Baton Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 Nie narzekaj na Joykę bo ona jest mega, taka malutka i wszystko ogarnia. Weź naucz czegoś Waldka, on dopiero łapami zabija A apropos uczenia to własnie wpadłam do was bo mam etap nagłego ćwiczenia z pieskiem i pomyślałam że jak wejdę to na pewno będzie temat sztuczek A co do trzymania w pysku - uczę aportu od 3 lat... nie nauczyłam jeszcze, bo zawsze któryś element mi padnie... I tak będę narzekać - mam to w naturze :P Fakt, niebezpiecznie by było gdyby to on tak łapami przy trzymaniu wymachiwał :D Ja Joye też od wielu lat uczę xd A więc z łapami czy bez i tak sukces :P Malutka, a rękę chciała mi zezrec. Oj, będziesz wypominać do końca życia! Ona wtedy sobą nie była... biedny, schorowany piesek i będą się jej czepiać jeszcze :c Nie kłamże o tym słodkim piesku Kurde, wyście się wszystkie widziały, wszystkie się znacie a ja jakaś jak z tej wioski burej, nie wiem czy nikt mnie z Warchliną nie chce poznawać ? Czuję się odrzucona Niestety - nie kłamie :P Nikt nie zabraniał jechać, z resztą chyba nawet proponowałyśmy :P w końcu do pierwotnej spółki należysz :D Quote
Baton Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 Ja cie potajemnie poznałam :D co, jak, kiedy, gdzie? xd Quote
angineuuka Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Tak, będę wspominać bo to śmiesznie wyglądało :D Quote
Majkowska Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 I mojego wciśniętego pod stół groomerski pieska... Niewybaczalne to jest że nie podeszłaś. A ja się nawet odezwałam do Ciebie, nieświadoma że Ty to Ty, bo ja tak pitolę do każdego, zrobiłam pierwszy krok a Ty mnie odrzuciłaś!! Quote
angineuuka Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 ej ej. Nic do mnie nie mówiłaś :P ale głaskać go glaskalam. To się liczy! Quote
Majkowska Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Nikt nie zabraniał jechać, z resztą chyba nawet proponowałyśmy :P w końcu do pierwotnej spółki należysz :D Żebym to ja była samotną starszą pania z pudlem jak Wy to bym pojechała, ale ja mam dziecko, rodzinę, to nie tak oderwać się łatwo i lecieć z pieskiem ;) A o tym że wstyd mi się z nim publicznie pokazywać to już nie wspominam :D Quote
Majkowska Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 ej ej. Nic do mnie nie mówiłaś :P ale głaskać go glaskalam. To się liczy! Gadałam!!! Coś pitoliłam po zejściu z ringu, pamiętam. Uśmiechnęłaś się do mnie kącikiem i poszłaś... No i głaszcze mi psa bez zezwolenia. Dziwię sie że i on Cię nie pogryzł ;D Quote
angineuuka Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Ale my nie jesteśmy starsze panie! :C Quote
Baton Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 Tak, będę wspominać bo to śmiesznie wyglądało :D Joya smuta i już cię nie lubi :c I mojego wciśniętego pod stół groomerski pieska... Niewybaczalne to jest że nie podeszłaś. A ja się nawet odezwałam do Ciebie, nieświadoma że Ty to Ty, bo ja tak pitolę do każdego, zrobiłam pierwszy krok a Ty mnie odrzuciłaś!! Zła Angina Żebym to ja była samotną starszą pania z pudlem jak Wy to bym pojechała, ale ja mam dziecko, rodzinę, to nie tak oderwać się łatwo i lecieć z pieskiem ;) A o tym że wstyd mi się z nim publicznie pokazywać to już nie wspominam :D Wiem, wiem :) Może kiedyś się uda jakoś przy okazji :P Gadałam!!! Coś pitoliłam po zejściu z ringu, pamiętam. Uśmiechnęłaś się do mnie kącikiem i poszłaś... No i głaszcze mi psa bez zezwolenia. Dziwię sie że i on Cię nie pogryzł ;D hahahahha Ale my nie jesteśmy starsze panie! :C właśnie! edit: wyczuwam spam w galerii :P Quote
angineuuka Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Serio coś do mnie mówiłaś? :o byłam chyba zafascynowana tym małym swetrem co się potem pojawił :D Quote
angineuuka Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Poza tym Joja sroja i tak mnie nie lubiła, no chyba ze miałam jedzenie. Quote
Baton Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 Serio coś do mnie mówiłaś? :o byłam chyba zafascynowana tym małym swetrem co się potem pojawił :D ogłuchłaś już? :P Poza tym Joja sroja i tak mnie nie lubiła, no chyba ze miałam jedzenie. Ej no, bez przesady :P Ona wszystkich lubi xd Quote
angineuuka Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Lubi wszystkich mających jedzenie :D Quote
Baton Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 Lubi wszystkich mających jedzenie :D lub jeśli widzi chociaż cień szansy na to że mają :P Quote
Baton Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 Albo pozre żarcie Leona lub ewentualnie znajdzie chipsy na trawniku Quote
angineuuka Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 To nasze sprzątanie na szybko (*) "rano się posprząta" Quote
Leokadia Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Mam nawet zdjęcie jak Joya 'sprząta' trawnik z chipsów, a Baton w tym czasie musiał odpisać na smsa albo sie szlajał po necie haha :D Quote
Baton Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 To nasze sprzątanie na szybko (*) "rano się posprząta" Taaaa xd Mam nawet zdjęcie jak Joya 'sprząta' trawnik z chipsów, a Baton w tym czasie musiał odpisać na smsa albo sie szlajał po necie haha :D Ej! To pierwsze jak już :P Neta w telefonie nie mam :P Quote
Baton Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 Hahaha, jaka telenowela XD hahahaha dołączasz się? :P Quote
angineuuka Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 -baton, gościa będziemy mieli -omnnannnn *odwraca się i śpi dalej* :D kto kurde śpi w okularach?! :D Quote
Baton Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 -baton, gościa będziemy mieli -omnnannnn *odwraca się i śpi dalej* :D kto kurde śpi w okularach?! :D ja jak psa po nocy szukam xd Quote
Recommended Posts