Majkowska Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Gdzie wyście się podziały? :) Przeglądając wyżłowy portal coś znalazłam : [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-z8_JS0ZdAWI/Uf1kMkJuQoI/AAAAAAAAAJk/lxVz25vuZxY/s512/24.JPG[/IMG] Znajomo jakoś wygląda :) Quote
Ty$ka Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Nono... ciekawie skąd ona tam się znalazła :PP Quote
Baton Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 Widzę, że Majeczka na wystawę szpiegów wynajęła :D Dzisiaj w samo południe zawitałyśmy do Gdyni to myślę, że czas na jakąś relacje :D Zacznę od tego, że pies podróże pociągiem zniósł bardzo dobrze :multi: Jedyny problem okazał się z nawoływaniem pieska, że chce na trawe :evil_lol: Za pierwszym razem było gorzej, mimo że pociąg jechał krócej, ale w gorszych godzinach, od ok 16 do 7/8 rano i mnie pieseczek o północy już zaczął budzić i marudzić, ale jakoś dotrzymała :D Dzisiaj było lepiej - wyjazd z Zakopca wczoraj o 19, powrót o 12. Joy zaczęła piszczeć i dopraszać się spaceru koło 8, ale potem grzecznie poszła do klatki i była cicho :D Sam pobyt również minął bez większych problemów - Joy grzecznie zostawała w pokoju, bez pisków, tyle co parę razy zwiała mamie z pokoju, gdy ja już byłam w kuchni i poleciała do mnie :evil_lol: Joy jednak kategorycznie niepozwalała na spacery. koniec i kropka - wychodzimy, piesek się załatwia, nigdzie indziej nie idziemy, tylko wracamy do domou lub idziemy na podwórko :mad: Grzecznei chodziła tylko jak szliśmy gdzieś dalej, Na zatłoczonych Krupówkach byłam z niej dumna - zdecydowanie łatwiej było z nią tam chodzić niż w poprzednich latach :D Niedobór spacerów wynagrodziłyśmy bieganiem po podwórku i bieganiem za frisbee. I mi się piesek na frisbee na prawdę nakręcił - szczególnie pokochała bieganie za rollerami :loveu: Jeszcze przed wyjazdem wiedziałam, że podczas wakacji będę znowu próbowała nakręcić psa na zabawki na dworze. Odbyło się. to w sposób zdecydowanie niezalecany, bo przez smaki, ale efekty są :D Z resztą w identyczny sposób nakręcałam ją kiedyś na frisbee :D Oprócz klasycznych uwag, które słyszę co chwilę, kilka razy dziennie ktoś mi musiał powiedzieć, że mam biednego psa i powinnam wziąć ją na ręce :mad: Te uwagi były jeszcze częstsze gdy szliśmy z nią Doliną Chochołowską - co drugi napotkany człowiek mówił, że powinnam wziąć na ręce, że pies jest zmęcznoy, że się nad nią znęcam, ewentualnie byli zdziwieni, ze takie male psy mogą tyle chodzić :evil_lol: Jak tak tego słuchałam to już zaczęłam się obawiać, że ktoś mnie do TOZu pozwie, że psa katuję :evil_lol: Co roku braliśmy plecak dla Joy i braliśmy go gdy szliśmy na obiad co by móc psa gdzieś przemycić :diabloti: W tym roku obyło się bez tego, do większości miejsc bez problemu mogliśmy wejść z Joy. Dwa razy nam nawet zaproponowano wodę dla pieska i za każdym razem kelener doszedł do wniosku, że chce jej się pić, bo język do niego wytyka :evil_lol: Dzisiaj odbyło się ważenie i okazało się, że Joy schudła kolejne 100 gram - teraz waży 1,6 kg :crazyeye: Mam duuużo zdjęć, muszę je zgrać, połowa pewnie nadaje się do usunięcia, a reszta trafi tutaj :D No i przeraża mnie perspektywa nadrabiania wątków na dogo :-( Quote
Ty$ka Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Wróciłyście :loveu: Cieszę się, że tak wypad się udał :) I gratuluję sukcesów w szkoleniu oraz tego, że wytrzymałaś te uwagi "miłych" ludzi :D :lol: Z niecierpliwoscia czekam na fotki ;) Quote
Talucha Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Ja zadzwonię po ten TOZ, czas najwyższy. Psu chodzić każe, głodzi go :shake: :x Quote
Onomato-Peja Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Zazdroszczę wycieczki i czekam na zdjęcia! :lol: Może kiedyś i mi odwali żeby się wybrać gdzieś dalej... :D A nie bałaś się, że ktoś jej kręgosłup przetrąci? Quote
Baton Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 [quote name='Ty$ka']Wróciłyście :loveu: Cieszę się, że tak wypad się udał :) I gratuluję sukcesów w szkoleniu oraz tego, że wytrzymałaś te uwagi "miłych" ludzi :D :lol: Z niecierpliwoscia czekam na fotki ;)[/QUOTE] Wróciłyśmy :D A na fotki to chyba musicie poczekać do jutra ;) [quote name='Talucha']Ja zadzwonię po ten TOZ, czas najwyższy. Psu chodzić każe, głodzi go :shake: :x[/QUOTE] O ja zła :wallbash: [quote name='Onomato-Peja']Zazdroszczę wycieczki i czekam na zdjęcia! :lol: Może kiedyś i mi odwali żeby się wybrać gdzieś dalej... :D A nie bałaś się, że ktoś jej kręgosłup przetrąci?[/QUOTE] Nie bałam się, bo o tym zapomniałam... nieodpowiedzialna jestem :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Maaatko... Życia nie znasz, kobieto. :lol: Quote
natija Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 no to widze,ze wakacje sie udaly:)i duzo fot bedzie:) brakowala tu Ciebie spolka sie wali nam powoli...:roll: Quote
