Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkie te schroniskowce mają jakieś urazy. Zadra to chyba boi się za długo spać i nie lubi wilków!!! Ale ja mam wytłumaczenie, nie śpi długo, bo musi czekać na papu, nie lubi wilków, bo tego papu dostają zdecydowanie więcej i biedną Zadziorkę to irytuje, że ona tak czeka i tak mało dostaje, a one nie czekają i mają więcej, stąd ta wojna! A tak na poważnie mój Sony też ma taki wojowniczy charakter i taki po prostu jest, Zadra pewnie też! A zatem Państwo czuwajcie i w dzień, i w nocy!!!

Posted

A my wrócilismy z Tomaszowa:evil_lol:.Przejezdzajac trasa widzielismy wasz dom Romki i nawet pomachalismy ale na wizyte zbrakło czasu...moze nastepnym razem:).Brutal miał jak w raju kumpla do zabawy kota do ganiania i dluugie spacery po lesie.Zal wracac normalnie:)

Posted

[quote name='BIANKA1']Macie z Zadrą tak samo przechlapane jak ja z Frytą :shake:[/quote]

Jak jestem na Frycinym wątku , to o tym samym myślę! :evil_lol:

ps. Ale jak się zrobi ciepło, to ja Zadrę zdecydowanie wywalam na dwór, bo już brakuje mi do niej cierpliwości.

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Jak jestem na Frycinym wątku , to o tym samym myślę! :evil_lol:

ps. Ale jak się zrobi ciepło, to ja Zadrę zdecydowanie wywalam na dwór, bo już brakuje mi do niej cierpliwości.[/quote]
Ale ta moja poczwara potrafi całą noc szczekać .W końcu ktoś ja struje :cool3:

Posted

Właśnie rozchorowało się moje stadko! :-(
Wszystkie dziewczyny (Zadra, Czaka i Sara) kaszlą, tylko mój kochany Ciapulek jakoś jeszcze się trzyma. :roll:

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj odwiedziła nas Marta z Tz-tem i może zaświadczyć, że przypadek Zadry jest beznadziejny i nieuleczalny :placz:. Zadra taraz atakuje nawet mojego biednego , starego i chorego Ciapulka. :placz::placz:

Posted

Tyły Zadry
[IMG]http://img406.imageshack.us/img406/2284/dscn6390vb3.jpg[/IMG]

I przód Ciapusia
[IMG]http://img176.imageshack.us/img176/5883/dscn6392eu6.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Niki-lidka']Zadrunia slicznusia zadziora:)
a Ciapus to przystojniak:)[/quote]
Nooo; i nadal interesuja go dziewczyny:cool3:
A Zadra to gania za Czaką i Sarą jak Zula za Tolką - tez tak podszczypuje je za nogi. I tez taka głośna:mad:
Tylko moja Tolka to nie reaguje na zaczepki Zuli

• 1 month later...
Posted

Lokatorka poznała się na Zadziorce i teraz Zadziorka jest w lekkim kłopocie. :evil_lol:
W ubiegłym tygodniu Zadziorkę odwiedził jej synek Brutus :lol:

• 1 month later...