Agata69 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Znalazlam KOKO pewnej nocy, zalosnie miauczala pod drzwiami. Dalam jej mleka i szynki. Rano byla w tym samym miejscu bardzo przerazona, przybiegla natychmiast , gdy zawolalam. Niestety spotkanie z moimi psami wypadlo nie bardzo przyjaznie. Kotka zamieszkala w domu tymczasowym za zwrot kosztow, jednak nie moze tam zostac ze wzgledu na alergie czlonka rodziny. Jaka jest Koko? - sliczna, pregowana, grzeczna. Nie psoci, nie niszczy, zalatwia sie do kuwety, ladnie je, jest zdrowa, mlodziutka i przytulasna. Kotke trzeba wysterylizowac. Koko ma juz ogloszenia w mojej okolicy, niestety odzew jest mierny. bardzo, bardzo czeka na czlowieka, ktory da jej dom. Inaczej trafi do zimnego boksu w schronisku. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BasiaD Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Ale śiczna Niunia...Nie może trafić do schronu..Domku zgłoś się pliss.... Quote
Agata69 Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 Umowilam dzisiaj sterylke bo Koko dziwnie sie zaokraglila. Zrobie ja na kreche, bo chyba nie ma na co czekac. Wystawie na to konto bazarek jakis. Nie ma w jej sprawie ani jednego telefonu.... Quote
BasiaD Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Podnoszę Niunię...MOja też się zaokrągliła chociaż jest po sterylce..Ale chyba za bardzo dogadzam jej z karmą ( je Royala dla wybrednych), dostaje tylko raz dziennie, ale boczki się zaokrąglily..A KOKO jest śliczna..Żeby tylko trafiła do dobrego domku..Trzymam kciuki... Quote
Agata69 Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Kotka w srode ma sterylke. Zero odzewu z ogloszen. Quote
Agata69 Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Agata69 napisał(a):Kotka w srode ma sterylke. Zero odzewu z ogloszen. Sterylka odbyla sie, Koko byla ciezarna. Nadal zero odzewu. Koszt sterylki 100zl. Quote
róża35 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Kokusia kochana ,zdrowiej szybko....musi gdzieś być domek dla ciebie.... Quote
Agata69 Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Niestety kotka nadal w dt. Caly czas ja oglaszam, nawet w gazecie. czasami ktos zadzwoni juz zdecydowany, ale nagle zmieni plany... Kotka jest przekochana, ale z powodu alergii czlonka rodziny nie moze zostac na stale. Juz nie wiem co mam robic... Quote
Lemoniada Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Śliczna kotka, ma przepiękne, mądre oczy :) Gdzie ją ogłaszasz? A może znalazła już dom? Quote
Agata69 Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Lemoniada napisał(a):Śliczna kotka, ma przepiękne, mądre oczy :) Gdzie ją ogłaszasz? A może znalazła już dom? Kotusia nadal w dt, chociaz bylo naprawde duzo chetnych, ale jakos nie doszlo do adopcji. Glownym powodem jest jej paniczny strach przed psami, staje sie agresywna wobec nich, a dzwonili glownie ludzie posiadajacy psa lub kilka. Inne domy mi sie nie podobaly. Koko jest pod moja opieka tak dlugo, ze szukam naprawde dobrego domu. Quote
Recommended Posts