Baton Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Zdrowia życzymy! :) A filmik super :klacz: Quote
Aleksandrossa Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 Niebieskooka suczka na 90% będzie u mnie na dt...Mama ma przemyśleć sprawę ale skoro nie powiedziała ,,nie" to znaczy, że się zgodzi ;) Quote
Dioranne Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Znam to 'rozszyfrowywanie' mam. :grins: W takim razie my już teraz trzymamy kciukasy za sunię! :happy1: Quote
Collakowa Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 To super wiadomość! 3mamy kciuki za sunię! Quote
Aleksandrossa Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 Oj to tylko tymczas, na stałe 5 psów nie wchodzi w gre :p Mozliwe ze nawet jutro po nia bysmy pojechały ;) Quote
.Agata. Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Fajnie, że nie macie dosyć po Borysie i pomożecie kolejnej bidzie :D Pewnie będziesz miała ręce pełne roboty, a ja po cichu liczyłam, że w tej długiej przerwie będziecie może w Lublinie, zanudzimy się przez 3 tygodnie w domu :bigcry: Quote
Aleksandrossa Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 Jeśli siostra nas zaprosi to wpadniemy do Lbn ;) Myślałam, że uda się dziś po suczke pojechać ale niestety... Mama ciągle ,,myśli" ;) Quote
Aleksandrossa Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Mama się nie zgodziła :( Byłam z Chi u fryzjera i przy okazji podjechałam do weta. Coś z sercem się faktycznie dzieje ale tragedii nie ma. Przydałby się podawać tabletki, sprawdzić reakcje na nie a jak nie będzie poprawy to wizyta u kardiologa... Quote
Leokadia Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Hej Ola, miałaś napisać co ze szczurami? Wcześniej było tu sporo ich fot, a teraz słuch zaginął...Wszystko w porządku? ;) Quote
Aleksandrossa Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Szczurów już u mnie nie ma i tyle w temacie :p Rana Borysa prawie zagojona a Chi zamienia się w dalmatyńczyka :] Quote
Aleksandrossa Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Pudlowe stwierdziło, że bycie pudlem jest za nudne i postanowiło zostać dalmatyńczykiem :D A tak na serio to nie mam pojęcia skąd mu się pojawiły te plamki, w miejscu pogryzienia też odrosły całkiem inne włosy :D Quote
Illusion Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 A co on tak krótko opitolony? Myślałam, że będziesz go bardziej na pudla robić. Jak chcesz mu taki fryz zostawić, to jeszcze główka i uszy :diabloti:. Ja myślę, że te włosy za jakiś czas znowu będą takie, jak kiedyś. Gi jak miała wycinany guzek to też w tamtym miejscu wyrosły jej ciemniejsze kłaki, a z czasem były ponownie takie same, jak reszta :). Quote
Aleksandrossa Posted December 20, 2014 Author Posted December 20, 2014 Krótko bo debilek mały ma fobie na punkcie czesania, szczotka to zło :PPonadto jak on lata po polach to wolę chyba go w krótkim fryzie trzymać bo niezbyt widzi mi się później wyczesywanie kilka godzin różnego zielska ;)Ale z krótkim łebkiem śmiesznie wygląda więc chociaż tu zostanie dłuższy ;)łapy bym mu dłuższe z chęcią zostawiła ale no cóż ;)Marzy mi się kiedyś european-t clip ale tu już włos dłuższy musi być :)A co do sierści- tyłek pewnie miał pogryziony ostatnio ale głębokich ran tam nie było więc tym bardziej mnie to dziwi ;)ponadto- między normalną, apricotową sierścią wyrastają pojedyncze brązowe włosy, całkiem inne w strukturze, proste i sztywne ;) Quote
Illusion Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 To Gi ma takie na grzbiecie, nieco sztywniejsze i z takim ciemniejszym nalotem, a tak to w większości miękki puszek :). Szkoda, że łebka i uszu nie chcesz mu ostrzyc, ale tak też wygląda spoko, no i łysy pychol :loveu:. Quote
Baton Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Joy kiedyś wypadły w jednym miejscu białe kłaki, odrosły czarne, także hmm... :grins: Quote
Aleksandrossa Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 Chiceł zbija fejm na insta Andrzeja Wrony :D http://instagram.com/p/w3VXHijCN8/ Quote
Aleksandrossa Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 Chiceł ma prawie 7tys lajków na Andrzejowym instagramie :DFejm pudelsona rośnie :DMam już pomysł na kolejne zdjęcie z ,,siatkarskim" akcentem ale to po świętach :D Quote
Collakowa Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Mega foty! Teraz fejma będzie miał jeszcze większego! :D Quote
Aleksandrossa Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Szykuje się spontaniczny wyjazd na meczyk :DJuż w sobotę :DNastępny w sumie tydzień później bo 11 :D Quote
Recommended Posts