Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nasze mizerne próby ustawiania młodego :evil_lol:
Specjalnie dla Cioci Szejn :cool3:
Tak, wyszło tragicznie ale ja nie mam pojęcia o ustawianiu pudli a młody nie ustoi spokojnie :diabloti:
W dodatku młody nieogarnięty, nieczesany i nawet ciut mokry (trza jakoś psa chłodzić :evil_lol:)
A i nie patrzeć na tło- pokój młodszej siostry :cool3:
[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg703/scaled.php?server=703&filename=dsc0571z.jpg&res=landing[/IMG]

Posted

[quote name='Chein']Czeeeeść Przystojny Chrześniaczku :loveu:[/QUOTE]
Cześć ciociu :diabloti:
[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg3/scaled.php?server=3&filename=dsc0572dy.jpg&res=landing[/IMG]

[quote name='Estowa']Może jednak raz się skusisz na jakąś wystafkę? :loveu:[/QUOTE]
Oj wątpie, chyba to nie dla nas, w dodatku w umowie mamy wpisane że niewystawowy...

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Upps :oops:
Onki... Pokazałabym ale...czekam aż nam tata teren ,,spacerowy" ogarnie bo na podwórku brzyyydko będzie :cool3:[/QUOTE]
To może jakieś porteciki same? :cool3:

Posted

[quote name='Aleksandrossa']hmm... Jak ładnie poprosicie to może coś się uda sklecić :cool3:[/QUOTE]
Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę! Proszę!
Ładnie? :razz:

Posted

[quote name='Lucky.']ja się zakochuje coraz bardziej w pudlach.
chcę pudla :loveu:
[/QUOTE]

pudle są cudowne :loveu: ja choruje na pudla od dłuższego czasu...

Posted

[quote name='Chein']Pudlomaniaczki! :D
Ja też się co prawda od jakiegoś czasu zaczynam zarażać, ale na razie jeszcze nie jest ze mną źle! :cool3:[/QUOTE]

właśnie się wkopałaś - Czekuś popracuje nad Tobą teraz! :evil_lol: