jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 WinterGirl napisał(a):WinterGirl również ściska taka mała przytulanka z niej... jak się już przytulę to nie puszczę, ani na chwileczkę... Nam nie przeszkadza :) Lubimy się przytulać :) WSZYSCY :) Cała rodzina wraz z psami ;) Quote
WinterGirl Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 jbk napisał(a):Nam nie przeszkadza :) Lubimy się przytulać :) WSZYSCY :) Cała rodzina wraz z psami ;) nie jestem odosobnionym przypadkiem....;) Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 WinterGirl napisał(a):nie jestem odosobnionym przypadkiem....;) To jest tylko powód do radości ;) Quote
taxelina Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 SpringGirl (Czas na zmiane nicka!!) - kiedy fotki beda? Quote
WinterGirl Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='deer_1987']SpringGirl (Czas na zmiane nicka!!) - kiedy fotki beda? aj nie, nie taka zmiana nie wchodzi w gre stu procentowa zimówka ze mnie jest... Quote
Bzikowa Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Super, że jesteście :loveu: A co zwierzaki zimówki w zimę robią? Dłuuuugie śnieżne spacery czy raczej zakopanie się w kocykach? ;) Czekam na więcej zdjęć! Quote
ewka i haker Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 witamy siper ze jesteś:multi::loveu::loveu: WinterGirl napisał(a):nie jestem odosobnionym przypadkiem....;) na pewno nie;) same przytulaki u Ciebie w galeri Quote
marzenna79 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/Cleo/czytotyczytoja.jpg Przepiękne jest to zdjęcie. :loveu::loveu::loveu: Karinko, dziękuję za zaproszenie na forum i do Waszego miłego wątku !!! :loveu: Quote
WinterGirl Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 marzenna79 napisał(a):Przepiękne jest to zdjęcie. :loveu::loveu::loveu: Karinko, dziękuję za zaproszenie na forum i do Waszego miłego wątku !!! :loveu: Marzenko pamiętaj, że nigdy nie zabrakie wspomnień o Sukcesiku.... a tutaj zawsze znajdzie się dla Ciebie miejsce Quote
Kisses Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Zdjęcia śliczne :loveu: Oczywiście więcej chcemy :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Rozumiem, że choroby juz Cie opuściły...? Pzdr. Quote
agaciaaa Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Witamy :multi: Jak miło, że wróciłaś, zostań już z nami :loveu: Quote
Patikujek Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/Cleo/ab58d0b0.jpg Jaki nowoczesny pies:loveu: a ak poza tym to Hallo:diabloti: Quote
jbk Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Przyszłam powiedzieć, że TOTALNIE nie mam czasu :( :calus: Quote
Recommended Posts