Dżdżowniś Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 A Ja siedzę i jednym okiem oglądam mecz, a drugim obejmuję lapka i kończę , nareszcie budować bazarek((: Quote
arabiansaneta Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 A właściwie co to znaczy gmoszczak? TO jakiś skrót? Już ładniej ryjek. Quote
Dżdżowniś Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 [COLOR=#222222][FONT=Times New Roman][quote name='arabiansaneta']A właściwie co to znaczy gmoszczak? TO jakiś skrót? Już ładniej ryjek.[/QUOTE] [/FONT][/COLOR] Gmoszczak takie imię, nigdy nie słyszałaś o sławnych Gmoszczakach ((:, przy tym ,bo taka mixtura (: Ryjek pieszczotliwie Pysio też się do niego mówi ale co ty masz do Gmoszczaka ??? A co to znaczy Kulka,Fifi ,Pipi, Fisio itp ?(: Kwestia skojarzeń. Pipi po fancusku oznacza siku, Fisio to pieszczotliwe mega fioł, Fifi typowe skojarzenie pogwizdywania, Kulka , Perełka,itd. Kochany malutki Gmoszczak((: Quote
agawa9 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 leć chopie na pierwszą, może cjem jakaś miła ciocia wypaczy i sijem na zabój zakoffa??? buzial dla GMOszczaka ;* Quote
Kara. Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Nie wiem czy dobrze kombinuję, ale on mi wyszedł GMO czyli Genetycznie Modyfikowany Organizm:evil_lol: Quote
Dżdżowniś Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 [quote name='Kara.']Nie wiem czy dobrze kombinuję, ale on mi wyszedł GMO czyli Genetycznie Modyfikowany Organizm:evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol:Dobrze kombinujesz. Jak tylko poszłam z nim do weta i wetka się na niego spojrzała i powiedziała " o kurde co to za przełysiałe coś nam pani przyniosła. Po czym sama wpadła na fakt że to z Grzywką mix to zaczęłyśmy się chichrać że to jedna z najstraszniejszych mixtur jakie może sobie pseudo wymyśleć.no i został Gmoszczak. Ludzie myślą że on cierpi na jakąś mega chorobe skóry, ktoś zobaczył nawet cushinga,((: A co by było gdyby znalazła go osoba nie mająca żadnego pojęcia o psach i do takiego weta by go zaprowadziła który też nie wpadłby na fakt że to mix albo który zobaczyłby zarobek? Nie dość że taka osoba wydałaby majątek na badania i niepotrzebne leki o ile by jej zależało na psie, to przy tym zatrutoby go nimi zwłąszcza gdyby któryś z madral wpadł na pomysł leczenia objawowego czyli bez badań , a przy braku kasy na bank uśpiono podejrzewając śmierteną chorobę. Quote
b-b Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Oby jak najszybciej się ktoś zakochał i dał małemu wspaniały domek :) Quote
Dżdżowniś Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Ja mam potencjalne domki dla niego ale jeszcze nie pytam czy by go chcieli.Muszę go zdiagnozować.Nie chę oddać psa z dusznością.Nie chcę żeby ktoś pomyślał że mu wciskam starszego psa i to chorego.Koszt, to 400zł kto z adptujących na dziś tyle wyda?? A takich co wydadzą to ze świecą szukać. Muszę jeszcze dług ogarnąć. Quote
lula2010 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 zagladam do Maluszka i delikatnie miziam :eviltong: Quote
lula2010 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 nasz wet jest jutro ,wiec wizyta z astunia jutro Quote
Dżdżowniś Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 [quote name='lula2010']nasz wet jest jutro ,wiec wizyta z astunia jutro[/QUOTE] No właśnie, a Ja tu czekam na wieści. Quote
lula2010 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 my juz po wizycie u weta-astunia ma TYLKO tluszczaki ;ogolny stan zapalny minal,wezly sie wchlaniaja :multi:;wszystko na dobrej drodze ;bialej bulwie wet zdjal strup z szyji i zapisal lek na poprawe kondycji siersci,ktora ta gubi na potege po sterylce?dziekujemy za kciuki;Gmoszczaka i inne tulimy :loveu: Quote
Dżdżowniś Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 lula a robiłaś badania na tarczycę bulwie.Czasem drobne wachania działań powodują wypadanie sierści.Dobrze że u astki to tylko tłuszczaki.Grubasy masz w domu się znaczy ((: Quote
pikola Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Zapisuje sobie pieknisia.Jak sie uporam z pakietem ogloszen dla jednej czarnulki,to watek porozsylam.Innych prosze o to samo.Pomozecie rozsylac?Kaski chlopak potrzebuje:lol:A wydarzenie ma? Quote
Dżdżowniś Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='pikola']Zapisuje sobie pieknisia.Jak sie uporam z pakietem ogloszen dla jednej czarnulki,to watek porozsylam.Innych prosze o to samo.Pomozecie rozsylac?Kaski chlopak potrzebuje:lol:A wydarzenie ma?[/QUOTE] Dziewczyno z nieba spadasz.Nie ma bo Ja zajęłam się zbieraniem kasy na transport staruszka Baszy do wymarzonego domku, wcześniej jeszcze mi DTszczak był tak chory że szok, na to przyjechało gmoszczakowe pysio, a teraz siedzę i tworzę rozgrzebany bazarek, bo za chwilę utonę w długach z tą Dteszczakową ferajną.. Quote
pikola Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Nie bedzie tak zle:lol:Damy rade:cool3: W sprawie wydarzenia napisze do Cioci Ilonki,zna sie kobitka na fb bo ja nie bardzo..:roll: Watek jutro zaczne rozsylac,mam nadzieje ze ktos zajrzy;) Quote
Kara. Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Powrzucałam go na yorki w potrzebie i poreklamowałam na kilku wątkach ale jakoś bezskutecznie.:-( Quote
Dżdżowniś Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Dzieki Kara.Może to dlatego że on dla coponiektórych YORKIEM nie jest. Muszę napisać że Pysio sie ciut otworzył ale lęki ma i boi się rąk. Kłądzie się koło Bomby i wylizuje mu zmaltretowane ucho, liże po oczkach. Mega parka((: Quote
Kara. Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Eeee... to nie to. Jakby dalej siedział na tym oborniku to tu byłby tłum:diabloti: Quote
cisowianka Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='Kara.']Powrzucałam go na yorki w potrzebie i poreklamowałam na kilku wątkach ale jakoś bezskutecznie.:-([/QUOTE] Ja wlaśnie z jednego takiego wątku ;), z kasy jestem już spłukana, na razie musze spłacić swoje zobowiązania - kasa w zęby i do banku. Fanty na bazarek już rozdałam, ale będę szykować, jakby co.... Quote
Dżdżowniś Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 (edited) Dzięki cisowianka(: Edited July 5, 2012 by Dżdżowniś Quote
Kara. Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Cieszę się, że zajrzałaś. Bo już zaczynałam się czuć przezroczysta:evil_lol: Quote
Recommended Posts