Bzikowa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [COLOR=Green][B]Urocze fotki , słodki z niego białasek, ale zmniejsz zdjęcia, maksymalny rozmiar to 640x640 pixeli. ;)[/B][/COLOR] Quote
LACKY*WHITE Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 ok , następne zmniejszę .proszę wybaczyc ale jestem jeszcze trochę zielona w temacie wstawiania fotek na forum , dziś mój pierwszy raz . a Bezik jest przesłodkim psiaczkiem:loveu:, i muszę powiedziec że śledzę jego galerię od dawna ;) pozdrawiam i liczę na pomoc w wychowaniu mojego białaska , tymbardziej że mam teraz kłopot z nim bo okazało się ze ma alerię na coś i teraz trudno bedzie wyczaic na co , a testy są koszmarnie drogie w lecznicy w rzeszowie 400 zł same alergeny pokarmowe :diabloti: nie mowiąc o innych . Quote
Pieseczkowo Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Co to jest u diabła z tymi westami,ciągle tylko jakiś alergik. :mad: Piękny jest.Jasne pisz z każdym pytaniem,a my dobre,westikowe ciocie damy rady;) A u kogo byliście na trymowanku i skąd masz białaska? Quote
Bzikowa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [COLOR=Green][B]Ale zmniejszone zdjęcia być muszą ;) więc może tym razem ja Ci je podmienię żebyś nie musiała już się 'męczyć' ale następne już wrzucaj regulaminowe, proszę... ;) Na przyszłość - zmniejszaj albo przed wstawieniem na photobucket, albo przy wgrywaniu ich tam ustawiaj wielkość to Ci je automatycznie ustawi na dobrą wielkość. Ale zawsze sprawdzaj czy są OK przed wstawieniem na forum. [/B][/COLOR] Rzeczywiście ostatnio ciągle natrafiam na temat alergii westów... Mój to w ogóle w życiu nie miał takich problemów... Tzn raz miał zaczerwienioną skórę lekko , zmieniliśmy karmę i przeszło - ale sama tego nie zauważyłam, jego hodowczyni zauważyła, jak był u niej na trymowaniu :oops: Quote
Pieseczkowo Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Widać,że chłopcy mają podobne geny:cool3::lol: Quote
LACKY*WHITE Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 tak jak pisałam pieska brałam z hodowli Adoxa mama pieska jest z innej hodowli --Amenita a tata z Adoxy Cornus , szkoda mi mojego futrzaka bo wygryza te lapki i są czerwone jak ogień , strasznie się martwiłam że to nużyca :crazyeye:, ale po badaniu zeskrobinki nic nie wyszło złego więc najprawdopodobniej alergia , ciekawe jak zareaguje na tą karmę royala Allergenic , bo ja miałam już upatrzoną karmę dla niego ale boję się jej kupowac narazie puki objawy nie ustąpią , jest to karma ORIJEN 6 RYB pisze tam że nie zawiera zbóż które często uczulają no i kurczaka który u westusiów jest częstym allergenem . zobaczymy narazie z tym royalem :eviltong:. pozdrawiam ---Agnieszka:loveu: [quote name='Pieseczkowo']Co to jest u diabła z tymi westami,ciągle tylko jakiś alergik. :mad: Piękny jest.Jasne pisz z każdym pytaniem,a my dobre,westikowe ciocie damy rady;) A u kogo byliście na trymowanku i skąd masz białaska?[/QUOTE] a białasek był na trymowaniu też w Adoxie u Pani Małgosi pierwsze trymowanie było tak na krótko zrobione następne zostawimy trochę dłuższy włos no i zapuszczamy falbankę ;) ( nie za długą żeby jej nie podsikiwał) Quote
Evelynkaa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Hehe skądś to znam ;) Alex ma wycięte pół brzuszka tak żeby nie było z zewnątrz widać, sukieneczka została. Bo jak zaczął noge podnosić to tracił równowagę no i oczywiście sikał na stojąco i już nawet nie kucnął :diabloti: Quote
Taba Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Witam znowu:lol:. Przedstawiałam się wcześniej, lecz z braku czasu nie pojawiałam na forum... Postanawiam nadrobić i z pomocą instrukcji Pieseczkowo wstawić zdjęcia Taby(zobaczymy, na ile mi to wyjdzie:oops:) [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/8408/taba1.png[/IMG] [IMG]http://img29.imageshack.us/img29/4198/taba6.png[/IMG] Haha, chyba się udało. Dziękuję za pomoc:loveu: Quote
Taba Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dodam jeszcze tylko kilka fotek z czasu szczenięctwa;-):Dog_run: Podstawowa zasada:naprawdę fajna zabawka musi być większa od jej posiadacza: [IMG]http://img30.imageshack.us/img30/1674/mjprzyjacielpies.jpg[/IMG] ^"Mój Przyjaciel Pies" Pierwsze znaleziska w nowym domu... [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/6249/pierwszedniwnowymdomu.jpg[/IMG] Taka to byłam niewinna...:angel::shake: [IMG]http://img21.imageshack.us/img21/3966/teriernaterakocie.jpg[/IMG] Pierwsza wizyta nad morzem... [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/3298/naplay.jpg[/IMG] ^"Ta słona woda wcale mi nie smakuje!" Tak wygląda na maxa zarośnięty westie...:oops: [IMG]http://img21.imageshack.us/img21/6001/terierwlesie.jpg[/IMG] ^Przed pierwszym trymowaniem:lol:. Pozdrawiamy! Quote
Pieseczkowo Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 To wstaw fotki po trymowaniu jak masz:eviltong:Widze,że tez była małym puchatkiem:eviltong: Quote
Bzikowa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Taba, załóż swojej suni galerię, tam jest miejsce na zdjęcia. ;) Słodka jest straszliwie:loveu: Quote
za_na Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Witam wszystkich gorąco :multi: ja Żaneta i Tosia - 10cio tygodniowa sunia rozrabiaka, mały wymuszacz i próbownik sił w domu :multi: galeryje już założyłyśmy i oczywiście będziemy na bierząco uzupełniać.... zapraszamy do jej odwiedzin :razz: Quote
Pieseczkowo Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 A podaj linka to chętnie odwiedzę:razz: Quote
Black_Cherry Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Cześć wam jestem tu nowa mam na imię Maja i mam 12 lat. Bardzo kocham psy i inne zwierzątka. Mam półrocznego słodkiego i oczywiście rozrabjiającego westika . Są super :) Mam nadzieje że znajde tu innych n=miłych osób i miłośników rasy westie. Pozdrawiam :cool1: Quote
Evelynkaa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 No to przedstaw jeszcze Westika i koniecznie wstaw zdjęcie :p Quote
Pieseczkowo Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Jasne,że znajdziesz.Jedna maniaczka westów juz pisze. Napisz skad masz sunie,z jakiej hodowli(o ile z niej jest:eviltong:)i wstawiaj zdjęcia,chętnie zobaczę tą śliczność westikową. :lol: Quote
za_na Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Witaj :lol: ja też jestem i nowa na foru i w przyjaźni z westami :p ale już jestem uzależniona :p no przynajmniej od mojej psiny. Pozdrawiam :lol: Quote
kasiekg Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Witam :) Mam na imię Kaśka i od 1,5 tygodnia mam sunie o imieniu Mija :) Mijka jest małym psotnikiem ale chyba nic nowego w tej kwestii nie powiedziałam... Witam wszystkich użytkowników forum :):Dog_run:myślę że ta ikonka bardzo wiernie odwzorowuje zachowanie Miji :D Quote
kasiulki Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Witamy wszystkich bardzo gorąco ! Nazywamy się Kasia i Toster :) Mamy -Kasia-24 lata,Toster-4 miesiace :) Poznalismy sie 2 miesiace temu i od tego czasu postanowilismy ze zyc bez siebie nie mozemy :) Uwielbiamy wspolne zabawy i spacery. Jako 4 miesieczny szczeniak -jestem chodzaca destrukcja,uwielbiam psocic,podgryzac,wymuszac,stawiac na swoim,zloscic sie i wariowac :) Pomimo to jestem kochanym ,uwielbianym i rozpieszczanym przez wszystkich :) Quote
Pieseczkowo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Matko jakie boskie imie !! :D :P Wstaw zdjęcia Pana Tostera,bo nie moge się doczekac by zobaczyc ta rozrabiakę :) Quote
kasiulki Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Pragnę tylko nadmienić,iż na zdjęciach Toster wychodzi jak prawdziwy aniołek-pozory jednak mylą ;) [url]http://s834.photobucket.com/albums/zz266/kasiulki/[/url] Quote
Evelynkaa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Witaj Kasiu. Toster niesamowity i imie z resztą jak Dominika zauważyła, oryginalne:) To nakłaniamy tylko do utworzenia białasowi galerię, miziamy. Quote
Pieseczkowo Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Ojejku znów nas puchatek odwiedził.Maluch słodki tylko tak jak juz gdzieś pisałam pamietaj o trymowaniu.Jest w takim wieku,że spokojnie już można udać się na pierwszą wizyte :) Quote
Recommended Posts