Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale macie fajną zabawkę, muszę sprawić taką Amoorowi :D
Ołołoł niefajna sytuacja. Sądzę, ze gdybym zobaczyła tę tkankę to upadłabym szybciej niż ty z tej górki :o
Obrzydza mnie takie coś, ale tylko u siebie.. A jak się czujesz?

Posted

[quote name='whiteterrier']Ale macie fajną zabawkę, muszę sprawić taką Amoorowi :D
Ołołoł niefajna sytuacja. Sądzę, ze gdybym zobaczyła tę tkankę to upadłabym szybciej niż ty z tej górki :o
Obrzydza mnie takie coś, ale tylko u siebie.. A jak się czujesz?[/QUOTE]
No to na co czekasz?
Dlatego dobrze, że moja mama tego nie widzaiała :lol:
A czuję się nawet całkiem nieźle :lol:

Posted

[quote name='maryg22']No to na co czekasz?
Dlatego dobrze, że moja mama tego nie widzaiała :lol:
A czuję się nawet całkiem nieźle :lol:[/QUOTE]

Na kasę :D Święta idą, wydatków więcej a ja mam dwie chrześnicę :crazyeye:
No to dobrze :D
Ja dziś byłam z trzy tygodniowym kaszlem u lekarza i mogę mieć alergię :shake:

Posted

[quote name='whiteterrier']Na kasę :D Święta idą, wydatków więcej a ja mam dwie chrześnicę :crazyeye:
No to dobrze :D
Ja dziś byłam z trzy tygodniowym kaszlem u lekarza i mogę mieć alergię :shake:[/QUOTE]
A, to wszystko jasne :lol:
No bo kto czeka aż tyle? [SIZE=1](oprócz mnie :evil_lol:)[/SIZE]

Posted

O raany, co za przygoda. Dobrze, że zachowałaś zimną krew w tym wszystkim - Joy może być z Ciebie dumna :lol:
A tak poważnie to... zdrowia Ci życzę ;)

Posted

[quote name='Ty$ka']O raany, co za przygoda. Dobrze, że zachowałaś zimną krew w tym wszystkim - Joy może być z Ciebie dumna :lol:
A tak poważnie to... zdrowia Ci życzę ;)[/QUOTE]
Ona, to mnie powinna przeprosić :evil_lol:
Dzięki ;)

[quote name='Talucha']O matko :crazyeye: Lepiej już tam nie ćwiczcie :lol:
Zdrowia :)[/QUOTE]
I tak wiesz, że będziemy tam ćwiczyć :D
Dziękuję ;)
Wychodzi na to, że złe samopoczucie i temperatura nie ma nic wspólnego z tą przygodą (na początku bałam się, że to może jakaś reakcja na znieczulenie...), bo teraz mam kaszel, więc przeziębienie mnie bierze. (To znaczy brało mnie już 3 tygodnie temu, bo od tego czasu utrzymuje mi się katar, ale kto by tam szedł do lekarza :evil_lol:)

Posted

A bo teraz taki czas chorowity znowu. Monika (ta co była raz z nami w Ciapkowie) się ostatnio pochorowała. Potem złapało Niechę (też ta z Ciapkowa :lol:), mnie też bolało gardło, ale nie chciałam się rozchorować i od razu wzięłam sobie septolete plus i mi pomogło :)
Chyba jedyny lek na gardło, który jest skuteczny :lol: Polecam :lol:
Kuruj się w takim razie ;)

Posted

[quote name='Talucha']A bo teraz taki czas chorowity znowu. Monika (ta co była raz z nami w Ciapkowie) się ostatnio pochorowała. Potem złapało Niechę (też ta z Ciapkowa :lol:), mnie też bolało gardło, ale nie chciałam się rozchorować i od razu wzięłam sobie septolete plus i mi pomogło :)
Chyba jedyny lek na gardło, który jest skuteczny :lol: Polecam :lol:
Kuruj się w takim razie ;)[/QUOTE]
To wychodzi na to, że wyście mnie zaraziły :diabloti:

Posted

[quote name='Abietis']Ale przygodę miałyście... na szczęście dobrze się skończyła.
A Joy jest świetna... i taka maleńka:loveu:[/QUOTE]
Dobrze, ale dla niej :lol:
Dziękuję :)
Już idę zajrzeć do Twojego maleństwa :loveu:

Posted

Dzień dobry :)
też wierzę w septolete, noszę w torebce i jak gardło mi wysiada w marketach z klimą od razu biorę i jest ok. Zdrówka życzę i mizianko dla cudnej wiewióreczki :loveu:

Posted

[quote name='Ty$ka']Cześć. Jak się macie dzisiaj? ;)[/QUOTE]
Hej :)
Dziękuję, trochę lepiej, choć moje gardło to mnie chyba nie lubi :evil_lol:

[quote name='Ewanka']Dzień dobry :)
też wierzę w septolete, noszę w torebce i jak gardło mi wysiada w marketach z klimą od razu biorę i jest ok. Zdrówka życzę i mizianko dla cudnej wiewióreczki :loveu:[/QUOTE]
Dzień dobry :)
O, to chyba muszę się wybrać do apteki po ten zbawczy lek :D
Dziękuję, mizianko przekazane :D

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Jaaaaaaaa.... dobra jesteś, ja na widok krwi to bym chyba od razu po karetkę dzwoniła, że umieram :D
Dobrze, że wszystko ok!

Głaski dla Joyki :loveu:[/QUOTE]
No widzisz, jak chce się zostać wetem to taki widok nie może przerażać :D Wogóle jak ktoś się w domu mocniej zrani czy coś (ale nie wymaga wizyty u lekarza) to mnie wołają abym opatrzyła :evil_lol:
Przekazane ;)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ja od razu mdleje - podziwiam :)[/QUOTE]
A mnie zawsze takie rzeczy właśnie dodatkowo fascynują i muszę wszystko dokładnie obejrzeć :lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']O mamo... :mdleje:
A ze mnie się była szefowa śmiała, bo mówiła, że jakby nas napadli i by jej gardło podcieli to by umarła, bo ja bym zemdlała zamiast ją ratować ;) haha jaka wizja w ogóle :D[/QUOTE]
No właśnie, ciekawi mnie skąd taki pomysł... :evil_lol: