new Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Sprawa jest następująca - piękna młoda rottka, Kama potrzebuje DOBREGO domu. Dotychczas bardzo wiele przeszła. Mieszkala w rodzinie, gdzie bardzo źle ją traktowano, była bita za każde przwinienie, a przeciez jest szczeniakiem, ktory dużo broi... Po pewnym czasie owi "właściciele" stwierdzili że nie chcą Kamy. Cale szczęście psina wreszcie trafiła do dobrych ludzi, ale niestety... za późno. Kama jest agresywna dla obcych ludzi, panicznie wszystkiego się boi. Tutaj cytuję koleżankę, która wyciagnęła Kamę z jej koszmaru: " po pierwsze jak mnie zobaczyla... wrzask i tak dalej a pozniej jak probowalam wystawic reke zeby powachala ewentualnie chcialam ja poglaskac... zaczela warczec, pokazywac zeby i chciala mnie chapnac" Koleżanka mimo szczerych chęci, czuje że nie podoła tak trudnemu zadaniu jak wyprowadzenie tego psa na prostą... Teraz ofiaruje dom czasowy dla Kamy, ale to nie może trwac wieczność... Pomóżcie! Quote
new Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Psina oczywiście nie ma rodowodu. Jutro będzie więcej zdjęć. Quote
Ksera Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Dajcie ogłoszenie do Dziennika Zachodniego, dom znajdzie szybciutko. Quote
paros Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Na kogo podać namiary w ogłoszeniach w necie? :roll: Quote
trol Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 pilnie potrzebne sa namiary na suczke , ludzie dzwonia , pytaja juz dzisiaj byl chetny pan z Sosnowca podajcie namiary b powiesimy ja na stronie rottki www.rottka.pl Quote
paros Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Poprosimy namiary do ogłoszeń :roll: I może jeszcze zdjęcia :lol: Quote
trol Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 tyle krzyku narobiono o domek dla suczki , jak sa chetni by wziasc ja od razu - to cisza Quote
Agnieszka P Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 czy jakis kontakt tel moze mam chetnych prosze o tel 602159915 Quote
Tengusia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Co z sunia :???: widze ze osoba ktora ja tu wystawila nie pojawia sie :shake: Quote
Samturia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 na 90% ma domek u koleżanki mojej koleżanki :) Quote
gosiaczek&mobil Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 co się dzieje z sunią czy jest do adopcji Quote
Recommended Posts