Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Tsukiego nie trudno poznać

[IMG]http://img483.imageshack.us/img483/4381/img2883gs1.jpg[/IMG][/quote]
Wszystkie maluszki i zdjecia super ale to pierwsza klasa:loveu:

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Malutki Brutusik

[IMG]http://img106.imageshack.us/img106/3631/img2889jj4.jpg[/IMG][/quote]
Brutusik wygląda prześlicznie:loveu: przypomina mi trochę Kajtka z dzieciństwa u Dziadków, czarna, gładka sierść i te oczka, takie okrągłe,ciemne, takie pod niebieski podchodzące :loveu: cudne, gdybym mogła teraz mieć psa nie wachałabym się
czy domek jest już pewny?

Posted

Psiaki przecudne, Bianka - puchata :razz: Kto tatuś ? ;)
Romku napisz coś o charakterkach i usposobieniach. Kto leniuszek to widać !!! Tsuki - bezproblemowy, je i śpi - sama słodycz.:loveu: A co z resztą ??

Posted

[quote name='AZ-IWONA']Psiaki przecudne, Bianka - puchata :razz: Kto tatuś ? ;)
Romku napisz coś o charakterkach i usposobieniach. Kto leniuszek to widać !!! Tsuki - bezproblemowy, je i śpi - sama słodycz.:loveu: A co z resztą ??[/quote]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Prawdę mówiąc , to trudno mi w tej chwili wyciągać nie wiadomo jakie wnioski, ale …[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=blue]Tsuki [/COLOR]- jest leniwcem pierwsza klasa, jednocześnie płaczką przeokropną, jak tylko coś nie jest po jego myśli, to siedzi i rozpacza[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=blue]Brutus [/COLOR]– jest taki delikatniutki i uwielbia się przytulać, jednym słowem słodziaczek, nie bardzo wychodzi mu jeszcze jedzenie z miseczki [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=blue]Bianka[/COLOR] – robi się coraz bardziej puchata i taka jedwabista w dotyku, jest bardzo rozważną dziewczyną, robi mądre miny, najładniej zjada z miseczki, ma w sobie taki stoicki spokój,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=blue]Aldonka[/COLOR] – jest największym złośnikiem, pierwsza zaczęła warczeć i szczekać , jak śpi i się ją zaczepia, to od razu warczy, ma zadziorkowaty charakter, więc chyba wdała się w mamę,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=blue]Sali[/COLOR] – wcześniej była spokojniejsza, ale teraz również zaczyna rozrabiać i robić się podobna do Aldonki[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=blue]Negra[/COLOR] – jest o wiele spokojniejsza od Aldonki i Sali , jedzenie z miseczki nie sprawia jej problemu , wczoraj próbowała namówić do zabawy Tsukiego, ale ten leniwiec nie chciał się ruszyć.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Od środy cała ta gromada na dzień wynoszona jest do kojca na dworze (wieczorem wstawię zdjęcie) . Za spory postęp uważam , to że dziewczyny nie sikają już na kocyk, na którym śpią. Tsuki jeszcze podlewa, bo mu się chodzić nie chce. Mają teraz przystosowaną do siebie budkę i chodzą siusiać na trawkę. Oczywiście na wieczór zgarniam je do domu. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][/SIZE]

Posted

Moim zdaniem, Zadra i maluchy mają prawdziwe luksusy. Gdy patrzę na te wszystkie szczenięce bidy ze schronisk, to stwierdzam, że ny ludzie to kompletni idioci jesteśmy i na dodatek bez serca, niestety!

Posted

[FONT=Arial][SIZE=3]Bałam się, że mnie skarcicie za wywalenie maluchów na dwór, ale one siurają z taką częstotliwością, że już nie wyrabiam. Też myślę, że krzywdy nie mają. Romek zrobił im takie mini ogrodzenie, więc nie rozpełzną mi się po działce i nie stanie im się nic złego . Poza tym mają sporo cienia i upały im nie doskwierają. Mamuśka ma do nich stały dostęp, tylko że ma coraz mniej czasu na siedzenie z nimi. Wszyscy mówią, że mogę je śmiało zostawiać na noc na dworze, ale ja się boję , że coś im się może stać. Pakuję więc całą ekipę w koszyczek i taszczę do domu. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Gonitwa']Tak, opis bardzo dobry. A jak się miewa mamusia tych pociesznych kluseczek?[/quote]

Mamusia miewa się znakomicie, tylko że brakuje jej czsu na zajmowanie się szczeniorkami. :mad: A to musi posiedzieć z nami w domu, innym razem musi iść z wilkowatymi nad rzekę, same rozumiecie nie wyrabia się ze wszystkim :diabloti: