Dzikie nieporadne Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Kto uważa ze szczura albo wiewiórkę powinno się z tej nazwy wywalić? XD Quote
Baton Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Tysia jedyna kochana <3 Nie mogłabym nic wywalić, bo szczurza część Joyi była by obrażona gdyby jej zabrakło, wiewiórcza podobnie :P Quote
Guest TyŚka Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Baton, a jak tam początek ferii? Jakieś plany? Tak btw - jaka średnia, kujonie? :p Quote
Baton Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Baton, a jak tam początek ferii? Jakieś plany? Tak btw - jaka średnia, kujonie? :P Planów konkretnych brak :P Ale jako, że Joya dziwnie śnieg akceptuje (Magda - potwierdź!) to na pewno sporo spacerów, no i co tam jeszcze na bieżąco wymyślę :P Ale wiesz, że ja zakończenie semestru miałam przed świętami? :P jakoś koło 4,7 chyba było :P A Twoja średnia, kujonie? Quote
Guest TyŚka Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 To do spacerów dorzuć jeszcze "będę wstawiała dużo fotek i relacji na dogo" :p Czemu tak dziwnie kończyłaś semestr? :O I ja prdl... Ty siedzisz w książkach?! Bo jaaak można mieć tak ładną średnią?! Mówiłam, że KUJON! :D Quote
Baton Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 To do spacerów dorzuć jeszcze "będę wstawiała dużo fotek i relacji na dogo" :P Czemu tak dziwnie kończyłaś semestr? :o I ja prdl... Ty siedzisz w książkach?! Bo jaaak można mieć tak ładną średnią?! Mówiłam, że KUJON! :D zastanowię się :P No dziko jakoś, ale w sumie spoko :) Ej, no właśnie olałam w sumie wszystkie przedmioty poza biolą i chemią i sama w szoku byłam, że na ocenach mi sie to zbytnio nie odbiło xd Poza 3 z matmy :p Quote
Baton Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Nie wiem jak to się stało, ale Joy chyba naprawdę polubiła śnieg o.O Myślałam, że to tylko wczoraj jej odbiło, ale dzisiaj również dziwnie zadowolona... i w dodatku dzisiaj łaziła po większej ilości śniegu i wcale nie wybierała wydeptanych ścieżek :P I Ty$ka, chyba masz rację - będzie dużo zdjęć, bo się zbytnio jaram tym, że Joy po śniegu łazi xd O ile jej się zaraz nie odwidzi :P Quote
Baton Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Chyba znowu się naćpała... Joy chyba jeszcze nigdy nie miała tylu śnieżnych fotek :P A już zwłaszcza takich na których nie wygląda jakby ją katowali :D Quote
Leokadia Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 A już zwłaszcza takich na których nie wygląda jakby ją katowali Wygląda. Quote
Baton Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 ej no, bez przesady xd gdzie tu niby widzisz katowanego psa? :ccc Quote
Guest TyŚka Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 ej no, bez przesady xd gdzie tu niby widzisz katowanego psa? :ccc Wszędzie. A tak poważnie: jeden, jedyny raz w życiu poznałam psa, który nie lubił chodzić. W lesie, po śniegu zwłaszcza. Uważam go za dziwaka. Więc cieszę się, że Joy normalnieje. Quote
rashelek Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Fajnie, że się Joya przekonała do śniegu, faktycznie nie wygląda jakby się go brzydziła :D Quote
Baton Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 Wszędzie. A tak poważnie: jeden, jedyny raz w życiu poznałam psa, który nie lubił chodzić. W lesie, po śniegu zwłaszcza. Uważam go za dziwaka. Więc cieszę się, że Joy normalnieje. Hahaha, też się cieszę :P Fajnie, że się Joya przekonała do śniegu, faktycznie nie wygląda jakby się go brzydziła :D No, chociaż jedna mówi, że nie wygląda na katowaną :D Ale dzika śnieżna Joy <3 Dziką dalej bym jej nie nazwała :P Czeeesc :D Heeeeeeeej i ja się witam ;p :D A witam, witam :D Miał być względnie krótki spacer do lasu, wyszedł nam spacerek 20km :P Rekord jeśli chodzi o spacerki po śniegu... a pomyśleć że nie tak dawno po 10 minutach na śniegu zaczynała marudzić, a po pół godziny odmawiała chodzenia :P Quote
Dzikie nieporadne Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Wszędzie. A tak poważnie: jeden, jedyny raz w życiu poznałam psa, który nie lubił chodzić. W lesie, po śniegu zwłaszcza. Uważam go za dziwaka. Więc cieszę się, że Joy normalnieje. Zapewniam cie że to naprawdę normalne, chyba nie widziałaś dziwnego psa jeszcze XD Tylko czemu psy normalnieją na "stare lata"? Nie fair :p Chociaż moja może i bardziej ogarnięta, kąpie się daje sobie robić zabiegi ale psychol jeszcze większy, czasem mi się wydaje że ma jakieś poważne zaburzenia psychiczne XD Quote
pcheelkaa Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Ale śnieżny potworek z niej, cudowna maleńka http://i1076.photobucket.com/albums/w449/Marika_Joy/IMG_8594_zpshhzsqgub.jpg Quote
Guest TyŚka Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Dzikie... jak to niby normalne? Wytłumacz mi tu logicznie, proszę :p O łał, 20kilosów, gratki :D Quote
Dzikie nieporadne Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 śnieg jest bardzo zimny i nie przyjemny i mokry, to zupełnie normalne że pies może nie chcieć odmrozić sobie opuszek i nie lubi być mokrym za to.... Nie jest normalnym banie się zabawki z racji tego że nie jest się w stanie jej łatwo podnieść w pysku, jak ma czasem Lejdi XD Quote
Victoria Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 skad masz taki fajny dopasowany cieply czerwony nieprzemakajacy zajebisty sweterek? <3 Quote
Baton Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Zapewniam cie że to naprawdę normalne, chyba nie widziałaś dziwnego psa jeszcze XD Tylko czemu psy normalnieją na "stare lata"? Nie fair :P Chociaż moja może i bardziej ogarnięta, kąpie się daje sobie robić zabiegi ale psychol jeszcze większy, czasem mi się wydaje że ma jakieś poważne zaburzenia psychiczne XD Jak dla mnie też normalne xd Ale śnieżny potworek z niej, cudowna maleńka http://i1076.photobucket.com/albums/w449/Marika_Joy/IMG_8594_zpshhzsqgub.jpg :D Dzikie... jak to niby normalne? Wytłumacz mi tu logicznie, proszę :P O łał, 20kilosów, gratki :D No normalne, jak sie ma psa 1,5kg i 18 cm w kłębie xd jak jest 10cm śniegu to już chodzić nie może, ale problemy i przy 5 są :P śnieg jest bardzo zimny i nie przyjemny i mokry, to zupełnie normalne że pies może nie chcieć odmrozić sobie opuszek i nie lubi być mokrym za to.... Nie jest normalnym banie się zabawki z racji tego że nie jest się w stanie jej łatwo podnieść w pysku, jak ma czasem Lejdi XD Mnie już żaden lęk nie zdziwi przy joji :P skad masz taki fajny dopasowany cieply czerwony nieprzemakajacy zajebisty sweterek? <3 A nie wiem.... pewnie z lumpa jakiegoś! Ooo dokładnie! edit: spacer śnieżno-piaszczysty :P Quote
Dzikie nieporadne Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Joy doskonale się komponuje w śniegu, powinnaś ją w jakimś ładnym ośnieżonym miejscu postawić, coby cieszyła oczy :) Quote
Recommended Posts