Bzikowa Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Eloł, kolorowi :cool3: I Ty, bGirl :cool3: Mnie dawno nie było ale tu też sie duzo nie dzieje :mad: Fotek niet?:mad: Quote
Kasia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Witamy się i pozdrawiamy czwartkowo :loveu: Quote
WinterGirl Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Hello moje dwu kolorowe rodzeństwo pojawia się... na chwilkę... mamy jedną skromną foteczkę dla ciotuch naszych pozdrawiamy cieplutko Cleo & WielkoLUD Quote
Aga76 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Dyniowa fotka :grins: Szkoda, że tylko jedna. Quote
Likaa Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Ale śliczna foteczka :) Ale czemu tylko jedna ;) ? Pozdrawiamy :) Quote
WinterGirl Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 ...a bGirl powoli odlicza do drugich urodzin mojej białej kluseczki 31 październik tuż, tuż... Cleo & WielkoLUD Quote
Asia & Ginger Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/DSCN8360.jpg Widzę, że Cleosia już gotowa na Halloween. :cool3: :loveu: Quote
Bzikowa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Widzę, że Cleo obchodzi halloween :cool3: Pozdrawiamy :lol: Quote
Likaa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ah moje słoneczka jestem tak zalatana, że nawet nie mam czasu do was zajrzec. Ale nie zapomniałam, mieszcze się w terminie ... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO CLEOSIU KOCHANIE NASZE ! TOĆ TO JUŻ DWA LATKA ! No Panienko ... - Dużo dużo spacerków ;) - Dużo słodkości :evil_lol: - Pociechy z włascicielki :diabloti: - a przede wszystkim faaajnych chłopaków :loveu::diabloti: A Karinko co tam u ciebie słychać ? Pozdrawiamy i przesyłamy tysiące buziaków naszej małej solenizantce :) Quote
Asia & Ginger Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Sto lat i wszystkiego najlepszego dla Cleosi!!! :BIG: :new-bday: :knajpa: :beerchug: :drink1: :drinking: :cunao: :laola: Quote
Bzikowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Spóźnione STO LAT ! dla Cleosi :loveu: I czekam na nowe zdjęcia rodzeństwa :p Quote
Dzaga Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Jeszcze bardziej spóźnione sto-lat!Miałam bana i nie miałam możliwości złożyć życzenia. Quote
ewelinabuck Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 wszystkiego naj naj Cleosiu -duzo kosteczek i pysznych ciasteczek:loveu::smilecol::new-bday::BIG::tort: sto lat sto lat:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
WinterGirl Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Witamy i kolejny roczek za nami bGirl pomogła dmuchać świeczki, prezenty po części w brzuszku po części popsute... czas szybko płynie z Cleo 2 latka z Panem Tadeuszkiem już 9.... i bGirl dopisze małe życzenka dla dueciku: kolejnych ciepłych i pysznych lat razem... ILY dziękuje cioteczką za pamięć... Cleo & WielkoLUD Quote
Asia & Ginger Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ooo, bGirl nareszcie zajrzała do swojej galerii. :cool3: :multi: :loveu: :evil_lol: :eviltong: Quote
taxelina Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Witam :) Akurat nikt na moje posty nie odpowiada to zaczelam inne przegladac :) Sama mam dwie suczki - jamnika i kundelka A Twoje sa slodkie - szczegolnie to na pierwszej stronie jak bialy spi wtulony w czarnego - ale kontrast :) pozdrawiam no i zapraszam do nas - wlasnie nowe fotki dodalam Quote
Kasia_zg Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Witamy ciepło :) Jak sie miewa słynny czarno-biału duecik?? Spóźnione ale serdecznie życzonka dla Cleosi!! Pozdrawiam i ślemy mocne tulasie:loveu: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Witamy z rana i dziekujemy za wizytę! A teraz poprosimy troche fotek Czarnego, a potem Bialej... Dasz radę? pzdr. Quote
WinterGirl Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 ... Asia & Ginger spadamy jak płatki śniegu... deer_1987witamy nowo-przybyłą osóbkę z równie niepowtarzalnym duecikiem, szykuj się na naszą wizytę... Kasia_zg dziękujemy za życzonka, aż łezka w oczku się kręci tyle lat razem.. Asiaczek wiesz, że zaglądanie do Ciebie to takie nasze małe przyjemności, które lubimy, nadrabiamy zaległości, trzeba przerwać ten zimow sen... buziaki ciotuchny Cleo & WielkoLUD Quote
WinterGirl Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 eria napisał(a):cześć :lol: jak się czuje Teddy ??????? cioteczko "potworek" starszy o rok ale tylko na papierze, w duchu to szczeniak, którego nieodłącznym towarzyszem jest piszcząca piłeczka... Cleo & WielkoLUD Quote
WinterGirl Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 ..a mnie jeszcze bardziej zdrówko dopisuje nawet po tych nadmiernych ilościach śniegu które potworek wcina, a mała podpatruje... i małymi krokami kolejne wspólne święta i TEDzik pilnujący ciasteczek wiszących na choince.... [SIZE=2]a jak wasze zimowe dni mijają?! Cleo & Ciasteczkowy POTWOREK Quote
eria Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 bardziej błotniste niż zimowe :lol: u nas bez zmian, Foksik stale by jadła, a Kreon jęczy o spacerki :p Quote
Recommended Posts