Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jestem i oczywiście cmokam całe sierściuchowe towarzystwo, prosto w nochale... Oczywiście mojego protegowanego Brutusika, szczególnie czule...:loveu:

Posted

Wkleiłam nasze pozostałe, dwa Zaderkowe pomiociki tu - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6194819#post6194819[/URL]
A teraz trzymam kciuki...

Posted

Właśnie przeprowadziłam baaaaardzo miłą rozmowę telefoniczną... z chętnym na szczeniorka. Pan Maciej jest z Warszawy (Bielany) i szuka dla siebie szczeniorka, który będzie niewielkim psem (no powiedzmy do 15 kg). Jest mu wszystko jedno czy to będzie samczyk czy sunia. Powiedział, że chciałby go adoptować w wakacje, bo ma wolne i mógłby poświęcić mu cały czas. Moje wrażenia z rozmowy... Jak najbardziej pozytywne!!!
Zaraz wysyłam mu nasze Zadrowe pomiociki i trzymam kciuki !!!!

W razie czego to jakoś transport zorganizujemy, prawda ????

Posted

[quote name='zanzara']A jak Brutus czuje sie po odrobaczaniu?;)[/quote]

Z tego co słyszałam, to wszyscy biegają po trawniku. Coś więcej będę mogła napisać dopiero jak wrócę z pracy.

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Zapomniałam Wam napisać, wczoraj wszystkie szczeniorki oglądał wet , a ze szczególną dokładnością Brutusika. Powiedział, że już nie widzi żadnego zagrożenia dla Brutusa, teraz chłopak jest odrobaczony ma zacząć ładnie jeść i maszerować do swojego domku. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4] [/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Zanzara bądź gotowa! :evil_lol:[/quote]
Bądź gotowa... NACHODZĘ !!!!! Będę ci piszczał..., szczał, kooopał, obgryzał... Będę upierdliwy jak plaster na dooopce...:evil_lol: Aha... i będę rozbrajający... i po godzinie już nie będziesz mogła życ bez swojego gnojasa !!!:evil_lol:

Posted

[quote name='Fusica']Bądź gotowa... NACHODZĘ !!!!! Będę ci piszczał..., szczał, kooopał, obgryzał... Będę upierdliwy jak plaster na dooopce...:evil_lol: Aha... i będę rozbrajający... i po godzinie już nie będziesz mogła życ bez swojego gnojasa !!!:evil_lol:[/quote]

Taaak myślę, że to dość szczegółowy opisik! :evil_lol:

Fusica gdzie Ty wynajdujesz tych wszystkich chętnych na psiaki. :cool3: Jestem pełna podziwu. Widzę, że jak się dobrze rozpędzisz , to i dla dwóch panienek coś załatwisz. :evil_lol: Jak Pan coś Ci odpisze, to bardzo proszę daj znać.

Posted

[quote name='Fusica']Hmmmm. Ja sie tak do końca nie wyznaję w zadrowych pomiocikach... Czy te dwie sunie do adopcji to Bańka...opssss... Bianka i Sali????[/quote]

Bianka i Sali, albo Bianka i Aldonka

Posted

Bede twarda wytrzymam wszystko:evil_lol: wkoncu tyle czekalam.Znajomi zrobia mi nalot zeby go zobaczyc i poglaskac;) .Ojciec tez juz nie wytrzymuje ciagle pyta.Mama dzwonila powiedzialam ze piesek bedzie u nas za tydzien.Ucieszona tylko zaluje ze zobaczy go dopiero na swieta...chyba cykne fotke i jej wysle:)

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Fusica gdzie Ty wynajdujesz tych wszystkich chętnych na psiaki. :cool3: Jestem pełna podziwu. Widzę, że jak się dobrze rozpędzisz , to i dla dwóch panienek coś załatwisz. :evil_lol: Jak Pan coś Ci odpisze, to bardzo proszę daj znać.[/quote]
Hmmmmm... Bo ja tak do końca uczciwa nie jestem...:oops: :evil_lol:
Jak mamy psiaka w wawie, który jest wyjątkowo uroczy i odzywa się wielu chętnych, to ja staram się im wszystkim wcisnąć jakąś bidę w zamian... I nie wywalam ogłoszeń zaraz po adopcji, tylko dopiero po tygodniu...

Posted

[quote name='zanzara']Bede twarda wytrzymam wszystko:evil_lol: wkoncu tyle czekalam.Znajomi zrobia mi nalot zeby go zobaczyc i poglaskac;) .Ojciec tez juz nie wytrzymuje ciagle pyta.Mama dzwonila powiedzialam ze piesek bedzie u nas za tydzien.Ucieszona tylko zaluje ze zobaczy go dopiero na swieta...chyba cykne fotke i jej wysle:)[/quote]

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Zanzara mam nadzieję, że jak już będziesz miała Brutusika, to nie zapomnisz o nas i podrzucisz czasami jakieś fajne fotki. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4] [/SIZE][/FONT]
[SIZE=4][/SIZE]

Posted

[quote name='AZ-IWONA']Dzisiaj z wielkim trudem wchodzę na dogo. :angryy:
/ [SIZE=1]Asiu próbowałam odpisać ci na pw ale chyba mi zjadło - spróbuję później /:cool1: [/SIZE][/quote]
Dostałam, dostałam nawet dwa razy :lol: