Dżdżowniś Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 U Gmosia wszystko ok. Babeczka dzwoniła do mnie przed świętami.Gmoś jest grubaśny, grzeczny i kochany (: Quote
Asiaczek Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='Dżdżowniś']U Gmosia wszystko ok. Babeczka dzwoniła do mnie przed świętami.Gmoś jest grubaśny, grzeczny i kochany (:[/QUOTE] Nooo, ale krótka charakterystyka:) pzdr. Quote
lula2010 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 [quote name='b-b']Co tam u Gmosia?;)[/QUOTE] no wlasnie ,co ? :eviltong: Quote
Dżdżowniś Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Jestem, ale nie wchodzę przez profil to nie widzę czy ktoś się wpisuje na wątku. Gmoś się przeprowadził. Pani dzwoniła do mnie już jakiś czas wstecz. Mały ma się dobrze. Nie choruje ,a to jest najważniejsze. Obawiam się że fot niedoczekam / jak zwykle, ale Gmoś trafił bardzo dobrze i o to chodzi (: Quote
Asiaczek Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 No to może zajrzyj na wątek Gryzi. Bardzo poprosze... pzdr. Quote
Recommended Posts