Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajnie, że nie macie dosyć po Borysie i pomożecie kolejnej bidzie :D 

Pewnie będziesz miała ręce pełne roboty, a ja po cichu liczyłam, że w tej długiej przerwie będziecie może w Lublinie, zanudzimy się przez 3 tygodnie w domu  :bigcry:

Posted

Mama się nie zgodziła :(

Byłam z Chi u fryzjera i przy okazji podjechałam do weta.
Coś z sercem się faktycznie dzieje ale tragedii nie ma. Przydałby się podawać tabletki, sprawdzić reakcje na nie a jak nie będzie poprawy to wizyta u kardiologa...

Posted

Pudlowe stwierdziło, że bycie pudlem jest za nudne i postanowiło zostać dalmatyńczykiem :D

A tak na serio to nie mam pojęcia skąd mu się pojawiły te plamki, w miejscu pogryzienia też odrosły całkiem inne włosy :D

bgahzm.jpg

243eolv.jpg

k4fp93.jpg

iof1ig.jpg

Posted

A co on tak krótko opitolony? Myślałam, że będziesz go bardziej na pudla robić. Jak chcesz mu taki fryz zostawić, to jeszcze główka i uszy :diabloti:.

Ja myślę, że te włosy za jakiś czas znowu będą takie, jak kiedyś. Gi jak miała wycinany guzek to też w tamtym miejscu wyrosły jej ciemniejsze kłaki, a z czasem były ponownie takie same, jak reszta :).

Posted

Krótko bo debilek mały ma fobie na punkcie czesania, szczotka to zło :P
Ponadto jak on lata po polach to wolę chyba go w krótkim fryzie trzymać bo niezbyt widzi mi się później wyczesywanie kilka godzin różnego zielska ;)
Ale z krótkim łebkiem śmiesznie wygląda więc chociaż tu zostanie dłuższy ;)
łapy bym mu dłuższe z chęcią zostawiła ale no cóż ;)
Marzy mi się kiedyś european-t clip ale tu już włos dłuższy musi być :)

A co do sierści- tyłek pewnie miał pogryziony ostatnio ale głębokich ran tam nie było więc tym bardziej mnie to dziwi ;)
ponadto- między normalną, apricotową sierścią wyrastają pojedyncze brązowe włosy, całkiem inne w strukturze, proste i sztywne ;)

Posted

To Gi ma takie na grzbiecie, nieco sztywniejsze i z takim ciemniejszym nalotem, a tak to w większości miękki puszek :).

Szkoda, że łebka i uszu nie chcesz mu ostrzyc, ale tak też wygląda spoko, no i łysy pychol :loveu:.