Jump to content
Dogomania

Mika[*] i Inez, staruszki jamniczki... INEZ zbiera $$$ na badania i PDT

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='yoshi22']Magdola dosyć sprora kwota z tego bazarku uczciwości! Naprawdę świetny pomysł ;)[/QUOTE]
:sweetCyb: Fajnie, co?

Halabajowko przelalam Ci zaległe 150 zł za wrzesień. Proszę potwierdz :)

Edited by magdola
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hałabajówka']Potwierdzam dostałam....Magdola już wszystko wiem, za dużo tych rozliczeń pogubiłam się z matmy zawsze byłam noga... ;([/QUOTE]

Jeśli dostawałaś za wrzesień i październik $ to 250, ale tego nie wiem.?

Posted

Ha to ja rozpiszę co i jak...bo mam taki tajny kajet, bez niego ani rusz :)
Jedzonko
Wrzesień - 150zl
Październik - 120zl
22 Listopad - 250zl do 22 stycznia 2013 czyli na 2 miesiące

DT
lipiec 250zl
sierpień 250zl
wrzesień 150zl

Posted

[quote name='Hałabajówka']Ha to ja rozpiszę co i jak...bo mam taki tajny kajet, bez niego ani rusz :)
Jedzonko
Wrzesień - 150zl
Październik - 120zl
22 Listopad - 250zl do 22 stycznia 2013 czyli na 2 miesiące

DT
lipiec 250zl
sierpień 250zl
wrzesień 150zl[/QUOTE]Przeczytaj PW.... :)

Posted

[quote name='Hałabajówka']Przeczytałam i teraz to ja się pogubiłam... moje rozliczenie jest o wiele bardziej zrozumiałe...dla mnie :evil_lol:[/QUOTE]
To jak? Robimy tak jak pisałam?

ps. Zgłosiłam Lupi na CZK....

Posted

[quote name='magdola']To jak? Robimy tak jak pisałam?

ps. Zgłosiłam Lupi na CZK....[/QUOTE]

No niech będzie ;)
A jakie są konsekwencje trafienia na CZK?

Dostałam obróżki :) i gratisy...najbardziej podobała mi się karteczka na polecony z poczty :cool3: :eviltong:

Posted

[quote name='Hałabajówka']No niech będzie ;)
A jakie są konsekwencje trafienia na CZK?

Dostałam obróżki :) i gratisy...najbardziej podobała mi się karteczka na polecony z poczty :cool3: :eviltong:[/QUOTE]
Bo ja zakrecona jestem;) te rybki to moje psiaki uwielbialy...;) a kot nie ruszył;)

Posted

Przynajmniej wiedziałaś co jadłaś, bo wiesz co one jadły :P A nie takie sklepowe mięso to nie wiadomo co to jest. Nie no poczekam jeszcze na nowe fotki i oby ten drugi antybiotyk zadziałał, bo to znów będzie dłuższe czekanie :diabloti:
A tak na serio to wracaj w końcu do zdrowia!

Posted

Oj uwierz chciałabym już być zdrowa...jeszcze się nabawiłam zapalenia mięśnia łopatki :(
Fotki z kolacji...no już zrobiłam telefonem na dowód że jednak nie jestem ani Chińczyk ani Japończyk ani nawet Wietnamczyk ;)

Posted

[quote name='magdola']No, nie wiem......:loveu: Kochana "Wietnamko" zdjęcia super;) ja jestem zwolenniczką karmienia suchym;)! Ew. namoczonym suchym ;)[/QUOTE]

No ja na rozum tez jestem bardziej za suchym ale sercem jednak jestem za cieplym na zimę... więc czasem daję suchego jeszcze na dodatek żeby w razie wu sobie dojadły, ale gotowane im tak smakuje cale mordki mają brudne ;) i się myją wtedy nawzajem ;)

Posted

[quote name='Hałabajówka']No ja na rozum tez jestem bardziej za suchym ale sercem jednak jestem za cieplym na zimę... więc czasem daję suchego jeszcze na dodatek żeby w razie wu sobie dojadły, ale gotowane im tak smakuje cale mordki mają brudne ;) i się myją wtedy nawzajem ;)[/QUOTE]
Normalnie cud miód malina a nie dziewczyna.....

Posted

[quote name='magdola']Normalnie cud miód malina a nie dziewczyna.....[/QUOTE]

[quote name='Hałabajówka']Która? Powiedz nie powiem im bo jednej będzie przykro ;)[/QUOTE]

Jedna cud,
Druga miód,
Trzecia malina.
I teraz sobie dopasujcie, która co woli. :)