magdola Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 (edited) [quote name='yoshi22']Magdola dosyć sprora kwota z tego bazarku uczciwości! Naprawdę świetny pomysł ;)[/QUOTE] :sweetCyb: Fajnie, co? Halabajowko przelalam Ci zaległe 150 zł za wrzesień. Proszę potwierdz :) Edited November 29, 2012 by magdola Quote
zerojeden Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Potwierdzam dostałam....Magdola już wszystko wiem, za dużo tych rozliczeń pogubiłam się z matmy zawsze byłam noga... ;( Quote
danka1234 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 [quote name='magdola']Z bazarku dla uczciwych na razie jest ok 215 pln dla dziewczyn ;)[/QUOTE] Ładna kaska i to bez roboty, pakowania,wysyłania itp Quote
zerojeden Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 [quote name='danka1234']Ładna kaska i to bez roboty, pakowania,wysyłania itp[/QUOTE] hehe no właśnie Magdola żeś Ty na to wpadła no ;) Quote
magdola Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 [quote name='Hałabajówka']Potwierdzam dostałam....Magdola już wszystko wiem, za dużo tych rozliczeń pogubiłam się z matmy zawsze byłam noga... ;([/QUOTE] Jeśli dostawałaś za wrzesień i październik $ to 250, ale tego nie wiem.? Quote
zerojeden Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Ha to ja rozpiszę co i jak...bo mam taki tajny kajet, bez niego ani rusz :) Jedzonko Wrzesień - 150zl Październik - 120zl 22 Listopad - 250zl do 22 stycznia 2013 czyli na 2 miesiące DT lipiec 250zl sierpień 250zl wrzesień 150zl Quote
magdola Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 [quote name='Hałabajówka']Ha to ja rozpiszę co i jak...bo mam taki tajny kajet, bez niego ani rusz :) Jedzonko Wrzesień - 150zl Październik - 120zl 22 Listopad - 250zl do 22 stycznia 2013 czyli na 2 miesiące DT lipiec 250zl sierpień 250zl wrzesień 150zl[/QUOTE]Przeczytaj PW.... :) Quote
zerojeden Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Przeczytałam i teraz to ja się pogubiłam... moje rozliczenie jest o wiele bardziej zrozumiałe...dla mnie :evil_lol: Quote
magdola Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [quote name='Hałabajówka']Przeczytałam i teraz to ja się pogubiłam... moje rozliczenie jest o wiele bardziej zrozumiałe...dla mnie :evil_lol:[/QUOTE] To jak? Robimy tak jak pisałam? ps. Zgłosiłam Lupi na CZK.... Quote
zerojeden Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [quote name='magdola']To jak? Robimy tak jak pisałam? ps. Zgłosiłam Lupi na CZK....[/QUOTE] No niech będzie ;) A jakie są konsekwencje trafienia na CZK? Dostałam obróżki :) i gratisy...najbardziej podobała mi się karteczka na polecony z poczty :cool3: :eviltong: Quote
magdola Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [quote name='Hałabajówka']No niech będzie ;) A jakie są konsekwencje trafienia na CZK? Dostałam obróżki :) i gratisy...najbardziej podobała mi się karteczka na polecony z poczty :cool3: :eviltong:[/QUOTE] Bo ja zakrecona jestem;) te rybki to moje psiaki uwielbialy...;) a kot nie ruszył;) Quote
yoshi22 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 a jak tam z innej beczki zapytam - kiedy będą te nowe fotki Dziewczyn? :evil_lol: Quote
zerojeden Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [quote name='yoshi22']a jak tam z innej beczki zapytam - kiedy będą te nowe fotki Dziewczyn? :evil_lol:[/QUOTE] Jak mnie drugi antybiotyk postawi na nogi ;) Quote
magdola Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [quote name='Hałabajówka']Jak mnie drugi antybiotyk postawi na nogi ;)[/QUOTE]Ciotka pewnie już dziołchy na hot-dogi sprzedała, a nas za nos wodzi :D:diabloti: Quote
magdola Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [quote name='Hałabajówka']Sama zjadłam ;)[/QUOTE] O żesz Ty !!! Chińczyk z Ciebie? Czy japoniec?:cool3: Quote
yoshi22 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Przynajmniej wiedziałaś co jadłaś, bo wiesz co one jadły :P A nie takie sklepowe mięso to nie wiadomo co to jest. Nie no poczekam jeszcze na nowe fotki i oby ten drugi antybiotyk zadziałał, bo to znów będzie dłuższe czekanie :diabloti: A tak na serio to wracaj w końcu do zdrowia! Quote
zerojeden Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Oj uwierz chciałabym już być zdrowa...jeszcze się nabawiłam zapalenia mięśnia łopatki :( Fotki z kolacji...no już zrobiłam telefonem na dowód że jednak nie jestem ani Chińczyk ani Japończyk ani nawet Wietnamczyk ;) Quote
zerojeden Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Mika i nieszczęsna kolacja na sucho i tak bidulki od tygodnia na suchym jadą zresztą tak jak i ja :) [IMG]http://img267.imageshack.us/img267/3906/mikahr.jpg[/IMG] Quote
zerojeden Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Zdjęcia do bani bo po nocy i telefonem ale widać że jest cała i zdrowa ;) [IMG]http://img12.imageshack.us/img12/3674/ineze.jpg[/IMG] Quote
magdola Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 No, nie wiem......:loveu: Kochana "Wietnamko" zdjęcia super;) ja jestem zwolenniczką karmienia suchym;)! Ew. namoczonym suchym ;) Quote
zerojeden Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 [quote name='magdola']No, nie wiem......:loveu: Kochana "Wietnamko" zdjęcia super;) ja jestem zwolenniczką karmienia suchym;)! Ew. namoczonym suchym ;)[/QUOTE] No ja na rozum tez jestem bardziej za suchym ale sercem jednak jestem za cieplym na zimę... więc czasem daję suchego jeszcze na dodatek żeby w razie wu sobie dojadły, ale gotowane im tak smakuje cale mordki mają brudne ;) i się myją wtedy nawzajem ;) Quote
magdola Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 [quote name='Hałabajówka']No ja na rozum tez jestem bardziej za suchym ale sercem jednak jestem za cieplym na zimę... więc czasem daję suchego jeszcze na dodatek żeby w razie wu sobie dojadły, ale gotowane im tak smakuje cale mordki mają brudne ;) i się myją wtedy nawzajem ;)[/QUOTE] Normalnie cud miód malina a nie dziewczyna..... Quote
zerojeden Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 [quote name='magdola']Normalnie cud miód malina a nie dziewczyna.....[/QUOTE] Która? Powiedz nie powiem im bo jednej będzie przykro ;) Quote
tobciu Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 [quote name='magdola']Normalnie cud miód malina a nie dziewczyna.....[/QUOTE] [quote name='Hałabajówka']Która? Powiedz nie powiem im bo jednej będzie przykro ;)[/QUOTE] Jedna cud, Druga miód, Trzecia malina. I teraz sobie dopasujcie, która co woli. :) Quote
Recommended Posts