Kara. Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Napisz do dorci. Ma fajną wetkę. I chyba niedrogą. [url]http://www.dogomania.pl/forum/members/11776-dorcia44[/url] Quote
magdola Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [COLOR=#222222][FONT=Times][COLOR=#222222][FONT=Times][SIZE=5] Wygraj pieniążki z bazarku na swojego podopiecznego: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236266-Bazarek-dla-Twojego-podopiecznego-na-Mikołaja-Do-06-12-12r?p=20024199#post20024199[/url][/SIZE][/FONT][/COLOR] [/FONT][/COLOR] Quote
Dżdżowniś Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [COLOR=#ff0000][SIZE=4][FONT=arial narrow][B]Masakra dziewczyny dzięki za zainteresowanie b-b po raz kolejny dzięki wielkie/ i dopiero teraz zobaczyłam że moja kochana Owca zrobiła bazarek jak mnie nie było. OWCA KOCHANA DZIĘKUJE W IMIENIU GMOSIA :loveu:./ długu po nim/ I tak zostało mi do spłacenia/ patrząc po innych ratujących/ w cudzysłowiu "parę grosz." Kara dzięki, czekam na telefon jutro od kumpeli czy dla tego biedactwa coś załatwiła jak nie to zagadam. lula 2010 co nie ((: ale nie chcij wiedzęc jaki z niego pączek zarośniety. A podobno miała być dieta. Dzięki laski raz jeszcze [/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]:loveu: Quote
lula2010 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='Dżdżowniś'][COLOR=#ff0000][SIZE=4][FONT=arial narrow][B]Masakra dziewczyny dzięki za zainteresowanie b-b po raz kolejny dzięki wielkie/ i dopiero teraz zobaczyłam że moja kochana Owca zrobiła bazarek jak mnie nie było. OWCA KOCHANA DZIĘKUJE W IMIENIU GMOSIA :loveu:./ długu po nim/ I tak zostało mi do spłacenia/ patrząc po innych ratujących/ w cudzysłowiu "parę grosz." Kara dzięki, czekam na telefon jutro od kumpeli czy dla tego biedactwa coś załatwiła jak nie to zagadam. lula 2010 co nie ((: ale nie chcij wiedzęc jaki z niego pączek zarośniety. A podobno miała być dieta. Dzięki laski raz jeszcze [/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]:loveu:[/QUOTE] KOCHANEGO CIALA nigdy nie za wiele....:diabloti: Quote
magdola Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Ten bazarek moze być dla Gmosia: [COLOR=#222222][FONT=Times][COLOR=#222222][FONT=Times][COLOR=#222222][FONT=Times][SIZE=5] Wygraj pieniążki z bazarku na swojego podopiecznego: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236266-Bazarek-dla-Twojego-podopiecznego-na-Mikołaja-Do-06-12-12r?p=20024199#post20024199[/url][/SIZE][/FONT][/COLOR] [SIZE=5] [/SIZE] [/FONT][/COLOR] [/FONT][/COLOR] Quote
Dżdżowniś Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Nic na dzisiaj nie wynikło dla Gryzi-Mizi. Sterylki nie załatwiłam. Pozostał poniedziałek i jak nie uda mi się jej gdzieś na szybko umieścić za mikro kasę to z wieczorka będzie miała wątek. Ale jest tak cudowną sunią że po raz kolejny chwyta mnie taki wkur* że ktoś mógł take cudo tak potraktować i skazać na bezdomność. Kurde środek miasta. Sunia mieszka w stercie liści i ludzie z psami tam chodzą i nie widzą że sunia śpi w parku. Quote
lula2010 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 ...wiesz....LUDZI juz chyba nie ma....sa tylko"ludzie"..... Quote
b-b Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='lula2010']...wiesz....LUDZI juz chyba nie ma....sa tylko"ludzie".....[/QUOTE] To prawda. Większość patrzy nie "widząc" bo po co cobie robić kłopot:/ Pokaż malutką bez względu na to czy założysz jej tu czy nie wątek:) Quote
