Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś u Milki spotkaliśmy rodzinę właścicieli. Pan co chwilę powtarzał "źle tu nie ma" i "co chwilę ktoś u niej jest" ale nie wiem czy chciał nas czy siebie przekonać..... Okazało się, że budę dla suni okna postawił bo SM się czepiała, że pies bez schronienia. Bardzo ciekawe, że buda na pogorzelisku to już za schronienie według SM starczy :angryy: Sunia i tak w tej budzie nie przebywa raczej, za każdym razem jak przyjeżdżamy widzę ją wychodząca z domu. Państwo twierdzą, że dlatego, że ma tam kanapę - no Wersal po prostu! Pani była trochę bardziej rozmowna. Dowiedzieliśmy się, że sunia poluje na koty i zagryza je, więc domek, którego szukamy misi być bez kociaków. Pani namawia ponoć swoja znajomą, która mieszka w domu z ogródkiem aby wzięła sunię. Zobaczymy jaki będzie rezultat. Zauważyłam, że sunia się drapie i chyba ma pchły, kupię jej obrożę przeciwpchelną i w środę zawiozę.

Posted

A jak ta rodzina byla to czemu nie moga jej zabrac do domu?Tylko jakis znajomych szukaja?
Przeciez ona na koty poluje,a nie na ludzi!Czy oni mysla,ze sa kotami?Porzucenie zywej istoty to wykroczenie i prawo tego chyba zakazuje?

Posted

Codziennie ktoś u nie jest - jeździmy na zmianę z koleżanką. Wozimy wodę i jedziecie więc pod tym względem jest zabezpieczona.

Posted

Wieści z ostatniej chwili - dostałam wiadomość od koleżanki, z którą jeździjmy do Milki, że jest ktoś chętny na adopcję Milki - za trochę ponad tydzień mogłaby jechać do nowego domu - nie znam jeszcze żadnych szczegółów jutro wszystkiego się dowiem

Posted

mgro napisał(a):
Wieści z ostatniej chwili - dostałam wiadomość od koleżanki, z którą jeździjmy do Milki, że jest ktoś chętny na adopcję Milki - za trochę ponad tydzień mogłaby jechać do nowego domu - nie znam jeszcze żadnych szczegółów jutro wszystkiego się dowiem

no cuuudownie, to trzymam kciuki!!!!