Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zanzara']Dbac mi tam o mojego pulpecika:P.Nie moge sie juz doczekac:).Pozdro dla calej familii![/quote]
:multi::multi::multi:WITAMY :multi::multi::multi:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zanzara']Dbac mi tam o mojego pulpecika:P.Nie moge sie juz doczekac:).Pozdro dla calej familii![/quote]

Bardzo serdecznie witamy nową Panią Brutusa :bigcool:

Posted

[quote name='zanzara']POszukuje nowego imienia dla Brutusa:evil_lol:[/quote]
I tutaj nikt Ci nie pomoże :evil_lol: My już wybraliśmy, teraz Ty :eviltong:
Asiu, pomysł z wyniesieniem małych w taką pogodę na dwór - bardzo dobry. :thumbs: Myślę że śmiało możesz je zostawiać na noc w towarzystwie mamusi :loveu:
Portret Bianeczki piękny, ale mnie urzekł leniwiec Tsuki - anielski spokój:razz:

Posted

Romku jest zainteresowany Tsukim, leniwce i kanapowce też mają wzięcie!!

[B]piesek z zamościa[/B] Ten piesek z domku tymczasowego w Zamościu, czy mogłabyś napisać mi o nim co nieco więcej? Dzięki;-)

To zapytanie z tego wątku:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71226[/URL]

Posted

Ludzie myślą, że psi panowie są fajniejsi i bezproblemowi, nic bardziej błędnego. Sunie są przekochane, mądre i wierne, cudnie przytulaśne i takie kochane. Wiem to po Jetce. Mój Sony głaskanie i przytulanie ma na szarym końcu potrzeb, woli się pogryźć z jakimś konkurentem, zjeść jakieś znalezione świństwa i inne takie tam p"przyjemności".

Posted

[quote name='agusiazet']Ludzie myślą, że psi panowie są fajniejsi i bezproblemowi, nic bardziej błędnego. Sunie są przekochane, mądre i wierne, cudnie przytulaśne i takie kochane. Wiem to po Jetce. Mój Sony głaskanie i przytulanie ma na szarym końcu potrzeb, woli się pogryźć z jakimś konkurentem, zjeść jakieś znalezione świństwa i inne takie tam p"przyjemności".[/quote]
Bo sunie mają wszystkie najwazniejsze cechy kobiety:p

Posted

[quote name='martaa2']Bo sunie mają wszystkie najwazniejsze cechy kobiety:p[/quote]

[B][COLOR=red]SWIĘTE SŁOWA ! ŚWIĘTE SŁOWA :multi: [/COLOR][/B]

Posted

Witamy nowego Dogomaniaka!:lol:

Dobrze że szczeniaczki są na świeżym powietrzu, czerwiec, ciepło, jeśli mają cień to lepiej by były na dworze niż w domu

Posted

[quote name='BIANKA1']No .....co Bianka ? To już jeść nie wolno :mad:[/quote]

Ja to zawsze obrywam , jak nie od Ciebie, to od Iwony :diabloti: