Czaka Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [IMG]http://img458.imageshack.us/img458/9894/brutusik0021id7.jpg[/IMG] Quote
Czaka Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [IMG]http://img489.imageshack.us/img489/2259/brutusik0041vl4.jpg[/IMG] Quote
Czaka Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [IMG]http://img463.imageshack.us/img463/488/brutusik0061ut9.jpg[/IMG] Quote
Czaka Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='AZ-IWONA']Poprosimy o jakieś zdjątka :loveu: Może coś z pożegnań, albo chociaż samej Adelki. No, ostatecznie może być Romek :evil_lol: :eviltong:[/quote] Bardzo proszę Romek i Adelcia! [IMG]http://img366.imageshack.us/img366/9075/img3145wp2.jpg[/IMG] Quote
Czaka Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Tacy całkiem odpsieni , to my nie jesteśmy :evil_lol: Aga ty już pewnie siedzisz na walizce :cool3: Quote
agusiazet Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 No, całkiem to zdecydowanie nie, ale miałam na myśli młody narybek! Walizki stoją w kącie, pies patrzy z zainteresowaniem na te przygotowania, całkiem lubi podróżować, tylko, że jego podróż skończy się dzisiaj wieczorem w hoteliku. Martwię się, żeby nie zwiał, albo nie gryzł się z innymi psami, ale cóż zrobić zabrać go nie mogę! Anglia ma takie wymagania na wwiezienie psa, że głowa mała i bardzo tego przestrzega. A jak Negrusia? Czy zachowała imię i czy już coś wiecie - zaaklimatyzowała się? Quote
Alpina Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 No Zara trzymaj się mała...Życzę Ci wszystkiego naj, naj sunieczko.:hand:.. Agusia czy [B]monikusf [/B]dostała kolczyki ? Miała do mnie napisać i cisza - może Ty coś wiesz? Quote
AZ-IWONA Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Bardzo proszę Romek i Adelcia! [IMG]http://img366.imageshack.us/img366/9075/img3145wp2.jpg[/IMG][/quote] Nie wiem które przystojniejsze :evil_lol: Zastanawiam się nad Adopcją tego większego :eviltong: Quote
agusiazet Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Alpina']No Zara trzymaj się mała...Życzę Ci wszystkiego naj, naj sunieczko.:hand:.. Agusia czy [B]monikusf [/B]dostała kolczyki ? Miała do mnie napisać i cisza - może Ty coś wiesz?[/quote] Tak dostała!!! Quote
agusiazet Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='AZ-IWONA']Nie wiem które przystojniejsze :evil_lol: Zastanawiam się nad Adopcją tego większego :eviltong:[/quote] Asiu, uważaj, co to się porobiło jak szczeniaków zabrakło, są chętni na ludzi!:razz: Quote
Czaka Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='AZ-IWONA']Nie wiem które przystojniejsze :evil_lol: Zastanawiam się nad Adopcją tego większego :eviltong:[/quote] :mad: :diabloti: ps. Iwonko uważaj , bo podobno zmienił się regulamin i nie można już cytować zdjęć. Jeszcze go nie czytałam :oops: Quote
Alpina Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Asiu to Romek jest do adopcji?:cool3: Biedny chłop pewnie nawet o tym nie wie... Ty mu lepiej wcześniej powiedz niech już walizy pakuje bo widzę, że Iwonka nabrała ochoty. Może lepiej cioteczko na razie weż Romka na tymczas....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Agusiu dziękuję i życzę udanego urlopu... :hand: Quote
Czaka Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Już wie i wcale nie rozpacza z tego powodu :shake: :placz: :shake: Od piątku mieliśmy masę roboty w domu, (dzisiaj np. spaliśmy tylko 2 godzinki) chłopina tak dostał w kość, że sam by się chętnie oddał do adopcji. :diabloti: Quote
AZ-IWONA Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Jak taki robotny :crazyeye: to coraz bardziej nabieram ochoty choćby na DT:evil_lol: Coś mi się w trawie zalęgło i gorzej niż perz rozeszło po całym ogrodzie :angryy: Quote
agusiazet Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Kochani, ludzie i psy, osamotniam Was , ale tylko na chwilę. Jak tylko będę miała dostęp do netu zajrzę. Trzymam kciuki za Adelkę, aby domek znalazł się najlepszy na świecie, za Zadziorkę, żeby przestała się tak objadać i też poszła do swojego domku, za chorą sunię Asi i Romka, i będę tęsknić. Chyba się od was uzależniłam, a może to jest miłość.... Dbajcie o siebie, nie dajcie się nikomu i bądźcie tu jak wrócę!:loveu: Quote
Czaka Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Aga dzięki za wszystko! Życzymy Ci udanego urlopu i żebyś szczęśliwie do nas wróciła!:hand: Quote
Fusica Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witam wszystkie dogo ciotki i wójka Romka :cool3: No to nam się rodzinka po świecie rozjechała... Jak tylko trochę się ogarnę z robotą to zaraz wstawie zdjecia Brutusika z nowego domku i powystawiam ogłoszonka o Adeli. Quote
Gosiapk Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='AZ-IWONA']Nie wiem które przystojniejsze :evil_lol: Zastanawiam się nad Adopcją tego większego :eviltong:[/quote] Spóźniłaś się on już zaadoptowany ;0 :D Dzięki za zdjęcie Romka i Adelci, takie dwa w jednym dostałysmy :) Quote
zanzara Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Bylam dzis z Brutusem u wetki.Miał obcinane pazurki,bo strasznie drapal.Podczas tej czynnosci machal ogonkiem:evil_lol: .Podbil jej serce tak, ze pazurki byly za darmo i dostal jeszcze karme i ciasteczko:loveu: .Aaa i bylo wazenie zawodnika nie zgadniecie...................cale 1.90kg.chyba po jedzeniu z koopa i siuskami:evil_lol: .Teraz smacznie spi kolo mojej nogi.A ja mam pobudki o 4 rano w porywach o 5:shake: Quote
BIANKA1 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Prawie dwa kilo kochanego ciałka :loveu: Czekamy na relacje o reszcie maluszków . Quote
AZ-IWONA Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Jak to się wszystkie cioteczki rzuciły w obronie Romeczka:diabloti: Zaborcza "rodzinka" :crazyeye: Prosimy o zdjęcia i relacje pozostałych maluszków z nowych domów.:lol: Quote
BIANKA1 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='AZ-IWONA']Co tak cicho :crazyeye:[/quote] No właśnie :cool3: Quote
Recommended Posts