Baton Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 No to do zobaczenia jutro :D Ja się pocieszam tym, że to może mój pies jest głupi, bo w końcu Charliemu jakoś idzie :lol: A ten to jednak Mądry kiedyś się zwał :evil_lol: Ale przynajmniej mam już cel na wakacje - ładnie opanowac równanie :D I to nie tylko z Charlim :evil_lol: Quote
Natalia&Lola Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Joy z tym swoim jezorem na wierzchu mnie rozwala :) Quote
Natalia&Lola Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Cholera, że ja wcześniej nie pomyślałam, byliśmy w zeszłym tyg nad morzem. I, że ja się do Ciebie nie odezwałam aby spotkać... ehh po fakcie Quote
Baton Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 [quote name='Natalia&Lola']Joy z tym swoim jezorem na wierzchu mnie rozwala :)[/QUOTE] Taa, dzisiaj się dowiedziałam, że jej kagańcem język przytrzasnęłam :lol: A i muszę jeszcze wymienić smycz na cieńszą, bo ta nasza jest za gruba i ciężka, przez co coś jej się może stać z kręgosłupem... :evil_lol: A ja zła dalej zamierzam katować psa zbyt ciężką smyczą :diabloti: Quote
Talucha Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Co oni wszyscy dzisiaj z tymi kręgosłupami?! :diabloti::evil_lol: Wstawię potem zdjęcia, ale to jak wrócę z plaży bo za jakiś czas jadę bez psa jeszcze :P Quote
Baton Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 [quote name='Talucha']Co oni wszyscy dzisiaj z tymi kręgosłupami?! :diabloti::evil_lol: Wstawię potem zdjęcia, ale to jak wrócę z plaży bo za jakiś czas jadę bez psa jeszcze :P[/QUOTE] Wiesz, że o tym samym pomyślałam jak teraz to pisałam :evil_lol: Na spacerze jakoś nie skojarzyłam, ale teraz :roflt: Może cos w telewizji gadali o delikatnych kręgosłupach małych psów czy coś :hmmmm: Jeszcze Ci sie plaży zachciało :evil_lol: Quote
Natalia&Lola Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='maryg22']Taa, dzisiaj się dowiedziałam, że jej kagańcem język przytrzasnęłam :lol: A i muszę jeszcze wymienić smycz na cieńszą, bo ta nasza jest za gruba i ciężka, przez co coś jej się może stać z kręgosłupem... :evil_lol: A ja zła dalej zamierzam katować psa zbyt ciężką smyczą :diabloti:[/QUOTE] No tak, zbyt ciężka smycz i zbyt mocno zaciśnięta obroża na szyjce i dlatego ten język :D hahaha wszystko się zgadza ;) Quote
Talucha Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Idioci :lol: Ano zachciało, muuuszę się wykąpać w morzu bo aż mnie nosi :P A się zjarałam dzisiaj na spacerze, jeenyy zawsze na dogo spacerach tak się spiekę, w zeszłym roku też :shake: Masakra! Quote
Baton Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 [quote name='Natalia&Lola']No tak, zbyt ciężka smycz i zbyt mocno zaciśnięta obroża na szyjce i dlatego ten język :D hahaha wszystko się zgadza ;)[/QUOTE] To może faktycznie zmienię... Bo zaraz jej język całkowicie wypadnie :evil_lol: [quote name='Talucha']Idioci :lol: Ano zachciało, muuuszę się wykąpać w morzu bo aż mnie nosi :P A się zjarałam dzisiaj na spacerze, jeenyy zawsze na dogo spacerach tak się spiekę, w zeszłym roku też :shake: Masakra![/QUOTE] Ja się spaliłam już wcześńiej jak mnie koleżanki na plażę wyciągnęły - nigdy więcej! :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Wy macie fajnie możecie codziennie chodzić na plaże i się kąpać :cool3::cool3: Quote
Baton Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 [quote name='Sonka95']Wy macie fajnie możecie codziennie chodzić na plaże i się kąpać :cool3::cool3:[/QUOTE] No :loveu: A co, chcesz się przyprowadzić do nas? :cool3: Quote
Sonka95 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='maryg22']No :loveu: A co, chcesz się przyprowadzić do nas? :cool3:[/QUOTE] Myślałam nad tym :) Chciałabym się przeprowadzić za kilka lat nad morze :loveu: Quote
Baton Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 [quote name='Sonka95']Myślałam nad tym :) Chciałabym się przeprowadzić za kilka lat nad morze :loveu:[/QUOTE] A czemu za kilka lat? :cool3: Najlepiej zaraz :diabloti: Quote
Sonka95 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='maryg22']A czemu za kilka lat? :cool3: Najlepiej zaraz :diabloti:[/QUOTE] Skończe szkołe jeszcze tylko 2 lata w technikum i moge robić co chce :diabloti: a potem to rodzinka będzie wpadała do mnie na wakacje :cool3: Quote
Baton Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 [quote name='Sonka95']Skończe szkołe jeszcze tylko 2 lata w technikum i moge robić co chce :diabloti: a potem to rodzinka będzie wpadała do mnie na wakacje :cool3:[/QUOTE] Eee tam, szkołę wszędzie można skończyć :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='maryg22']Eee tam, szkołę wszędzie można skończyć :evil_lol:[/QUOTE] No właściwie to tak ;) 18 urodziny lada moment bede miała i moge pojechać :) Ja to właściwie czekam na 4 klase i na wyjazd za granice i zdanie kursu przewodnickiego to będę mogła być przewodnikiem :cool3: Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Heloł;) Wpadam z rewizytom do małego cziłki:) Super masz tą wiewiórę:D Do tej pory podobały mi się bardziej krótkowłose ale chyba zmienię zdanie bo Joy jest śliczny:loveu: B ędę zaglądać:) Quote
Onomato-Peja Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 :) [img]http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/DSCF6480_zps8ae12ceb.jpg[/img] Quote
Majkowska Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Hej wam. Jaka ona fajna :loveu: (po imieniu myślalam że to samczyk) Śliczne fotki :) Quote
Baton Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 [quote name='Sonka95']No właściwie to tak ;) 18 urodziny lada moment bede miała i moge pojechać :) Ja to właściwie czekam na 4 klase i na wyjazd za granice i zdanie kursu przewodnickiego to będę mogła być przewodnikiem :cool3:[/QUOTE] O, to może mnie kiedyś oprowadzać po czymś będziesz :D [quote name='(:Buńka:)']Heloł;) Wpadam z rewizytom do małego cziłki:) Super masz tą wiewiórę:D Do tej pory podobały mi się bardziej krótkowłose ale chyba zmienię zdanie bo Joy jest śliczny:loveu: B ędę zaglądać:)[/QUOTE] Ej, Joy do suczka :mad: A bo Joya to sierść ma dziwną - nie cziłkową - podszerstka pełno i wszystko jej sterczy :evil_lol: Karolina - śliczne zdjęcie :D Quote
Baton Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 [quote name='Majkowska']Hej wam. Jaka ona fajna :loveu: (po imieniu myślalam że to samczyk) Śliczne fotki :)[/QUOTE] Cześć :) I kolejna płeć jej zmienia :mad: :evil_lol: Quote
Majkowska Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Psieplasiamy ...:oops: bo Joy mi się kojarzy z samcem. była taka piosenka nawet, szło to jakosik tak " oh my boy, your my joy...'' :D Napewno znacie :D Quote
Baton Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 [quote name='Majkowska']Psieplasiamy ...:oops: bo Joy mi się kojarzy z samcem. była taka piosenka nawet, szło to jakosik tak " oh my boy, your my joy...'' :D Napewno znacie :D[/QUOTE] Nie znam, bo muzyki nie słucham :eviltong: Tak, wiem - dziwne to :evil_lol: Ale wybaczam :D Quote
Majkowska Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 To taki stary hit disco :D Jak byłam dzieckiem to to królowało na wszystkich składanka. Się chyba nazywa Babe - Oh my little baby boy :D No i Joy się cięzko odmienia na suczą formę. To jak własciwie jej mowisz - Joyka? ;) Quote
Recommended Posts