Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Było jej powiedzieć, że ma niestety wredną chrzestną...:roll:
A szczeniory cudne - rosną jak na drożdżach i są naprawdę ach i och...
No nie dziwię się ,pod taką opieką! Mają u Was jak "pączki w maśle ".....
Napewno szybko znajdą nowych opiekunów...:)

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alpina']Było jej powiedzieć, że ma niestety wredną chrzestną...:roll:
A szczeniory cudne - rosną jak na drożdżach i są naprawdę ach i och...
No nie dziwię się ,pod taką opieką! Mają u Was jak "pączki w maśle ".....
Napewno szybko znajdą nowych opiekunów...:)[/quote]

Mają, mają u Asi i Romka, lepiej trafić nie mogły:lol:

Posted

Kur zapiał, motyla noga... :roll: Szkoda tego domku... No cóż. Czekamy na następne.
No dwa domki to my znajdziemy na bank, tylko Ciotka nie zapeszaj i nie marudź :evil_lol:

Posted

To co mam milczeć, aż do oddania malucha?
Ja się po prostu cieszyłam i myślałam, że ciotki też się ucieszą! :roll:
Już nawet byłyśmy umówione na przekazanie Bianeczki , widocznie tak miało być. Poza tym ja nie umiem po prostu pozbyć się maluchów, muszę wiedzieć gdzie one idą.

Posted

[quote name='Romek-Zamość']To co mam milczeć, aż do oddania malucha?
Ja się po prostu cieszyłam i myślałam, że ciotki też się ucieszą! :roll:
Już nawet byłyśmy umówione na przekazanie Bianeczki , widocznie tak miało być. Poza tym ja nie umiem po prostu pozbyć się maluchów, muszę wiedzieć gdzie one idą.[/quote]
Nawet niech ci do głowy nie przyjdzie, ukrywanie przed nami zainteresowanych domków !!!! My musimy o wszystkim wiedzieć :evil_lol: Tylko nie smuć się takimi wypadkami, głowa do góry. Dzieciaki Zaderki są wyjatkowo śliczne i szybko znajdą domy. Uwierz mi, mam intuicję. Najważniejsze, że sa młodziutkie i zdrowe. Myślę, że ich adopcje przebiegają naprawdę gładko i nie ma co zapeszać.

Posted

Uffffffffff ale miałam czytania i oglądania. Maluszki są prześliczne. Ktoś tu pisał, że uwielbia siuraczki szczonków, a ja uwielbiam te okrąglutkie aksamitne brzusie, no nie mówiąc już o słodkich, różowych języczkach :loveu:

Posted

[quote name='AMIGA']Uffffffffff ale miałam czytania i oglądania. Maluszki są prześliczne. Ktoś tu pisał, że uwielbia siuraczki szczonków, a ja uwielbiam te okrąglutkie aksamitne brzusie, no nie mówiąc już o słodkich, różowych języczkach :loveu:[/quote]
To ja uwielbiam te śmieszne małe siuraczki... A to uwielbienie rozciąga się na całe wydęte, napakowane brzucholce.:loveu:

Posted

Hiii...Hiii..Hiii...
Ja tam od śuraczków wolę główcię i jęzorki...
Śuraczki śliczne, owszem, ale do całowania to "chyba"(?) Fujjj...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alpina']Hiii...Hiii..Hiii...
Ja tam od śuraczków wolę główcię i jęzorki...
Śuraczki śliczne, owszem, ale do całowania to "chyba"(?) Fujjj...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
A tam fuj, słodziaki :evil_lol:
Mamy taką zabawę z moim Rychem, że jak zaczynam się skradać (a la godzilla) i groźnym głosem krzyczę "oddawaj siuraka", to on wpada w szał radości i ucieka po całum domu. Ja za nim gonię i jak gada dopadnę to se siuraka zabieram, bo mój... a co... A gad się wije z radochy :loveu:

Posted

Hmmm... Może to moja rodzina taka sodomistyczna... Moi rodzice krzyczą do swojej suni "dawaj cycki" i ona wtedy pakuje się na kolana i przewala do góry kołami do całowania (astka 32 kilosków - avatar).:evil_lol:

Posted

Nasze wilczyce ostatnio żeby zwrócić na siebie uwagę, jak siedzimy ze szczeniorami. Wykładają się kołami do góry, eksponując swoje galerie cycorków i czekają na naszą reakcję. No i udaje im się, bo jak tu nie rzucić się na takie słodkie panny.

Posted

A Wy "zboczeńce jedne":evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Moje dwie Astki dały by Wam cycki....Raczej "bobu popalić":evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Figa to raczej woli człowieka za cycki złapać(skacząc znienacka na głowę :diabloti: Jest w siódmym niebie jak zdoła ofiarę przewrócić i oślinić tejże "gębę"):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[IMG]http://images21.fotosik.pl/374/e126b061b63f3b20.jpg[/IMG]

A tak na poważnie to [B]Neris[/B] prosi o potpisanie petycji, żeby nie zabijali psów na mięso...:-(:-(:-(
Kochani zostało 20 godzin i brakuje 14.000 podpisów...
Oto link do petycji....
[COLOR=Red][B][URL]http://www.thepetitionsite.com/takeaction/879609320[/URL][/B][/COLOR]

Posted

Taaak...pilnuje likierku przed gośćmi i TZ -tem :diabloti: bo likerek jest obecnie wystawiony na bazarku....
Na opłacenie pobytu w hoteliku Foksi vel Jagi...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[B]Agusiu [/B]ja go widzę (ten link) Jakby go jednak nie było, to daj znać- będę wklejać do skutku....

Posted

no własnie miałam wkleić ten wątek, gdzie mozna składać podpisy przeciwko zabijaniu psów:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74338[/URL]

lepiej polskich znaków nie wpisywać