Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial][SIZE=3]Najgorsze jest to, że Zadziorka o nic się nie martwi i niczego nie szuka. Jest bardzo ufna i szczęśliwa. W tej chwili śpi sobie najspokojniej na świecie, nawet do głowy jej nie przychodzi, że coś się może zmienić. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Romek-Zamość'][FONT=Arial][SIZE=3]Najgorsze jest to, że Zadziorka o nic się nie martwi i niczego nie szuka. Jest bardzo ufna i szczęśliwa. W tej chwili śpi sobie najspokojniej na świecie, nawet do głowy jej nie przychodzi, że coś się może zmienić. [/SIZE][/FONT]
[/quote]
Ja się jej nie dziwię. Przeciez jest w psim raju!!! :loveu:

Posted

[FONT=Times New Roman]Troszkę przeszkadza, najbardziej lubi jak cała nasza uwaga jest skupiona tylko na niej. Poza tym bardzo szybko się uczy, ostanio podłapała od naszej Myszy, że jak się szczeknie pod drzwiami, to wpuszczają do domu. [/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]

Posted

[quote name='Romek-Zamość'][FONT=Times New Roman]Troszkę przeszkadza, najbardziej lubi jak cała nasza uwaga jest skupiona tylko na niej. Poza tym bardzo szybko się uczy, ostanio podłapała od naszej Myszy, że jak się szczeknie pod drzwiami, to wpuszczają do domu. [/FONT]
[/quote]
Mała mądrala :loveu:

Posted

Znowu na Allegro:
[URL]http://allegro.pl/item189157968_komu_super_zadziorke_osmy_cud_swiata_.html[/URL][URL="http://allegro.pl/add_item.php?add_ok=1&PA=&this_item_id=189157968"]
[/URL]

Posted

Cieszę się że maleńka Zadra już czuje się lepiej, na zdjęciach obecnych wygląda znacznie lepiej niż na tych pierwszych...

tylko domku brak...
Romek jak mogę pomóc?
Czy jej plakaty są porozwieszane w Zamościu?
teraz jadę na kilka dni do Łukowa (za Lublinem), pomyślałam że może tam bym powiesiła i Zadrę i Zulę w zoologicznych i u weterynarza, poszukam, tym bardziej że tam nie ma schroniska, najbliższe bodajże w Siedlcach

może ktoś pamięta na której stronie na wątku jest krótki opis Zadry i dobre zdjęcia, Dogo mi teraz wolno chodzi, zanim znajdę to minie trochę czasu

Posted

[FONT=Arial][SIZE=3]Witamy Madziu w Zamościu! Przede wszystkim widzę, że miłość kwitnie , bardzo dobrze , bo to w życiu najważniejsze! Wielkie dzięki, że pamiętasz o naszej „łysolince” . W miarę aktualne zdjęcia są na stronach nr 28,29, natomiast tekst ogłoszenia znajduje się na stronie nr 13. Nie wiem czy przeglądałaś wątek i wiesz, że Zadziorka jest poogłaszana w kilku miejscach, jak do tej pory całkowity brak zainteresowania. Wspaniale jeśli możesz porozwieszać ogłoszenia Zadry w Łukowie , może akurat masz szczęśliwą rękę. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]

Posted

Witam, witam!:lol:
A miłość kwitnie owszem:lol:

Dziękuję za informacje, trochę czasu by mi zajęło przeszukanie wątku w poszukiwaniu tekstu i zdjęć zwłaszcza że mi wolno Dogo chodzi, chyba komputer się odzwyczaił jak mnie nie było;) zostanie tylko wydrukowanie i powieszenie

O Łysolince pewnie że pamiętam, wygląda dużo lepiej, oglądałam też zdjęcia suni podobnej do dalmatyńczyka, nie mogę uwierzyć że to ten sam pies :crazyeye: :loveu:

Posted

Jest odzew z Allegro, w postaci listu, który wklejam poniżej:
[FONT='Times New Roman'][/FONT]
[FONT='Times New Roman']Halo, mam małą prośbę. Ponieważ co raz gdy wchodzę na allegro i widzę takie cudne mordki których nikt nie chce, i rasowce za które inni ludzie są wstanie zapłacić kazde pieniądze dostaję szału. Szlag mnie trafia. Ja juz mam dwa psiaki odratowane od budy i nie moge przygarnąć ich więcej. Wczoraj przedrukowałam to ogłoszenie z allegro i wywiesiłam na drzewie u mnie na osiedlu (taki marketing bezpośredni ;) Jeśli ktoś się odezwie i zechce zadziorkę przygarnąć proszę o smsa 608-47-19-19 ,że ten mój plan wypalił. Jeśli to coś da i przydam się to znowu coś rozwieszę.Kawałek papieru i trochę kolorowego tuszu to grosze a tu można dać zarówno szczęście psiakom jak i ich przyszłym właścieliom. Pozdrawiam kacperek PS. Mam nadzieję że się Pan nie gniewa za skopiowanie ogłoszenia.
[/FONT]