Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki .........a co Wam za głupoty po nocy do głowy przychodzą ? :roll:
Domków szukać Adelajdzie i Zadruni . Bo jak się Romkowie zdenerwują , to Wam kota pogonią :evil_lol:

Posted

Magda - super te metamorfozy...Aż mi w oczach łzy stanęły...
Wkleję Wam tu jeszcze jedną...

[IMG]http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/foksiu%20po%20zma%20%284%29.JPG[/IMG]

[IMG]http://photos01.allegro.pl/photos/oryginal/210/12/57/210125780[/IMG]

Posted

A Brutus zalatwil sie dzis ładnie na dworze.Cały asortyment poszedl:evil_lol: .Jak go przegoniłam po całym wąwozie,a on biegł za mna na tych swoich małych łapach,tak teraz padł trupem i jest cisza:evil_lol: .Zaraz bedzie papu,zje i ruszamy w dalsza trase.Dam mu wycisk za ta moja dzisiejsza nieprzespana noc.Zemsta jest słodka:diabloti:

Posted

Alpina metamorfoza super:loveu:

a Zadra i Adelka jak dwa wampirki wyglądają, czy to po północy zdjęcie było robione?:evil_lol: to zdjęcie Wam się udało:lol:
ale do ogłoszeń lepiej nie dawajcie

Posted

Iwonko to zdjęcie Romuś zrobił specjalnie dla Ciebie!:evil_lol:
A teraz przestań myśleć o głupotach :mad: i szukaj domku dla Adelci. :cool3:

[IMG]http://img530.imageshack.us/img530/5315/img3200lo0.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Magda - Zamość']Alpina metamorfoza super:loveu:

a Zadra i Adelka jak dwa wampirki wyglądają, czy to po północy zdjęcie było robione?:evil_lol: to zdjęcie Wam się udało:lol:
ale do ogłoszeń lepiej nie dawajcie[/quote]

One praktycznie cały czas tak się podgryzają, a jak Alelcia nie ma swojej mamusi w zasięgu ząbków, to podgryza nas.:p

Posted

[quote name='Romek-Zamość']One praktycznie cały czas tak się podgryzają, a jak Alelcia nie ma swojej mamusi w zasięgu ząbków, to podgryza nas.:p[/quote]

oby z tego wyrosła, moja kocica stara baba a nadal mnie podgryza albo drapie w ramach atrakcji, jak jej się nudzi np.:roll: a ślady goją się kilka tygodni:diabloti:

fajne zdjęcie, na Dogo ciągle psiaki psiaki a tu nogi w skarpetkach:p

Posted

Coś mi się wydaje, że ciocia Iwonka liczyła na coś więcej niż tylko te nogi do kolan...:cooldevi:
Z pewnością będzie niepocieszona...:evil_lol:

Posted

Dzis Brutus miał mały wypadek.Próbował być szybszy od swoich łapek i przewrócił się na schodach:shake: .Bolala go łapa wiec poszlismy do wetki a ta stwierdziła, ze wszystko jest ok.Przy okazji sprawdziłam jego wage...prawie 2.10kg:evil_lol: .Zaraz wstawie fotki z dzisiejszego spaceru.