźć apteki.. a skończyl mi się cholinex :roll: Noo.. bardzo fajnie było :cool3:

Posted

[url]http://www.taffy.yoyo.pl/ass.jpg[/url] wspaniały :loveu: Czekam na więcej fotek. Szkoda, że odpuszczacie sobie polskie wystawy. Chodź będzie lżejsza konkurencja na wystawach :evil_lol: