toz-police Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 To jest normalnie porzucenie suni, rodzinke trzeba na policje zglosic. To co zrobili nic Ich nie tlumaczy. Ach suni tylko szkoda.... Quote
mgro Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Dziś u Milki spotkaliśmy rodzinę właścicieli. Pan co chwilę powtarzał "źle tu nie ma" i "co chwilę ktoś u niej jest" ale nie wiem czy chciał nas czy siebie przekonać..... Okazało się, że budę dla suni okna postawił bo SM się czepiała, że pies bez schronienia. Bardzo ciekawe, że buda na pogorzelisku to już za schronienie według SM starczy :angryy: Sunia i tak w tej budzie nie przebywa raczej, za każdym razem jak przyjeżdżamy widzę ją wychodząca z domu. Państwo twierdzą, że dlatego, że ma tam kanapę - no Wersal po prostu! Pani była trochę bardziej rozmowna. Dowiedzieliśmy się, że sunia poluje na koty i zagryza je, więc domek, którego szukamy misi być bez kociaków. Pani namawia ponoć swoja znajomą, która mieszka w domu z ogródkiem aby wzięła sunię. Zobaczymy jaki będzie rezultat. Zauważyłam, że sunia się drapie i chyba ma pchły, kupię jej obrożę przeciwpchelną i w środę zawiozę. Quote
asiuniab Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 ludzie są bezwzględni, zostawili Ją tam jak stary mebel i nic ich nie tłumaczy:( Quote
piescofajnyjest Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 po prostu dramat:((( ciesze sie, ze mgro zagladasz do niej.... Quote
asiuniab Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 suczyńko, mam nadzieję, że ktoś z okolic pomoże Ci:( Quote
wariusek Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 A jak ta rodzina byla to czemu nie moga jej zabrac do domu?Tylko jakis znajomych szukaja? Przeciez ona na koty poluje,a nie na ludzi!Czy oni mysla,ze sa kotami?Porzucenie zywej istoty to wykroczenie i prawo tego chyba zakazuje? Quote
asiuniab Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 czy ktoś coś wie co u suczyny, takie upały, czy Ona choć ma się czego napić? Quote
mgro Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Codziennie ktoś u nie jest - jeździmy na zmianę z koleżanką. Wozimy wodę i jedziecie więc pod tym względem jest zabezpieczona. Quote
piescofajnyjest Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 to swietnie Dziewczyny!!! bardzo duzo robicie dla Milki!! dziekuje.............. Quote
asiuniab Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 piescofajnyjest napisał(a):to swietnie Dziewczyny!!! bardzo duzo robicie dla Milki!! dziekuje.............. ja też dziękuję:) Quote
asiuniab Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 (edited) Milka póki jest ciepło to jeszcze jakoś sobie radzi, ale sunia tam zostać przecież nie może:( Edited July 31, 2012 by asiuniab Quote
magdola Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Cioteczki co poradzić jeśli mam idealny dt, ale seniorka rodu sie nie zgadza.....:( no tylko płacz został...... Quote
mgro Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 J ciągle mam nadzieję, że po wakacjach adopcje ruszą i dom się znajdzie.... Quote
asiuniab Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Milka codziennie myślę o Tobie, w jakim Ty biedna sunio jesteś położeniu, sama tam na tych zgliszczach:( Quote
mgro Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Wieści z ostatniej chwili - dostałam wiadomość od koleżanki, z którą jeździjmy do Milki, że jest ktoś chętny na adopcję Milki - za trochę ponad tydzień mogłaby jechać do nowego domu - nie znam jeszcze żadnych szczegółów jutro wszystkiego się dowiem Quote
piescofajnyjest Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 huuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa!!!! cudwonie........:multi::multi::multi: Quote
asiuniab Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 mgro napisał(a):Wieści z ostatniej chwili - dostałam wiadomość od koleżanki, z którą jeździjmy do Milki, że jest ktoś chętny na adopcję Milki - za trochę ponad tydzień mogłaby jechać do nowego domu - nie znam jeszcze żadnych szczegółów jutro wszystkiego się dowiem no cuuudownie, to trzymam kciuki!!!! Quote
Recommended Posts