Guest Kamcia_14 Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 [B][I]Ostatnio mam jakąś wenę do tworzenia topików :evil_lol: Ten temat będzie poświęcony URODZINKOM naszych psów i ich właścicieli :cool1: [/I][/B][B][I]Proszę wpisywać się na listę . Pierwszy post będzie codzinnie aktualizowany ;) [/I][/B] [COLOR=red][B][I]Ah :loveu: Aż się nie mogę doczekać aż zaroi się w nim od życzeń [/I][/B]:loveu:[/COLOR] [COLOR=#ff0000][U][I][B]LISTA URODZINOWA !![/B][/I][/U] [/COLOR] [B][I]1. [COLOR=red]Kamcia [/COLOR]obchodzi urodziny 7 czerwca :loveu:[/I][/B] [B][I]Natomiast jej właścicielka - [COLOR=red]Kamcia_14[/COLOR] - świętuje swoje urodziny 15 lutego [/I][/B] [B][I]2. [COLOR=red]Nutka[/COLOR] - obchodzi urodziny 9 maja :loveu: Natomiast jej właściecielka ( właścieciel :hmmmm:) [COLOR=red]emidu[/COLOR] świętuje urodziny 16 grudnia [/I][/B] [B][I]3.[COLOR=red]Lady [/COLOR]obchodzi urodziny 1 marca [/I][/B] [B][I]Jej właścicielka[COLOR=red] Ania[/COLOR] świętuje ury xD 3 listopada [/I][/B] [B][I]4.[COLOR=red]Cleo [/COLOR]ma urodziny [FONT=Century Gothic]31 października[/FONT][/I][/B] [B][I][B]Jej właścicelka [COLOR=red]bGirl[/COLOR][/B] obchodzi urodziny [FONT=Century Gothic]31 grudnia [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Century Gothic][/FONT][/I][/B] [FONT=Century Gothic][B][I]5. [/I][FONT=Verdana][COLOR=red]Shilah[/COLOR] : 5 październik [/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=red]Gizmo[/COLOR] :[/FONT][/B][/FONT][FONT=Verdana] [B][I]13 lipiec 2006[/I][/B][/FONT] [B][/B] [B][I]6 [/I][/B]Urwisek 26 kwietnia Sylwia&westie 18 październik [B][I]:smile:[/I][/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emidu Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Nutka - 9 maja emidu - 16 grudnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamcia_14 Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 [quote name='emidu']Nutka - 9 maja emidu - 16 grudnia[/quote] [B][I]A jeśli można wiedzieć to jak masz na imię Emidu :hmmmm: [/I][/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia&westie Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Urwisek 26 kwietnia (e tym roku rok juz bedzie miał staruszek :crazyeye::razz:) Ja czyli Sylwia 18 październik :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania&Lady Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Ania 3 listopad Lady 1 marzec :loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamcia_14 Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 [quote name='Sylwia&westie']Urwisek 26 kwietnia (e tym roku rok juz bedzie miał staruszek :crazyeye::razz:) Ja czyli Sylwia 18 październik :)[/quote] [quote name='Ania&Lady']Ania 3 listopad Lady 1 marzec :loveu:[/quote] [B][I]Mła :loveu: Dziewczyny jesteście kochane :loveu: Myślałam że te moje nowo potworzone wątki całkowicie znikną gdzieś w czeluści , a tu jednak nie :multi: Już zaraz pododaje was do listy urodzinowej :loveu:[/I][/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia&westie Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 [quote name='Ania&Lady']Ania 3 listopad Lady 1 marzec :loveu:[/quote] o ile dobrze widze to twoja Lady ma dziś Urodzinki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :new-bday::new-bday::BIG::bday::laola: STTTTOOOO LATTTT !! DLA LEJDUNI !!!!!!!!!!!! Całujemy ja w nosek ;) i mamy nadzieję ze jej pan da jej kawałeczek smakołyczka od nas czyli mnie i Urwiska !!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamcia_14 Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 [CENTER]:tort: [SIZE=7][COLOR=magenta][B]:BIG:100Latków Lejduniu :BIG: [/B][/COLOR][/SIZE] :drinking: :drink1: :drinking: :laola: :laola: :cunao: [/CENTER] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania&Lady Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Bardzo Wam dziękuję za życzonka dziewczynki! :razz: Lady wycałowana za wszystkie czasy! :razz: Aż mi się łezka zakręciła, jak sobie przypomnę małą białą kulkę przywiezioną do domu w lecie 2005, a teraz to już dorosła panna. :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mi. Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 [B][/B] [B][I]Wszystkiego Najlepszego dla Lady:multi: :multi: :multi: :loveu:[/I][/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania&Lady Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Jeszcze raz bardzo dziękuję! :razz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinterGirl Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 [B]bGirl[/B] [FONT=Century Gothic]31 grudzień[/FONT] [B]Cleo[/B] [FONT=Century Gothic]31 październik[/FONT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arystokratka Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Dodajcie tylko moje urodziny ;) 18 październik ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Likaa Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Dla Lejduni : Samych pysznosci w misce,ogrom spacerów,przystojnego kawalera i pociechy z właściciela :lol: WSZYSTKIEGO NAAAJ NAAAJ ! Pozdrawiamy : PS. Urodzinki Taffiego .. 6 kwietnia ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emidu Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 [quote name='Kamcia_14'][B][I]A jeśli można wiedzieć to jak masz na imię Emidu :hmmmm: [/I][/B][/quote] hehe, jestem Ania:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia&westie Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 [quote name='Lika'] PS. Urodzinki Taffiego .. 6 kwietnia ! :)[/quote] a nie 20 kwietnia :razz::razz: Kamcia_14 A nas to juz nie łaska dopisac :eviltong::eviltong::razz::razz::diabloti::diabloti::evil_lol:;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Likaa Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Boże kochany ! No patrz co to sie porobiło, to ty już znasz lepiej mojego psa :P ode mnie ! <hahaha> Dokładnie, 20 kwietnia ! A moje 6 ! <hahaha> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewelinka_m Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Lady kochana sto lat w szczęściu i radości u boku Pani kochanej :loveu: :loveu: a my się również dopiszemy Spaiki 30 kwietnia ohh już będzie miał 4 latka :eviltong: a pańcia ewelinka 4 czerwca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaskaSz Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 heh my też się dopiszemy :diabloti: Foxi- 06.11 ja- 30.07 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamcia_14 Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 [quote name='bGirl'][B]bGirl[/B] [FONT=Century Gothic]31 grudzień[/FONT] [B]Cleo[/B] [FONT=Century Gothic]31 październik[/FONT][/quote] [B][I]Już cię dodałam :loveu:[/I][/B] [quote name='arystokratka']Dodajcie tylko moje urodziny ;) 18 październik ;)[/quote] [B][I]Of course :multi:[/I][/B] [quote name='emidu']hehe, jestem Ania:)[/quote] [B][I]Coraz więcej tych Ań :shake: :evil_lol:[/I][/B] [quote name='Lika']Pozdrawiamy : PS. Urodzinki Taffiego .. 6 kwietnia ! :)[/quote] [quote name='Sylwia&westie']a nie 20 kwietnia :razz::razz: Kamcia_14 A nas to juz nie łaska dopisac :eviltong::eviltong::razz::razz::diabloti::diabloti::evil_lol:;)[/quote] [quote name='Lika']Boże kochany ! No patrz co to sie porobiło, to ty już znasz lepiej mojego psa :P ode mnie ! <hahaha> Dokładnie, 20 kwietnia ! A moje 6 ! <hahaha>[/quote] [B][I]Co to sie robi w tej polsce :placz: Nawet ludzie nie wiedzą kiedy ich dzieci mają urodziny :evil_lol: [/I][/B] [quote name='ewelinka_m']Spaiki 30 kwietnia ohh już będzie miał 4 latka :eviltong: a pańcia ewelinka 4 czerwca[/quote] [B][I]O patrzcie , jak się nazywa :diabloti: Pańcia co :diabloti: Paniucha :evil_lol:[/I][/B] [quote name='kaskaSz']heh my też się dopiszemy :diabloti: Foxi- 06.11 ja- 30.07[/quote] [B][I]Już was dopisuje w tempie natychmiastowym :loveu: :loveu:[/I][/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shilah Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 [SIZE=1]Daty urodzin[/SIZE][B][SIZE=1] [/SIZE]Shilah : [/B]5 październik [B]Gizmo :[/B] 13 lipiec 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamcia_14 Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 [quote name='Shilah'][SIZE=1]Daty urodzin[/SIZE] [B]Shilah : [/B]5 październik [B]Gizmo :[/B] 13 lipiec 2006[/quote] Już zaraz was dodam :loveu: . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamcia_14 Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Kamcia ma urodziny za dwa miesiące ! :multi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia&westie Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Urwis ma jutro urodziny :evil_lol: Kamcia nie dopisałaś nas jeszcze do listy :angryy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamcia_14 Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 [quote name='Sylwia&westie']Urwis ma jutro urodziny :evil_lol: Kamcia nie dopisałaś nas jeszcze do listy :angryy:[/quote] o ! zaraz dopisze :loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts