erka Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Dzięki Asiaczek, nareszcie ktoś mnie poparł:). Quote
wegielkowa Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='erka']Dzięki Asiaczek, nareszcie ktoś mnie poparł:).[/QUOTE] Zbieraj ludność do Klubu Popieraczy Centrali, bo to zbiory na wagę złota:) Quote
savahna Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='Asiaczek']Umaszczenie tez nie do końca baskowe;) pzdr.[/QUOTE] :mdleje:....Ale [B]"nie do końca"[/B] to nie znaczy,że wcale....:siara:....:sweetCyb: Quote
wegielkowa Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='Asiaczek']Czepialskie:) pzdr.[/QUOTE] Asiaczku, za karę musisz wymyślić mix ras dla tego nie-basenjiowatego rudego cudnego pimpusia:) Quote
savahna Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Basenji nie basenji, ale zostań Asiaczku....;) Nie ma wiesci od Roszpuna to sobie offiki popiszemy... Quote
Asiaczek Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Jak dla mnie to on ma coś z kelpie (sylwetka, taka krępa, mocna). Pysk - moze i ciutke z basenji... Ale jak by nie patrzec - ewidentnie piekny przedstawiciel Rodu Kundelków:) Pzdr. Quote
wegielkowa Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Asiaczek']Jak dla mnie to on ma coś z [B]kelpie [/B](sylwetka, taka krępa, mocna). Pysk - moze i ciutke z [B]basenji..[/B]. Ale jak by nie patrzec - ewidentnie piekny przedstawiciel Rodu Kundelków:) Pzdr.[/QUOTE] Savahna to już wiesz:) Quote
savahna Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='wegielkowa']Savahna to już wiesz:)[/QUOTE] Nnnno...miałam wcześniej się tu wpisać, ale czekałam na wsparcie.:evil_lol: Kochamy Asiaczka!:loveu: Witaj w Klubie!:gent: Erka Twoje szeregi rzedną...:eviltong: Quote
wegielkowa Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='savahna']Nnnno...miałam wcześniej się tu wpisać, ale czekałam na wsparcie.:evil_lol: [B]Kochamy Asiaczka[/B]!:loveu: Witaj w Klubie!:gent: Erka Twoje szeregi rzedną...:eviltong:[/QUOTE] Taaa jest:) :multi: Quote
erka Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='Asiaczek']Jak dla mnie to on ma coś z kelpie (sylwetka, taka krępa, mocna). Pysk - moze i ciutke z basenji... Ale jak by nie patrzec - ewidentnie piekny przedstawiciel Rodu Kundelków:) Pzdr.[/QUOTE] Ależ na żywo on nie ma żadnej mocnej i krępej sylwetki, jest szczuplutki bardzo. Quote
justysiek Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 macie jakiś tekst do ogłoszeń tego cudaka? bo mogę go wrzucić na fb na psygarnij.pl Quote
erka Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Fazi ma ok. 4,5 mies. Jest wesołym , kontaktowym psiakiem, mimo tego jak do tej pory był traktowany przez człowieka. Roszpunka twierdzi, że straszne adhd , ale być może to tylko przejściowe, może musi nadrobic ten czas, kiedy był na uwięzi. Postaram sie skontaktować z Roszpunka, może cos więcej o nim powie. Quote
Agata P Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='justysiek']macie jakiś tekst do ogłoszeń tego cudaka? bo mogę go wrzucić na fb na psygarnij.pl[/QUOTE] ja go ogłaszałam z takim tekstem : FAZI -Śliczny,wesoły szczeniaczek szuka DOMU !!! Szukamy dobrego domu dla szczeniaczka znajdującego się pod opieką wolontariuszy. Psiak ma ok. 4,5 mies., będzie średni docelowo, jest wesoły , przyjacielski, b.energiczny. Jest zdrowy, odrobaczony i odpchlony. Radosny i skory do psot jak na szczeniaka przystało. Zostanie przekazany nowym opiekunom po podpisaniu umowy adopcyjnej. KONTAKT w sprawie adopcji: 609 890 204 [email][email protected][/email] FAZI przebywa w domu tymczasowym w KIELCACH. W miarę możliwości POMOŻEMY W TRANSPORCIE DO INNEGO MIASTA. Prosimy o przemyślane decyzje odnośnie adopcji , to zobowiązanie do opieki na wiele lat. NIE WYDAJEMY PSÓW NA ŁAŃCUCH!!! Quote
erka Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Myślę,że tekst dobry, niewiele pewnie mozna dodac o szczeniorku. Quote
Asiaczek Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='erka']Ależ na żywo on nie ma żadnej mocnej i krępej sylwetki, jest szczuplutki bardzo.[/QUOTE] Na zdjęciu ma;) [quote name='erka']Fazi ma ok. 4,5 mies. Jest wesołym , kontaktowym psiakiem, mimo tego jak do tej pory był traktowany przez człowieka. Roszpunka twierdzi, że straszne adhd , ale być może to tylko przejściowe, może musi nadrobic ten czas, kiedy był na uwięzi. Postaram sie skontaktować z Roszpunka, może cos więcej o nim powie.[/QUOTE] ADHD - zgadza się ze wzorcem kelpie;) pzdr. Quote
ang Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 a można by chyba dopisać jakieś zdanko o stosunku do innych zwirzów:) Quote
savahna Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 A ta wieś to pod Suwałkami? Nie ma kontaktu w ogóle?:niewiem: Quote
erka Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 Kontakt jest , dzwoniłam wczoraj. Fazi dalej adhd, upały tylko troszkę go utemperowały:) Rana goi się ładnie, choć pewnie temperatura temu nie sprzyja za bardzo. Wysłałam jego fotki dziewczynie, która pytała o inne szczeniaki, ale więcej sie nie odezwała. Roszpunka prawdopodobnie jutro wraca do Kielc, to będa świeże fotki. Quote
savahna Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 A to dobrze...:multi:ale jej trochę spod Suwałk zejdzie....:oops: Quote
wegielkowa Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='savahna']A to dobrze...:multi:ale jej trochę spod [B]Suwałk zejdzie..[/B]..:oops:[/QUOTE] Chyba nie przyjedzie, bo tam biegun zimna, nawet piwa nie trzeba wkładać do lodówki. Quote
Ty$ka Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Przyszłam na wątek za banerkiem. Macie aktualne fotki Faziego? Quote
savahna Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Ty$ka']Przyszłam na wątek za banerkiem. Macie aktualne fotki Faziego?[/QUOTE] No właśnie nie mamy, bo Fazi gdzieś w dziczy jest...Nie ma prądu, nie ma wody....:roll: Roszpun, dajesz rade??? Ciekawe czy podrósł (FAZI oczywiście).Czekamy na foty....:lol: Quote
Recommended Posts