sacred PIRANHA Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 problem w tym ze one sie wzajemnie nakrecaja.....kurcze wspolczuje....musicie miec niezlego nerwa...co ta Zadziora mala sobie wymyslila? ustawic wilki chce czy co? to w lecie jak drzwi otwarte to wy caly czas w pogotowiu? Quote
agusiazet Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Wszystkie te schroniskowce mają jakieś urazy. Zadra to chyba boi się za długo spać i nie lubi wilków!!! Ale ja mam wytłumaczenie, nie śpi długo, bo musi czekać na papu, nie lubi wilków, bo tego papu dostają zdecydowanie więcej i biedną Zadziorkę to irytuje, że ona tak czeka i tak mało dostaje, a one nie czekają i mają więcej, stąd ta wojna! A tak na poważnie mój Sony też ma taki wojowniczy charakter i taki po prostu jest, Zadra pewnie też! A zatem Państwo czuwajcie i w dzień, i w nocy!!! Quote
zanzara Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 A my wrócilismy z Tomaszowa:evil_lol:.Przejezdzajac trasa widzielismy wasz dom Romki i nawet pomachalismy ale na wizyte zbrakło czasu...moze nastepnym razem:).Brutal miał jak w raju kumpla do zabawy kota do ganiania i dluugie spacery po lesie.Zal wracac normalnie:) Quote
Czaka Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='zanzara'] widzielismy wasz dom Romki i nawet pomachalismy [/quote] A nie widziałaś jak machaliśmy do Was ? ;) :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Macie z Zadrą tak samo przechlapane jak ja z Frytą :shake: Quote
zanzara Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 W kwietniu mam byc w Zamościu, więc pewnie wpadne do rodzinki Brutala.Co wy na to?;) Quote
Czaka Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='zanzara']W kwietniu mam byc w Zamościu, więc pewnie wpadne do rodzinki Brutala.Co wy na to?;)[/quote] A my na to, jak na lato ! :lol: Quote
Czaka Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='BIANKA1']Macie z Zadrą tak samo przechlapane jak ja z Frytą :shake:[/quote] Jak jestem na Frycinym wątku , to o tym samym myślę! :evil_lol: ps. Ale jak się zrobi ciepło, to ja Zadrę zdecydowanie wywalam na dwór, bo już brakuje mi do niej cierpliwości. Quote
BIANKA1 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Romek-Zamość']Jak jestem na Frycinym wątku , to o tym samym myślę! :evil_lol: ps. Ale jak się zrobi ciepło, to ja Zadrę zdecydowanie wywalam na dwór, bo już brakuje mi do niej cierpliwości.[/quote] Ale ta moja poczwara potrafi całą noc szczekać .W końcu ktoś ja struje :cool3: Quote
Czaka Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Właśnie rozchorowało się moje stadko! :-( Wszystkie dziewczyny (Zadra, Czaka i Sara) kaszlą, tylko mój kochany Ciapulek jakoś jeszcze się trzyma. :roll: Quote
agusiazet Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Zadziorko i jak tam Twoje stosunki z wilkami? Quote
Czaka Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Dzisiaj odwiedziła nas Marta z Tz-tem i może zaświadczyć, że przypadek Zadry jest beznadziejny i nieuleczalny :placz:. Zadra taraz atakuje nawet mojego biednego , starego i chorego Ciapulka. :placz::placz: Quote
Tola Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Tyły Zadry [IMG]http://img406.imageshack.us/img406/2284/dscn6390vb3.jpg[/IMG] I przód Ciapusia [IMG]http://img176.imageshack.us/img176/5883/dscn6392eu6.jpg[/IMG] Quote
sacred PIRANHA Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Zadrunia slicznusia zadziora:) a Ciapus to przystojniak:) Quote
Tola Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Niki-lidka']Zadrunia slicznusia zadziora:) a Ciapus to przystojniak:)[/quote] Nooo; i nadal interesuja go dziewczyny:cool3: A Zadra to gania za Czaką i Sarą jak Zula za Tolką - tez tak podszczypuje je za nogi. I tez taka głośna:mad: Tylko moja Tolka to nie reaguje na zaczepki Zuli Quote
agusiazet Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 No to pewnie Romki mają urwanie głowy z Zadziorą ze względu na nowego lokatora!!! Quote
Czaka Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Lokatorka poznała się na Zadziorce i teraz Zadziorka jest w lekkim kłopocie. :evil_lol: W ubiegłym tygodniu Zadziorkę odwiedził jej synek Brutus :lol: Quote
Czaka Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Nie widział w niej mamy, tylko suczkę :mad: Quote
agusiazet Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ciekawe co słychać u Zadziory, czy już przetrzepała tyłki wilczycom? Ikomu teraz da popalić? Quote
Czaka Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Od wczoraj mamy nową tymczasowiczkę, jest w kiepskim stanie i mamy przy niej trochę roboty. Quote
Recommended Posts