agusiazet Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Zadra mądra suczka jest, nie tylko urodziwa, a co sobie myślicie!!! Quote
Gosiapk Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='agusiazet']Zadra mądra suczka jest, nie tylko urodziwa, a co sobie myślicie!!![/quote] Święte słowa. Ja też tak myślę :) Quote
Czaka Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [FONT=Arial][SIZE=3]Najgorsze jest to, że Zadziorka o nic się nie martwi i niczego nie szuka. Jest bardzo ufna i szczęśliwa. W tej chwili śpi sobie najspokojniej na świecie, nawet do głowy jej nie przychodzi, że coś się może zmienić. [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] Quote
agusiazet Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Te typy tak mają!!! Jutro, ze względu na egzaminy gimnazjalisty, będę wcześniej w domku i Zadra z nowymi zdjęciami powędruje na Allegro!!! Quote
Gosiapk Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Romek-Zamość'][FONT=Arial][SIZE=3]Najgorsze jest to, że Zadziorka o nic się nie martwi i niczego nie szuka. Jest bardzo ufna i szczęśliwa. W tej chwili śpi sobie najspokojniej na świecie, nawet do głowy jej nie przychodzi, że coś się może zmienić. [/SIZE][/FONT] [/quote] Ja się jej nie dziwię. Przeciez jest w psim raju!!! :loveu: Quote
Czaka Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Zgadza się, tylko, że w tym raju jest już przyciasnawo. :roll: Quote
Gosiapk Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Taaa... Zadziorce to nie przeszkadza jak sądzę :razz: Quote
Czaka Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [FONT=Times New Roman]Troszkę przeszkadza, najbardziej lubi jak cała nasza uwaga jest skupiona tylko na niej. Poza tym bardzo szybko się uczy, ostanio podłapała od naszej Myszy, że jak się szczeknie pod drzwiami, to wpuszczają do domu. [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
Tola Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Oj ta psia inteligencja, potrafią ją wspaniale wykorzystać...No a Zadra wyrażnie nie chce byc ostatnia w Waszym stadku:razz: Quote
Gosiapk Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Romek-Zamość'][FONT=Times New Roman]Troszkę przeszkadza, najbardziej lubi jak cała nasza uwaga jest skupiona tylko na niej. Poza tym bardzo szybko się uczy, ostanio podłapała od naszej Myszy, że jak się szczeknie pod drzwiami, to wpuszczają do domu. [/FONT] [/quote] Mała mądrala :loveu: Quote
agusiazet Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Znowu na Allegro: [URL]http://allegro.pl/item189157968_komu_super_zadziorke_osmy_cud_swiata_.html[/URL][URL="http://allegro.pl/add_item.php?add_ok=1&PA=&this_item_id=189157968"] [/URL] Quote
Alpina Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [B]Podnoszę Mądralę na dobranoc...[U]Masz rację Zadziorko nie myśl, że coś się zmieni...;)[/U][/B] Quote
Tola Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Zaglądam do Zadziorki na dobranoc:loveu: Zaczynam się chyba martwić. Tyle ogłoszeń suni i zupełna cisza:shake: Quote
robkowa Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Cieszę się że maleńka Zadra już czuje się lepiej, na zdjęciach obecnych wygląda znacznie lepiej niż na tych pierwszych... tylko domku brak... Romek jak mogę pomóc? Czy jej plakaty są porozwieszane w Zamościu? teraz jadę na kilka dni do Łukowa (za Lublinem), pomyślałam że może tam bym powiesiła i Zadrę i Zulę w zoologicznych i u weterynarza, poszukam, tym bardziej że tam nie ma schroniska, najbliższe bodajże w Siedlcach może ktoś pamięta na której stronie na wątku jest krótki opis Zadry i dobre zdjęcia, Dogo mi teraz wolno chodzi, zanim znajdę to minie trochę czasu Quote
Czaka Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [FONT=Arial][SIZE=3]Witamy Madziu w Zamościu! Przede wszystkim widzę, że miłość kwitnie , bardzo dobrze , bo to w życiu najważniejsze! Wielkie dzięki, że pamiętasz o naszej „łysolince” . W miarę aktualne zdjęcia są na stronach nr 28,29, natomiast tekst ogłoszenia znajduje się na stronie nr 13. Nie wiem czy przeglądałaś wątek i wiesz, że Zadziorka jest poogłaszana w kilku miejscach, jak do tej pory całkowity brak zainteresowania. Wspaniale jeśli możesz porozwieszać ogłoszenia Zadry w Łukowie , może akurat masz szczęśliwą rękę. [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] Quote
robkowa Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Witam, witam!:lol: A miłość kwitnie owszem:lol: Dziękuję za informacje, trochę czasu by mi zajęło przeszukanie wątku w poszukiwaniu tekstu i zdjęć zwłaszcza że mi wolno Dogo chodzi, chyba komputer się odzwyczaił jak mnie nie było;) zostanie tylko wydrukowanie i powieszenie O Łysolince pewnie że pamiętam, wygląda dużo lepiej, oglądałam też zdjęcia suni podobnej do dalmatyńczyka, nie mogę uwierzyć że to ten sam pies :crazyeye: :loveu: Quote
agusiazet Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Jest odzew z Allegro, w postaci listu, który wklejam poniżej: [FONT='Times New Roman'][/FONT] [FONT='Times New Roman']Halo, mam małą prośbę. Ponieważ co raz gdy wchodzę na allegro i widzę takie cudne mordki których nikt nie chce, i rasowce za które inni ludzie są wstanie zapłacić kazde pieniądze dostaję szału. Szlag mnie trafia. Ja juz mam dwa psiaki odratowane od budy i nie moge przygarnąć ich więcej. Wczoraj przedrukowałam to ogłoszenie z allegro i wywiesiłam na drzewie u mnie na osiedlu (taki marketing bezpośredni ;) Jeśli ktoś się odezwie i zechce zadziorkę przygarnąć proszę o smsa 608-47-19-19 ,że ten mój plan wypalił. Jeśli to coś da i przydam się to znowu coś rozwieszę.Kawałek papieru i trochę kolorowego tuszu to grosze a tu można dać zarówno szczęście psiakom jak i ich przyszłym właścieliom. Pozdrawiam kacperek PS. Mam nadzieję że się Pan nie gniewa za skopiowanie ogłoszenia. [/FONT] Quote
Czaka Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 [FONT='Times New Roman']Wspaniałe wieści! Zawsze to większe szanse na znalezienie domu dla Zadziorki! [/FONT] Quote
agusiazet Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 I to od całkiem obcej, nie związanej z Dogo osoby, czyli Zadra się podoba, ale jeszcze nie trafiła na swojego człowieka!!! Quote
Gosiapk Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 A czy Zadziorka już nie wywołuje zamieszania szczekając na Twoje pieski? Quote
Recommended Posts