Ty$ka Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='maryg22']No dobrze, bardzo :evil_lol: A mam rozumieć, że teraz to już na stałe wróciłaś? :)[/QUOTE] A dużo ma do nadrabiania? :P Sama nie wiem... zobaczę jak się wyrobię. Mam nadzieję, że tak ;) Quote
Baton Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='Ty$ka']A dużo ma do nadrabiania? :P Sama nie wiem... zobaczę jak się wyrobię. Mam nadzieję, że tak ;)[/QUOTE] A bo ja wiem :lol: też mam taką nadzieję :D [quote name='whiteterrier']Hej :) Co tam u Was? :loveu:[/QUOTE] Hej, jakoś leci ;) Mamy kolejne sukcesy sztuczkowe :) Jakiś czas temu mówiłam, że uczymy się cofania. Teraz wychodzi nam już ono świetne i zaczęłyśmy się cofać na różne pochyłe powierzchnie :) Wczoraj był wielki sukces bo wczodziła tyłem na bardzo duże nachylenie :multi: Quote
Talucha Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='maryg22'] Hej, jakoś leci ;) Mamy kolejne sukcesy sztuczkowe :) Jakiś czas temu mówiłam, że uczymy się cofania. Teraz wychodzi nam już ono świetne i zaczęłyśmy się cofać na różne pochyłe powierzchnie :) Wczoraj był wielki sukces bo wczodziła tyłem na bardzo duże nachylenie :multi:[/QUOTE] To ja Cię zatrudniam, żebyś Lastiego nauczyła :lol: Chętna na Ciapkowo jutro? ;) Quote
Baton Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='Talucha']To ja Cię zatrudniam, żebyś Lastiego nauczyła :lol: Chętna na Ciapkowo jutro? ;)[/QUOTE] Ok, a ile płacisz? :evil_lol: A całkiem możliwe:) Tak jak zawsze, na 11? Quote
Talucha Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 :diabloti: Nie mam kasy, robisz za wolontariusza :cool3: Tak, tak na 11 przed furtką :D Quote
Baton Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='Talucha']:diabloti: Nie mam kasy, robisz za wolontariusza :cool3: Tak, tak na 11 przed furtką :D[/QUOTE] To czemu napisałaś 'zatrudniam' ? Za wolontariusza to ja robię w ciapkowie a nie u Ciebie :p To do jutra ;) [quote name='Ewanka']Przyszłam się przywitać :)[/QUOTE] To i my witamy :) Quote
whiteterrier Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='maryg22']Hej, jakoś leci ;) Mamy kolejne sukcesy sztuczkowe :) Jakiś czas temu mówiłam, że uczymy się cofania. Teraz wychodzi nam już ono świetne i zaczęłyśmy się cofać na różne pochyłe powierzchnie :) Wczoraj był wielki sukces bo wczodziła tyłem na bardzo duże nachylenie :multi:[/QUOTE] O to superowo! :D My ciągle się uczymy i dupa bo tylko w weekendy możemy bo tak to mnie nie ma :-( Quote
Baton Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='whiteterrier']O to superowo! :D My ciągle się uczymy i dupa bo tylko w weekendy możemy bo tak to mnie nie ma :-([/QUOTE] W końcu Wam wyjdzie :D Quote
whiteterrier Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='maryg22']W końcu Wam wyjdzie :D[/QUOTE] Na pewno :D Dziś jestem taka padnięta, że nie wiem czy poćwiczymy już stare sztuczki :shake: Quote
Talucha Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='maryg22']To czemu napisałaś 'zatrudniam' ? Za wolontariusza to ja robię w ciapkowie a nie u Ciebie :p To do jutra ;) [/QUOTE] Czepiasz się :evil_lol: Do jutra :) Weź smakołyki! Ja wezmę żarcie dla nas jak zwykle xD O ile mama bułki kupi :> Quote
Baton Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='whiteterrier']Na pewno :D Dziś jestem taka padnięta, że nie wiem czy poćwiczymy już stare sztuczki :shake:[/QUOTE] To wypoczywaj ;) [quote name='Talucha']Czepiasz się :evil_lol: Do jutra :) Weź smakołyki! Ja wezmę żarcie dla nas jak zwykle xD O ile mama bułki kupi :>[/QUOTE] Ja się czepiam? :evil_lol: No i nam nie wyszło... a smakołyki nawet miałam przygotowane (i to nie karmę Joy, której żaden ciapkowiec nie chce jeść :lol:). A na te bułki to ja miałam ochotę... może mi prześlesz pocztą? :evil_lol: Quote
Talucha Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='maryg22'] Ja się czepiam? :evil_lol: No i nam nie wyszło... a smakołyki nawet miałam przygotowane (i to nie karmę Joy, której żaden ciapkowiec nie chce jeść :lol:). A na te bułki to ja miałam ochotę... może mi prześlesz pocztą? :evil_lol:[/QUOTE] Tak, czepiasz się :evil_lol: :crazyeye: to żeś się kurde przygotowała! Ja też kupiłam smaki. Będą na następny raz :) Dobra, wyślę ale nie biorę odpowiedzialności jak dojdą w dziwnym kolorze, z jakimś nalotem :question::grins: Quote
Baton Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='Talucha']Tak, czepiasz się :evil_lol: :crazyeye: to żeś się kurde przygotowała! Ja też kupiłam smaki. Będą na następny raz :) Dobra, wyślę ale nie biorę odpowiedzialności jak dojdą w dziwnym kolorze, z jakimś nalotem :question::grins:[/QUOTE] No, ja przygotowana :D No to czekam na listonosza :lol: Ale wyślij priorytetym to szybciej będzie :evil_lol: Quote
Baton Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='Talucha']Ok, ale Ty płacisz za wysyłkę :p[/QUOTE] A to nie :shake: Ale w ostateczności możesz sama do mnie przyjść i mi ją dostarczyć :D Quote
Baton Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='Talucha']Nie wiem gdzie mieszkasz :evil_lol:[/QUOTE] To mogę podać Ci adres :D Quote
Talucha Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Najpierw muszę iść z psem zrobić dla Ciebie fotki :D Quote
Baton Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='Talucha']Najpierw muszę iść z psem zrobić dla Ciebie fotki :D[/QUOTE] Zawsze możesz wziąć bułki ze sobą i pójść na spacer do nas :D Quote
Baton Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='whiteterrier']Witajcie :loveu:[/QUOTE] Cześć Wam :) Quote
whiteterrier Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Co u Was słychać? Dawaj jakieś zdjęcia :D Quote
Baton Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='whiteterrier']Co u Was słychać? Dawaj jakieś zdjęcia :D[/QUOTE] A wiesz, że chyba nawet jakieś mam :) Tylko musze jeszcze zgrać ;) Quote
Recommended Posts