whiteterrier Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Ale macie fajną zabawkę, muszę sprawić taką Amoorowi :D Ołołoł niefajna sytuacja. Sądzę, ze gdybym zobaczyła tę tkankę to upadłabym szybciej niż ty z tej górki :o Obrzydza mnie takie coś, ale tylko u siebie.. A jak się czujesz? Quote
Baton Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 [quote name='whiteterrier']Ale macie fajną zabawkę, muszę sprawić taką Amoorowi :D Ołołoł niefajna sytuacja. Sądzę, ze gdybym zobaczyła tę tkankę to upadłabym szybciej niż ty z tej górki :o Obrzydza mnie takie coś, ale tylko u siebie.. A jak się czujesz?[/QUOTE] No to na co czekasz? Dlatego dobrze, że moja mama tego nie widzaiała :lol: A czuję się nawet całkiem nieźle :lol: Quote
whiteterrier Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='maryg22']No to na co czekasz? Dlatego dobrze, że moja mama tego nie widzaiała :lol: A czuję się nawet całkiem nieźle :lol:[/QUOTE] Na kasę :D Święta idą, wydatków więcej a ja mam dwie chrześnicę :crazyeye: No to dobrze :D Ja dziś byłam z trzy tygodniowym kaszlem u lekarza i mogę mieć alergię :shake: Quote
Baton Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 [quote name='whiteterrier']Na kasę :D Święta idą, wydatków więcej a ja mam dwie chrześnicę :crazyeye: No to dobrze :D Ja dziś byłam z trzy tygodniowym kaszlem u lekarza i mogę mieć alergię :shake:[/QUOTE] A, to wszystko jasne :lol: No bo kto czeka aż tyle? [SIZE=1](oprócz mnie :evil_lol:)[/SIZE] Quote
Ty$ka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 O raany, co za przygoda. Dobrze, że zachowałaś zimną krew w tym wszystkim - Joy może być z Ciebie dumna :lol: A tak poważnie to... zdrowia Ci życzę ;) Quote
Talucha Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 O matko :crazyeye: Lepiej już tam nie ćwiczcie :lol: Zdrowia :) Quote
Baton Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 [quote name='Ty$ka']O raany, co za przygoda. Dobrze, że zachowałaś zimną krew w tym wszystkim - Joy może być z Ciebie dumna :lol: A tak poważnie to... zdrowia Ci życzę ;)[/QUOTE] Ona, to mnie powinna przeprosić :evil_lol: Dzięki ;) [quote name='Talucha']O matko :crazyeye: Lepiej już tam nie ćwiczcie :lol: Zdrowia :)[/QUOTE] I tak wiesz, że będziemy tam ćwiczyć :D Dziękuję ;) Wychodzi na to, że złe samopoczucie i temperatura nie ma nic wspólnego z tą przygodą (na początku bałam się, że to może jakaś reakcja na znieczulenie...), bo teraz mam kaszel, więc przeziębienie mnie bierze. (To znaczy brało mnie już 3 tygodnie temu, bo od tego czasu utrzymuje mi się katar, ale kto by tam szedł do lekarza :evil_lol:) Quote
Talucha Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 A bo teraz taki czas chorowity znowu. Monika (ta co była raz z nami w Ciapkowie) się ostatnio pochorowała. Potem złapało Niechę (też ta z Ciapkowa :lol:), mnie też bolało gardło, ale nie chciałam się rozchorować i od razu wzięłam sobie septolete plus i mi pomogło :) Chyba jedyny lek na gardło, który jest skuteczny :lol: Polecam :lol: Kuruj się w takim razie ;) Quote
Baton Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 [quote name='Talucha']A bo teraz taki czas chorowity znowu. Monika (ta co była raz z nami w Ciapkowie) się ostatnio pochorowała. Potem złapało Niechę (też ta z Ciapkowa :lol:), mnie też bolało gardło, ale nie chciałam się rozchorować i od razu wzięłam sobie septolete plus i mi pomogło :) Chyba jedyny lek na gardło, który jest skuteczny :lol: Polecam :lol: Kuruj się w takim razie ;)[/QUOTE] To wychodzi na to, że wyście mnie zaraziły :diabloti: Quote
Baton Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 [quote name='Talucha']Monika, ona zaczęła :diabloti:[/QUOTE] Taaa, najlepiej na kogoś zwalić :eviltong: Quote
Abietis Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Ale przygodę miałyście... na szczęście dobrze się skończyła. A Joy jest świetna... i taka maleńka:loveu: Quote
Baton Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 [quote name='Abietis']Ale przygodę miałyście... na szczęście dobrze się skończyła. A Joy jest świetna... i taka maleńka:loveu:[/QUOTE] Dobrze, ale dla niej :lol: Dziękuję :) Już idę zajrzeć do Twojego maleństwa :loveu: Quote
Ewanka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Dzień dobry :) też wierzę w septolete, noszę w torebce i jak gardło mi wysiada w marketach z klimą od razu biorę i jest ok. Zdrówka życzę i mizianko dla cudnej wiewióreczki :loveu: Quote
Baton Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 [quote name='Ty$ka']Cześć. Jak się macie dzisiaj? ;)[/QUOTE] Hej :) Dziękuję, trochę lepiej, choć moje gardło to mnie chyba nie lubi :evil_lol: [quote name='Ewanka']Dzień dobry :) też wierzę w septolete, noszę w torebce i jak gardło mi wysiada w marketach z klimą od razu biorę i jest ok. Zdrówka życzę i mizianko dla cudnej wiewióreczki :loveu:[/QUOTE] Dzień dobry :) O, to chyba muszę się wybrać do apteki po ten zbawczy lek :D Dziękuję, mizianko przekazane :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Jaaaaaaaa.... dobra jesteś, ja na widok krwi to bym chyba od razu po karetkę dzwoniła, że umieram :D Dobrze, że wszystko ok! Głaski dla Joyki :loveu: Quote
Baton Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Jaaaaaaaa.... dobra jesteś, ja na widok krwi to bym chyba od razu po karetkę dzwoniła, że umieram :D Dobrze, że wszystko ok! Głaski dla Joyki :loveu:[/QUOTE] No widzisz, jak chce się zostać wetem to taki widok nie może przerażać :D Wogóle jak ktoś się w domu mocniej zrani czy coś (ale nie wymaga wizyty u lekarza) to mnie wołają abym opatrzyła :evil_lol: Przekazane ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Ja od razu mdleje - podziwiam :) Quote
Baton Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ja od razu mdleje - podziwiam :)[/QUOTE] A mnie zawsze takie rzeczy właśnie dodatkowo fascynują i muszę wszystko dokładnie obejrzeć :lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 O mamo... :mdleje: A ze mnie się była szefowa śmiała, bo mówiła, że jakby nas napadli i by jej gardło podcieli to by umarła, bo ja bym zemdlała zamiast ją ratować ;) haha jaka wizja w ogóle :D Quote
Baton Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']O mamo... :mdleje: A ze mnie się była szefowa śmiała, bo mówiła, że jakby nas napadli i by jej gardło podcieli to by umarła, bo ja bym zemdlała zamiast ją ratować ;) haha jaka wizja w ogóle :D[/QUOTE] No właśnie, ciekawi mnie skąd taki pomysł... :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 :diabloti: To mówisz, że będziesz wetem ? :) Quote
Baton Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']:diabloti: To mówisz, że będziesz wetem ? :)[/QUOTE] Mam przynajmniej taką nadzieję :) Quote
whiteterrier Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Jak się mój tata piłom zaciął ( wbrew pozorom śmieszna historia xd ) to ja omal nie padłam a moja przyjaciółka która chce zostać lekarzem opatrzyła go i w ogóle. A ja brata wachlowałam XD Quote
Recommended Posts