Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to do zobaczenia jutro :D
Ja się pocieszam tym, że to może mój pies jest głupi, bo w końcu Charliemu jakoś idzie :lol: A ten to jednak Mądry kiedyś się zwał :evil_lol: Ale przynajmniej mam już cel na wakacje - ładnie opanowac równanie :D I to nie tylko z Charlim :evil_lol:

Posted

[quote name='Natalia&Lola']Joy z tym swoim jezorem na wierzchu mnie rozwala :)[/QUOTE]
Taa, dzisiaj się dowiedziałam, że jej kagańcem język przytrzasnęłam :lol:
A i muszę jeszcze wymienić smycz na cieńszą, bo ta nasza jest za gruba i ciężka, przez co coś jej się może stać z kręgosłupem... :evil_lol: A ja zła dalej zamierzam katować psa zbyt ciężką smyczą :diabloti:

Posted

Co oni wszyscy dzisiaj z tymi kręgosłupami?! :diabloti::evil_lol: Wstawię potem zdjęcia, ale to jak wrócę z plaży bo za jakiś czas jadę bez psa jeszcze :P

Posted

[quote name='Talucha']Co oni wszyscy dzisiaj z tymi kręgosłupami?! :diabloti::evil_lol: Wstawię potem zdjęcia, ale to jak wrócę z plaży bo za jakiś czas jadę bez psa jeszcze :P[/QUOTE]
Wiesz, że o tym samym pomyślałam jak teraz to pisałam :evil_lol: Na spacerze jakoś nie skojarzyłam, ale teraz :roflt:
Może cos w telewizji gadali o delikatnych kręgosłupach małych psów czy coś :hmmmm:
Jeszcze Ci sie plaży zachciało :evil_lol:

Posted

[quote name='maryg22']Taa, dzisiaj się dowiedziałam, że jej kagańcem język przytrzasnęłam :lol:
A i muszę jeszcze wymienić smycz na cieńszą, bo ta nasza jest za gruba i ciężka, przez co coś jej się może stać z kręgosłupem... :evil_lol: A ja zła dalej zamierzam katować psa zbyt ciężką smyczą :diabloti:[/QUOTE]

No tak, zbyt ciężka smycz i zbyt mocno zaciśnięta obroża na szyjce i dlatego ten język :D hahaha wszystko się zgadza ;)

Posted

Idioci :lol:
Ano zachciało, muuuszę się wykąpać w morzu bo aż mnie nosi :P A się zjarałam dzisiaj na spacerze, jeenyy zawsze na dogo spacerach tak się spiekę, w zeszłym roku też :shake: Masakra!

Posted

[quote name='Natalia&Lola']No tak, zbyt ciężka smycz i zbyt mocno zaciśnięta obroża na szyjce i dlatego ten język :D hahaha wszystko się zgadza ;)[/QUOTE]
To może faktycznie zmienię... Bo zaraz jej język całkowicie wypadnie :evil_lol:
[quote name='Talucha']Idioci :lol:
Ano zachciało, muuuszę się wykąpać w morzu bo aż mnie nosi :P A się zjarałam dzisiaj na spacerze, jeenyy zawsze na dogo spacerach tak się spiekę, w zeszłym roku też :shake: Masakra![/QUOTE]
Ja się spaliłam już wcześńiej jak mnie koleżanki na plażę wyciągnęły - nigdy więcej! :evil_lol:

Posted

[quote name='Sonka95']Wy macie fajnie możecie codziennie chodzić na plaże i się kąpać :cool3::cool3:[/QUOTE]
No :loveu: A co, chcesz się przyprowadzić do nas? :cool3:

Posted

[quote name='maryg22']No :loveu: A co, chcesz się przyprowadzić do nas? :cool3:[/QUOTE]

Myślałam nad tym :) Chciałabym się przeprowadzić za kilka lat nad morze :loveu:

Posted

[quote name='Sonka95']Myślałam nad tym :) Chciałabym się przeprowadzić za kilka lat nad morze :loveu:[/QUOTE]
A czemu za kilka lat? :cool3: Najlepiej zaraz :diabloti:

Posted

[quote name='maryg22']A czemu za kilka lat? :cool3: Najlepiej zaraz :diabloti:[/QUOTE]

Skończe szkołe jeszcze tylko 2 lata w technikum i moge robić co chce :diabloti: a potem to rodzinka będzie wpadała do mnie na wakacje :cool3:

Posted

[quote name='Sonka95']Skończe szkołe jeszcze tylko 2 lata w technikum i moge robić co chce :diabloti: a potem to rodzinka będzie wpadała do mnie na wakacje :cool3:[/QUOTE]
Eee tam, szkołę wszędzie można skończyć :evil_lol:

Posted

[quote name='maryg22']Eee tam, szkołę wszędzie można skończyć :evil_lol:[/QUOTE]

No właściwie to tak ;) 18 urodziny lada moment bede miała i moge pojechać :)
Ja to właściwie czekam na 4 klase i na wyjazd za granice i zdanie kursu przewodnickiego to będę mogła być przewodnikiem :cool3:

Posted

Heloł;)
Wpadam z rewizytom do małego cziłki:) Super masz tą wiewiórę:D
Do tej pory podobały mi się bardziej krótkowłose ale chyba zmienię zdanie bo Joy jest śliczny:loveu:
B ędę zaglądać:)

Posted

[quote name='Sonka95']No właściwie to tak ;) 18 urodziny lada moment bede miała i moge pojechać :)
Ja to właściwie czekam na 4 klase i na wyjazd za granice i zdanie kursu przewodnickiego to będę mogła być przewodnikiem :cool3:[/QUOTE]
O, to może mnie kiedyś oprowadzać po czymś będziesz :D
[quote name='(:Buńka:)']Heloł;)
Wpadam z rewizytom do małego cziłki:) Super masz tą wiewiórę:D
Do tej pory podobały mi się bardziej krótkowłose ale chyba zmienię zdanie bo Joy jest śliczny:loveu:
B ędę zaglądać:)[/QUOTE]
Ej, Joy do suczka :mad:
A bo Joya to sierść ma dziwną - nie cziłkową - podszerstka pełno i wszystko jej sterczy :evil_lol:

Karolina - śliczne zdjęcie :D

Posted

[quote name='Majkowska']Hej wam.

Jaka ona fajna :loveu: (po imieniu myślalam że to samczyk)
Śliczne fotki :)[/QUOTE]
Cześć :)
I kolejna płeć jej zmienia :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='Majkowska']Psieplasiamy ...:oops:
bo Joy mi się kojarzy z samcem.
była taka piosenka nawet, szło to jakosik tak " oh my boy, your my joy...'' :D Napewno znacie :D[/QUOTE]
Nie znam, bo muzyki nie słucham :eviltong: Tak, wiem - dziwne to :evil_lol:
Ale wybaczam :D

Posted

To taki stary hit disco :D
Jak byłam dzieckiem to to królowało na wszystkich składanka. Się chyba nazywa Babe - Oh my little baby boy :D

No i Joy się cięzko odmienia na suczą formę. To jak własciwie jej mowisz - Joyka? ;)