Aleksandrossa Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 [quote name='faith35']To oczywiście będzie fotorelacja po fryzjerze? :razz:[/QUOTE] Może, może :cool3: Quote
Aleksandrossa Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 Chciałam przyjść z filmikiem ale coś nas nie odwiedzacie :evil_lol: Quote
darii_iia Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='Aleksandrossa']Chciałam przyjść z filmikiem ale coś nas nie odwiedzacie :evil_lol:[/QUOTE] dawaj filmik. :eviltong: Quote
faith35 Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='darii_iia']dawaj filmik. :eviltong:[/QUOTE] Ta na górze dobrze gada :diabloti: A zdjęcia mają być opitolonego Chico, toż to będzie sensacja roku na dogo! :evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 [quote name='faith35']Ta na górze dobrze gada :diabloti: A zdjęcia mają być opitolonego Chico, toż to będzie sensacja roku na dogo! :evil_lol:[/QUOTE] Taa, opitolona owca :evil_lol: Mam nadzieję że jakoś będzie wyglądał :cool3: Bardzo mi się to podoba: [IMG]http://axcium.com/Images/CocoAf.jpg[/IMG] Zobaczymy co fryzjerka wykombinuje :) [quote name='darii_iia']dawaj filmik. :eviltong:[/QUOTE] Hmm, no nie wiem, nie wiem czy dawać :evil_lol: Quote
Patik Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Witamy Zwierzaki super uwielbiam morelowe pudelki :D Tez czekam na zdjęcia po fryzjerze :D Quote
cockermaister Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Dawaj filmik bo inaczej pogadamy :mad::diabloti: Quote
Aleksandrossa Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 Na dobranoc- Chico i jego wersja spania w posłaniu :cool3: [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg42/scaled.php?server=42&filename=img0078yad.jpg&res=landing[/IMG] Quote
Patik Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Moja też lubi tak spać,albo na odwrót z głową na legowisku :evil_lol: Quote
Illusion Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Możesz ogolić go "na Ginę" [url]http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/IMG_2801.jpg[/url] :evil_lol: Ale ta fryzurka co teraz wrzuciłaś też jest fajna :razz:. Quote
Chein Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='Pestka']"Na Ginę" najlepsza! :evil_lol:[/QUOTE] Podpisuję się wszystkimi rękami i nogami! :evil_lol: Quote
BBeta Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='Illusion']Możesz ogolić go "na Ginę" [url]http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/IMG_2801.jpg[/url] :evil_lol:[/QUOTE] Jestem ZA :diabloti: Quote
Aleksandrossa Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 Hihi, właśnie cosik takiego myślałam żeby zrobić tylko zostawić dłuższe uszy i ogonek :evil_lol: Mama była za ale teraz zaczęła trochę mruczeć że zima idzie i będzie marzł... Ale do zimy w sumie spokojnie odrośnie sobie :cool3: Nie lubie typowych pudlowych fryzur, z tymi czuprynami, fuu :evil_lol: Quote
Illusion Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Krótsze kłaki są praktyczniejsze jesienią/zimą, bo jesienią nie przyczepiają się różne roślinki i inne tego typu, a zimą nie robią się kule śniegowe ;). Quote
Aleksandrossa Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 Wiem, wiem ale mama gada że będzie mu zimno :diabloti: Zresztą, pewnie wszystko wyjdzie podczas strzyżenia :cool3: Ja bym właśnie go na króciutko opitoliła, mamę pewnie jeszcze przegadam :evil_lol: na ile mm jest Ginna obcinana? Quote
Illusion Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='Aleksandrossa']Wiem, wiem ale mama gada że będzie mu zimno :diabloti: Zresztą, pewnie wszystko wyjdzie podczas strzyżenia :cool3: Ja bym właśnie go na króciutko opitoliła, mamę pewnie jeszcze przegadam :evil_lol: na ile mm jest Ginna obcinana?[/QUOTE] 3mm [url]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/166830_163777957003437_3519950_n.jpg[/url] Pokaż mamie :eviltong: Serio, psu z takimi kulkami raczej nie jest cieplej, a jak kulki zaczynają przeszkadzać to chodzi jak pokraka. Żeby kulki się nie tworzyły trzeba psu założyć kubraczek, więc na jedno wychodzi, czy założysz mu, żeby nie robiły się kulki, czy po to, żeby go ogrzewał (jak będzie mieć krótkie futro). Quote
Aleksandrossa Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 No to pewnie byśmy na jakieś 0,5mm obcięli więc akurat by było :cool3: Do poniedziałku jeszcze mamy czas na zastanowienie się :) No i teraz tak myślę czy rozglądać mu się za jakimś ubrankiem na zimę? Teoretycznie pudle chyba nie potrzebują, jak jest w praktyce? Quote
Illusion Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Zobaczysz, jak będzie reagował na niższe temperatury. Nie wiadomo jaka będzie zima (żeby nie było śniegu, żeby nie było śniegu :multi: :evil_lol:), ja bym się wstrzymała na razie. Quote
darii_iia Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Filmik daj ten w końcu. :eviltong: całe ciałko na 0,5mm chcesz ogolić ? będzie łysy. :lol: Quote
Yuveza Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Ejj śnieg jest fajny :lol: a tak w ogóle przecież teraz jest cała masa kurtek derek i tym podobnych na zmarźluchy;) Quote
Aleksandrossa Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 [quote name='darii_iia']Filmik daj ten w końcu. :eviltong: całe ciałko na 0,5mm chcesz ogolić ? będzie łysy. :lol:[/QUOTE] Wieczorkiem wrzuce :cool3: Skoro Ginna jest na 3mm golona to 5mm dla młodego będzie ok :) Nie 0,5mm bo wtedy łyyysol :eviltong: [quote name='westie_justa']Ejj śnieg jest fajny :lol: a tak w ogóle przecież teraz jest cała masa kurtek derek i tym podobnych na zmarźluchy;)[/QUOTE] Też kocham śnieg :loveu: Mama pewnie uważa że ubranko to bezsensowny wydatek... Ale jak będzie trzeba to się kupi, wiadomo :) Quote
darii_iia Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='Aleksandrossa']Wieczorkiem wrzuce :cool3: Skoro Ginna jest na 3mm golona to 5mm dla młodego będzie ok :) Nie 0,5mm bo wtedy łyyysol :eviltong: [/QUOTE] Bo w poprzednim poście napisałaś ''No to pewnie byśmy na jakieś 0,5mm obcięli więc akurat by było :cool3: '', to mnie zmyliłaś. :eviltong: To ja czekam na filmik. :) Quote
Aleksandrossa Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 [quote name='darii_iia']Bo w poprzednim poście napisałaś ''No to pewnie byśmy na jakieś 0,5mm obcięli więc akurat by było :cool3: '', to mnie zmyliłaś. :eviltong: To ja czekam na filmik. :)[/QUOTE] A no fakt, mój błąd :razz: Quote
Recommended Posts