Talucha Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Właśnie Marika, nie boisz się tego czwartkowego spaceru? Mój pies przecież przetrąca kręgosłupy wszystkim małym pieskom :shake: Quote
Baton Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='Onomato-Peja']Maaatko... Życia nie znasz, kobieto. :lol:[/QUOTE] Pewnie, że nieznam - głupia jestem :evil_lol: A właśnie dowiedziałam się jeszcze, że mam "ratlerka długowłosego" :mdleje: [quote name='natija']no to widze,ze wakacje sie udaly:)i duzo fot bedzie:) brakowala tu Ciebie spolka sie wali nam powoli...:roll:[/QUOTE] Zostawiać Was na chwilę i od razu wszystko psujecie :evil_lol: [quote name='Talucha']Właśnie Marika, nie boisz się tego czwartkowego spaceru? Mój pies przecież przetrąca kręgosłupy wszystkim małym pieskom :shake:[/QUOTE] Pewnie, że się boję :D A właśnie - o której i gdzie? Quote
Sonka95 Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Fajnie was znowu widzieć :) Ja byłam raz w Zakopanym i mi się bardzo podobało :cool3: Quote
Talucha Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Proponuję ok. 12 na psiej plaży? O ile padać nie będzie Quote
Baton Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='Sonka95']Fajnie was znowu widzieć :) Ja byłam raz w Zakopanym i mi się bardzo podobało :cool3:[/QUOTE] Ja byłam dwanaście razy i ciutkę mi się znudziło :evil_lol: [quote name='Talucha']Proponuję ok. 12 na psiej plaży? O ile padać nie będzie[/QUOTE] Ok, ja będę wtedy o 11:40 przed wejściem do parku ;) Byle nie padało, a i właśnie nie odwołuj wrazie czego spceru przez sms bo do mnie nie dochodzą :mad: Co najlepsze byłam w serwisie i mi powiedzieli, że nie mają pojęcia dlaczego, że wszystko wygląda ok. No poza tym, że pisze mi że mam pełną skrzynkę, a mam pusto i że mam mało pamięci, a na telefonie prawie nic nie mam :evil_lol: Więc szykuje mi się zakup nowego telefonu... Quote
Onomato-Peja Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 A gwarancja pewnie już dawno minęla, co? Quote
Baton Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='Onomato-Peja']A gwarancja pewnie już dawno minęla, co?[/QUOTE] A widzisz - mija w październiku. Tyle, że dostałam telefon w prezencie, to tata mi powiedział, że gwarancje już schował i teraz nikt nie może jej znaleźć :mad: Cały dom przeszukałam, znalazłam wszystkie inne gwarancje, paragony naszych telefonów, nawet niektórych starych, a ta jedna się pod ziemię zapadła :angryy: Quote
Talucha Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 [quote name='maryg22'] Ok, ja będę wtedy o 11:40 przed wejściem do parku ;) Byle nie padało, a i właśnie nie odwołuj wrazie czego spceru przez sms bo do mnie nie dochodzą :mad: [/QUOTE] Ja też będę coś koło tego :) Ok, to będę dzwonić w razie czego :lol: Quote
natija Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 o widze ,ze ciekawe spotkanko sie szykuje:) bede trzymac kciuki,zeby Joy wrocil caly;) Quote
Ty$ka Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 O, czyli będą zdjęcia ze spacerku :lol: Oby gwarancja fonu się znalazła :P Quote
Talucha Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Zdjęcia są, właśnie zmniejszam :lol: Wiesz co, dobrze, że to Ciapkowo to jednak nie jutro po sobie pojadę na koncert na zakończenie jarmarku w Gdańsku :lol: Quote
Baton Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 [quote name='natija']o widze ,ze ciekawe spotkanko sie szykuje:) bede trzymac kciuki,zeby Joy wrocil caly;)[/QUOTE] Odziwo Joy wróciła cała ze spotkania z Psychopatycznym Przetrącaczem Kręgosłupów :evil_lol: [quote name='Ty$ka']O, czyli będą zdjęcia ze spacerku :lol: Oby gwarancja fonu się znalazła :P[/QUOTE] Zdjęcia będą, ale jak zawsze u Lasiego :D [quote name='Talucha']Zdjęcia są, właśnie zmniejszam :lol: Wiesz co, dobrze, że to Ciapkowo to jednak nie jutro po sobie pojadę na koncert na zakończenie jarmarku w Gdańsku :lol:[/QUOTE] To zmniejszaj szybciej :diabloti: Ty i te Twoje koncerty... :evil_lol: Quote
Talucha Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Nie no, tutaj też Ci wstawię :) Albo dam link do albumu, jak chcesz. A gra Vavamuffin :P Ja raczej słucham punka, ale reggae jest ok, a koncert za darmo, to czemu by nie iść :lol: edit. [COLOR=#000000]Psychopatycznym Przetrącaczem Kręgosłupów - podoba mi się to [/COLOR]:evil_lol: A tak w ogóle to przestanę chodzić na tamtą plażę, bo ludzie tam są nie mili :( Quote
Baton Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 Obojętnie ;) Pytałaś się jak teraz wygląda Fenczi : [URL]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=576196339111853&set=a.576195539111933.1073741849.112352228829602&type=3&theate[/URL] Quote
Talucha Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 A przed chwilą właśnie widziałam, bo mi się przypomniało i szukałam :P Tragedia :shake: Co oni zrobili z moim pięknym kudłaczem :P Jeszcze bym go nie poznała jak bym pojechała :P Quote
Recommended Posts