Dżdżowniś Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 [quote name='b-b']To prawda. Większość patrzy nie "widząc" bo po co cobie robić kłopot:/Pokaż malutką bez względu na to czy założysz jej tu czy nie wątek:)[/QUOTE]Zakładam jej wątek bo nigdzie jej nie mogę na szybko położyć :/ Trzeba zebrać choć ciut kasy na sterylke.ale powem wam że jest to mega miziasta sunia nakolankowa przytulicha (: Super. już jest mega uwielbiana po sąsiedzku. Quote
Dżdżowniś Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Kurde nic tylko się wkurzyć. Coś się z dogo dzieje i nie mogę ani edytować pierwszej i wrzucić kartki od weta ani założyć wątku Mizi-Gryzi :/ Quote
black sheep Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Nie ma za co za bazarek, niestety nic się nie udało zarobić:( Będę próbować niedługo znowu Quote
Dżdżowniś Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 [quote name='black_sheep']Nie ma za co za bazarek, niestety nic się nie udało zarobić:( Będę próbować niedługo znowu[/QUOTE] Kochana ciocia (: A może te kagańce nawkładać na pychole psiakom i obfocić ? Quote
Asiaczek Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 To ja czekam na wątek Gryzi-Mizi:) pzdr. Quote
Dżdżowniś Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 (edited) [quote name='Asiaczek']To ja czekam na wątek Gryzi-Mizi:) pzdr.[/QUOTE] A poszę Cię bardzo (: Foty zaraz dorzucę. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236429-Spała-w-wolskim-parku-w-usypanej-kupce-z-liści-Ma-około-roku-i-jest-zaciążona!?p=20039961#post20039961[/URL] Gryzia-Mizia ma przodozgryz jak boksery (: Jest tak urcza żeszok :loveu: [IMG]http://i.imgur.com/STz8Q.jpg[/IMG] [IMG]http://i.imgur.com/5ZQQK.jpg[/IMG] Edited November 27, 2012 by Dżdżowniś Quote
agawa9 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Boszzz-jakie dziecko śliczne:loveu: Dżdżowniś-Ty to masz szczęście do pręgusów Quote
Dżdżowniś Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 [quote name='agawa9']Boszzz-jakie dziecko śliczne:loveu: Dżdżowniś-Ty to masz szczęście do pręgusów[/QUOTE] Nooo, ale też do psich orginałów. Co psina to jakaś mega inna i nawet z charakteru ( (: Koleżanki się chichrają i mówią że indywidua znoszę. Bombat jest straszny ale Gmosia jak na dziś chyba nic nie przebije. Pokraczak Quote
black sheep Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='Dżdżowniś']Kochana ciocia (: A może te kagańce nawkładać na pychole psiakom i obfocić ?[/QUOTE] Tylko jeden w sumie pasuje na mojego Deniska, ale na resztę modeli brak:/ Zajebista prążkowana śmieszna psinka! Quote
Dżdżowniś Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 [quote name='black_sheep']Tylko jeden w sumie pasuje na mojego Deniska, ale na resztę modeli brak:/ Zajebista prążkowana śmieszna psinka![/QUOTE] Owca się nie przejmuj na zapas. Znajdziesz modela ( : Już mimo zakazu rano montuje się u Andrzeja pod pachą ( (: Quote
lula2010 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 jeszcze raz obejrzelismy z mezem zdj Gmosia i stwierdzilismy ,ze jest ladny,wprost PIEKNY :multi: Quote
Dżdżowniś Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 [quote name='lula2010']jeszcze raz obejrzelismy z mezem zdj Gmosia i stwierdzilismy ,ze jest ladny,wprost PIEKNY :multi:[/QUOTE] Teraz włosy mu urosły i to takie spore. Tył ma prawie biały.Wygląda bardzo ładnie. Bo Gmoszczak może być tylko jeden ( (: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Zaraz lece do Gryzi-Mizi, bo jest cudna!!!! pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='agawa9']hej-a wiemy co tam u GMOsia????[/QUOTE] Podpinam się pod pytanie:) pzdr. Quote
Recommended Posts