Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agusiu dzisiejsze zdjęcie Negry chciałam Ci wkleić dużo wcześniej, ale coś się działo na dogo :comp26:
Miała być sama Negra, ale załapały się kolanka mojego TZ-ta :evil_lol:

[IMG]http://img375.imageshack.us/img375/8096/img3009kr7.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='AZ-IWONA']Asiu, Romku, co słychać ??:cool1:
Czyżby jakieś odwiedziny ??:cool3:[/quote]

Znajomi wyciągneli nas na starówkę pod parasolki :knajpa:

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Agusiu dzisiejsze zdjęcie Negry chciałam Ci wkleić dużo wcześniej, ale coś się działo na dogo :comp26:
Miała być sama Negra, ale załapały się kolanka mojego TZ-ta :evil_lol:

[IMG]http://img375.imageshack.us/img375/8096/img3009kr7.jpg[/IMG][/quote]

Dzięki, dzięki, maluszki jak zwykle urocze, ale Negra istne cudo!!! Kolanka Z-ta też niczego sobie owłosione!:evil_lol:

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Brutus obezwładnił mojego TZ-ta :evil_lol:

[IMG]http://img471.imageshack.us/img471/1716/img3003vl0.jpg[/IMG][/quote]
Brutusik jest boski :loveu:

Posted

No dobra... Ja rozumiem, że dołączyłam do gromady zakochanych Ciotek, nieco później... Ja nawet rozumiem, że Magda jest mama chrzestną Brutusika... a czy w takim razie ja moę zostać jego "ojcem" chrzestnym ?????

Posted

Jeden malutki Brutusik, a tyle rozkochanych w nim ciotek :loveu:
Jak dla mnie to Ty możesz być, ojcem chrzestnym, dziadkiem, stryjkiem i kim tylko chcesz, ale tu decyzję podejmuje już Zanzara ;)

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Słyszałam, że się do Ciebie wybiera :diabloti:
Zaraz nam da , że ją znowu obgadujemy :evil_lol:[/quote]
Uhuhuhu, już się boję :evil_lol:

Posted

[quote name='Fusica']Hmmmmm.... Będziemy sie widziały w tym tygodniu... Upiję ja i zmuszę :diabloti:[/quote]
.....i porzucisz mnie w parku pod drzewem pijana :).Fusica moze zostac druga mamusia :) bede ci go podrzucac w nocy ty tak lubisz miec poligon w lozku:D

[B]Mam pytanie z innej beczki.Czy ktoras z was opiekuje sie lub zna psa ktory ma niewydolnosc krazenia. bo zostaly mi leki po moim nieboszczyku a szkoda zeby sie zmarnowaly.Chetnie oddam;)[/B]

[B]Furosemid,Siarczan chinidyny 200,Theospirex 150,Enarenal 5,Fortekor 5 i Aspargin.[/B]

Posted

[quote name='zanzara'].....i porzucisz mnie w parku pod drzewem pijana :).Fusica moze zostac druga mamusia :)
[/quote]
Nie no, nie porzucimy cie nigdzie... W końcu mam psa pół-zaprzęgowego i chociaż jest wielkości koziego bobka, to dociągniemy cię jakoś do domu ;) Chociaż hmmmmm..., możemy cię też taką pijaną opylić na stadionie (to zaraz obok skaryszaka)...

Posted

[quote name='Fusica']Nie no, nie porzucimy cie nigdzie... W końcu mam psa pół-zaprzęgowego i chociaż jest wielkości koziego bobka, to dociągniemy cię jakoś do domu ;) Chociaż hmmmmm..., możemy cię też taką pijaną opylić na stadionie (to zaraz obok skaryszaka)...[/QUOTE]
Eeee powiedza ze kiepski interes bo zabidzona i nie znam chinskiego:P

Posted

Witaj Zanzara, a ja się tylko pytam gdzie są Twoje zachwyty nad ostatnim zdjęciem Brutusa?! :mad: Czy widzisz różnicę od Waszego spotkania?

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Witaj Zanzara, a ja się tylko pytam gdzie są Twoje zachwyty nad ostatnim zdjęciem Brutusa?! :mad: Czy widzisz różnicę od Waszego spotkania?[/QUOTE]
Jasne ze widac.Romek wyglada raczej na silnego faceta a tu taki numer :) Ciesz sie ze Brutusik to niejadek:D