Baton Posted May 3, 2015 Author Posted May 3, 2015 Spóźnione głaski urodzinkowe dla Joj :D ahahahah nuta w filmiku mnie rozłożyła na łopatki <3 Supcio Dziena :P Nie chce nic mówić, ale to jest pierwsza piosenka którą mam na laptopie xd Pierwsza i jedyna jak na razie xD A laptop w moich rękach od 1,5 roku jakoś... :P Quote
kalyna Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Jakie to jest maleństwo :O Fajnie wymiata w sztuczkach, szacun ;) Ja podziwiam osoby mające tak małe psy. Nie wyobrażam sobie mieć je u siebie, mimo że są mega urocze, tańsze w utrzymaniu i zajmują mniej miejsca. Quote
Baton Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Oj tam maleństwo, aż 1,7kg ma! :P Dziękujemy :) Nie ma co podziwiać, pies jak pies, tylko trochę ze szczurem zmieszany :P Quote
Guest TyŚka Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Moje spóźnione wszystkiego najlepszego! 7lat... no tak, Joy jest starsza o rok od mojego :p Fajny filmik :D. Ja nie brzydzę sie pająków, za to nie lubie ptactwa.. fuj, zwłaszcza gołębie mnie obrzydzają :p Quote
Baton Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Moje spóźnione wszystkiego najlepszego! 7lat... no tak, Joy jest starsza o rok od mojego :P Fajny filmik :D. Ja nie brzydzę sie pająków, za to nie lubie ptactwa.. fuj, zwłaszcza gołębie mnie obrzydzają :P Dziękujemy :P To ja to chyba dziwna jestem, nic mnie nie obrzydza normalnie xD Jedyne co to kleszcze i komary bym wszystkie wybiła, ale to raczej nienawiść a nie obrzydzenie czy strach :P Quote
vege* Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Moje spóźnione wszystkiego najlepszego! 7lat... no tak, Joy jest starsza o rok od mojego :P Fajny filmik :D. Ja nie brzydzę sie pająków, za to nie lubie ptactwa.. fuj, zwłaszcza gołębie mnie obrzydzają :P Ja z ptaków boję się tylko indyków, takie to podejrzliwe jakieś :lol: Mi ostatnio wróbelek jadł z ręki na dworcu zach w Wawie jak czekałam na autobus. Ptaki są tak przyzwyczajone do tego, że ludzie je karmią więc się nie boją, gołębie zawsze do mnie podlatywały, ale że wróbel to pierwszy raz. Usiadł mi na kolanie i patrzył się na mojego wafla ryżowego to mu dałam :D A tak z ciekawości, ile miesięcznie Joy zjada karmy, albo wgl ile kosztuje miesięczne wyżywienie takiego malucha? :) Quote
Guest TyŚka Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Mnie brzydzą gołębie, bo kojarzą się mi z tymi debilami, co pozbywają się kotów... ;) Kury są takie śmieszne, hahaha. O, vege, planujesz malucha? :D Quote
vege* Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 O, vege, planujesz malucha? :D Nie w tym życiu :P Tak z ciekawości pytam ile kosztuje utrzymanie takiego małego psa, bo ostatnio porównywałam Nukę, która je miesięcznie może z 5 kg karmy z niufkiem mojej przyjaciółki, który je 20 kg karmy mies xD ps. mówiłam już, że jeśli ma być u mnie kolejny pies to tylko niuf albo ow. szkocki :p Quote
Guest TyŚka Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Wiem, wiem. Mnie kiedyś chciało się leosia, ale... jak usłyszałam ile toto je to od razu mi się odechciało. Mój 12kg karmę je przez ok. 3,5msca :D A takie maleństwo jak Joy to obstawiam, że mniej nawet niż kot, ale sama jestem ciekawa :P Quote
vege* Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Wiem, wiem. Mnie kiedyś chciało się leosia, ale... jak usłyszałam ile toto je to od razu mi się odechciało. Mój 12kg karmę je przez ok. 3,5msca :D A takie maleństwo jak Joy to obstawiam, że mniej nawet niż kot, ale sama jestem ciekawa :P Ja obstawiam jakieś max 1,5 kg na miesiąc :D Leosie też mi się podobają, fajne psy :) Nf tak kocham, że już mnie to nie obchodzi ile to to je, a o collie marzy moja mama. Te psy też strasznie lubię, mam do nich ogromny sentyment. Najlepszym przyjacielem Nuki był właśnie collie, znaleziony w lesie przez mojego kuzyna, cudowny był z niego pies :) Quote
Buńka Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Joja je z chomiczej miski 3:) Widziałam na własne oczy ! :P ahahahhah Quote
angineuuka Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Ta, jak miałam chomika to miskę większą od Jojowej Quote
Baton Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 O, jakie tłumy tutaj :P Worek 2kg karmy wystarcza nam na trochę przeszło 2 miesiące :P 30g dziennie je xd I wypraszam sobie, chomicza miska tylko na wyjazdy, w domu ma normalną :P Quote
Baton Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Nie wierzysz, że Joy ma też prawdziwą psią miskę? :C A więc proszę - dowód. Jojowa normalna miska, obok słynna chomicza wyjazdowo-spacerowa i pies który stwierdził, że skoro idę do jej miski to na pewno dostanie żarcie :P Quote
Guest TyŚka Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Jak ona mało je :O w sumie to oczywiste, ale dla mnie szok! Hahaha, ta miska to na pewno kupiona dzisiaj :p Quote
Baton Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 To pewnie na wode Obok widać skrawek drugiej miski (na wodę :P) Jak ona mało je :o w sumie to oczywiste, ale dla mnie szok! Hahaha, ta miska to na pewno kupiona dzisiaj :P No, mało :P Nie! Mam świadka (Kasia xD), który może potwierdzić, że te miski były już u mnie jak ona była :P A tak w gruncie rzeczy to mają jakieś 1,5 roku :P Quote
pcheelkaa Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Cudowne maleństwo, uwielbiam takie maluchy <3 ale niestety widuję je u mnie w torebkach np. lub jak pisałaś siku i do domku bo to pies ozdóbka Quote
Baton Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 Cudowne maleństwo, uwielbiam takie maluchy <3 ale niestety widuję je u mnie w torebkach np. lub jak pisałaś siku i do domku bo to pies ozdóbka No bo przecież taki maluch to się zmęczy zaraz... :/ Kasia nie nadaje się na dobrego świadka :P Ale jak to? :o Quote
Baton Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 Historyczny moment - Joja sama weszła do wody! Z własnej woli, ot tak :P Potem faktycznie to wykorzystałam i zaczęłam jej rzucać smaki do wody :P Quote
Baton Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 [URL=http://s1076.photobucket.com/user/Marika_Joy/media/IMG_9085_zpsb1tfcayo.jpg.html][/URL] Quote
Recommended Posts