AMIGA Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Amiga po tym, jak odchodziły pojedyńczo maluszki to nawet nie orientowała się, że jest ich mniej. Chyba, że to ona była jakąś wyjątkowo wyrodną matką???/ Quote
Czaka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Jutro rano mają wyjechać lubliniaki. Teraz siedzę ze szczeniorami w domu, bo na dworze jest strasznie zimno, a Zadra biega po dworze i obszczekuje wszystko co się rusza. Wołałam ją do domu, ale ona jest zbyt zajęta na siedzenie z dziećmi. :mad: Quote
robkowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Tsukuś wszystkiego dobrego w nowym domu! to jutro i Brutus wyjeżdza do nowego domu, dobrze zanzara że na Dogo jesteś, mam nadzieję że mojego chrześniaka postępy będą uaktualniane na bieżąco w postaci zdjęć:p Quote
agusiazet Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Wszystkiego dobrego maluchy, mam nadzieję, że Wam wszystkim się poszczęści!!! Żeby nigdy żadne nie trafiło na złych ludzi ani do schronu, miało pełne brzuszki, długie spacery i pełno miłości!:loveu: Quote
BIANKA1 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='agusiazet']Wszystkiego dobrego maluchy, mam nadzieję, że Wam wszystkim się poszczęści!!! Żeby nigdy żadne nie trafiło na złych ludzi ani do schronu, miało pełne brzuszki, długie spacery i pełno miłości!:loveu:[/quote] Ja też Wam tego życzę :loveu: Quote
AZ-IWONA Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 I ja się do życzeń najlepszych dołączam :loveu: Quote
Czaka Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Przed chwilą wyjechała Bianeczka, a mi została tylko Adelcia. A wyrodna matka z radością wita wszystkich gości, nawet jedynaczką Adelcią nie ma czasu się zajmować. Jedyne co ją interesuje, to pełna miska. :mad: Pusto się zrobiło bez maluchów. Aga dzwoniłam dzisiaj na ten numer telefonu, ale nikt nie odpowiada. Quote
Czaka Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Jeszcze muszę was poinformować, że Sali teraz ma na imię Zara:loveu: . Przed chwilką dostałam meila od jej Pańci, która bardzo ją chwali. Quote
BIANKA1 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Adelcia jest teraz jedynaczką . Szuka rodzeństwa ? Bo teraz nie ma się z kim bawić . Quote
Czaka Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Jedynaczka czuje się dobrze! Mi jest jej szkoda, że została sama, a mamuśka ją olewa, więc praktycznie przez cały czas mam ją przy sobie. A ona jest taka kochaniuchna, musi trafić na taki domek jak reszta rodzeństwa. Quote
Gosiapk Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Adelunia ma piękny różowy w kropaski brzunio - dzięki za zdjęcie. Quote
robkowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 wszystkiego dobrego maluchy w nowych domach! Adelcia trzymamy kciuki za Twoj domeczek:kciuki: Zanzara pisz co u Brutusa?:cool3: Quote
AZ-IWONA Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Poprosimy o jakieś zdjątka :loveu: Może coś z pożegnań, albo chociaż samej Adelki. No, ostatecznie może być Romek :evil_lol: :eviltong: Quote
zanzara Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Rowniez trzymam kciuki za domek dla Adelki;) A Brutusik no coz...zakochalam sie:loveu: zreszta jak reszta lubelskiego spoleczenstwa:evil_lol: .Wogole nie bal sie nowego domu, od razu przystapil do zabawy i oczywiscie sikania.Jedzenie z miski znika migiem, za ktore ja dostaje mase buziakow, wiec chyba mu smakuje:lol: .Teraz jestesmy w gosciach i maluch po wczesniejszym sterroryzowaniu mojego polara smacznie spi na sofie..Aha i zapoznal krolika kolezanki miniaturke, ktora jest wieksza od niego:diabloti: .Pierwsze zdjecia juz zrobione tylko musze dojsc jak je wstawic. Quote
robkowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 bardzo się cieszę że tak szybciutko się zaaklimatyzował:lol: widziałam go tylko raz ale do tej pory jestem pod wrażeniem:loveu: jest cudny i tyle życzę Wam wszystkiego dobrego na Nowej Wspólnej Drodze:p Quote
Czaka Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Brutusik u Zanzary [IMG]http://img516.imageshack.us/img516/5430/dom0071di6.jpg[/IMG] Quote
Czaka Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Kiedyś Sali - dzisiaj Zara [IMG]http://img529.imageshack.us/img529/9026/beztytuuhc1.png[/IMG] Zdjęcie jest zrobione telefonem, ale widać , że suńka jest szczęśliwa. Quote
BIANKA1 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Jak mineła pierwsza noc ? Maluszki pewnie troszkę popłakiwały i Wy też . A Adelcia i Mamuśka ? Quote
zanzara Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Magda - Zamość']bardzo się cieszę że tak szybciutko się zaaklimatyzował:lol: widziałam go tylko raz ale do tej pory jestem pod wrażeniem:loveu: jest cudny i tyle życzę Wam wszystkiego dobrego na Nowej Wspólnej Drodze:p[/QUOTE] My juz po sniadaniu,teraz czas na zabawe.Bestyjka szaleje:) Quote
Czaka Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Bianka ma teraz na imię Pusia. Z tego co słyszałam , to płakała tylko po drodze. W domu wystawiła brzusio do głaskanie i w takiej pozycji spała na kanapie. Quote
AZ-IWONA Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 No - ostatecznie może być "Pusia",:cool3: ale dla mnie na zawsze zostanie Bianeczką :loveu: Quote
Recommended Posts