Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']Za każdym razem rozwala mnie to pierwsze zdjęcie :lol:[/QUOTE]
O Tysia, wybacz że Cię pominęłam :evil_lol: Nie tylko Ciebie rozwala :P

Posted

[quote name='maryg22']O Tysia, wybacz że Cię pominęłam :evil_lol: Nie tylko Ciebie rozwala :P[/QUOTE]
Zdążyłam się już przyzwyczaić, że mnie ignorujesz :D

Powtórzę się, ale Joy jest jedyną zabawką, którą lubię :D I mini hałhałkiem :D

Posted

[quote name='Ty$ka']To cieszę się, że tak się układa :). Dobrze jest czasem porozmawiać ;p

Ty masz JUŻ wycieczkę? :( Wyjdź i nie wracaj :<[/QUOTE]
No, fajnie :) Strasznie się cieszę, no i ciekawa jestem co z tego wyjdzie :P
No mamy, i to w fajnym terminie, teraz w piątek ostatni raz do szkoły, potem weekend, potem 3 dni wycieczki, potem majówka, potem matury = 2 tygodnie wolnego :P

[quote name='Ty$ka']Zdążyłam się już przyzwyczaić, że mnie ignorujesz :D

Powtórzę się, ale Joy jest jedyną zabawką, którą lubię :D I mini hałhałkiem :D[/QUOTE]
To dobrze że się przyzwyczaiłaś :evil_lol:
Miło słyszeć :lol:

Posted

Ja jeszcze tak a pro po agility coś napiszę. Fajnie, że macie opcję robienia czegoś w tym kierunku :)
No i też fajnie, bo może się okazać, że BAT niedługo będzie mieć dwie cziłałki ;)
A i tak z ciekawości kto jest tam trenerem kursantów?

Posted

O fajnie , że agility zaczniecie :) I brawo dla Joy , która rozumie co to tunel nie to co mój pies , który jak widzi małe zakrzywienie w tunelu i się wycofuje :evil_lol:

Posted

[quote name='Zuzia&Szanti']Ja jeszcze tak a pro po agility coś napiszę. Fajnie, że macie opcję robienia czegoś w tym kierunku :)
No i też fajnie, bo może się okazać, że BAT niedługo będzie mieć dwie cziłałki ;)
A i tak z ciekawości kto jest tam trenerem kursantów?[/QUOTE]
No, fajnie :)
Piotr Celmer ;)

[quote name='Sonka95']O fajnie , że agility zaczniecie :) I brawo dla Joy , która rozumie co to tunel nie to co mój pies , który jak widzi małe zakrzywienie w tunelu i się wycofuje :evil_lol:[/QUOTE]
Moją do tuneli to zawsze ciągnęło :D Oj tam, Sonka jeszcze skuma że tunel nie jest taki zły :)

Posted

Wczoraj wieczorem wróciłam z wycieczki, ogólnie było super, ale wróciłam mega zmęczona bo w przez te dwie noce nie przespałam łącznie nawet 5 godzin :evil_lol: Tak to jest, jak się ma wychowawce, który wieczorem proponuje byśmy pograli w mafię, gramy do 4 w nocy, a ten jeszcze że co tak krótko :lol: Jak wróciłam to pies oczywiście zwariował i mi spokoju wczoraj nie dawał :diabloti: Nawet na spacerze jak smaków zapomniałam wziąć to wszystko ładnie robiła, mogła by tak zawsze :evil_lol:
A jutro Joyowa kończy 6 lat - ach, kiedy to zleciało :lol:

Posted

Masz zdjęcia z wycieczki? ;)
Mafia jest genialna, zawsze w nią łupimy. Albo przynajmniej w Psychiatrę :loveu:

6lat :loveu: Piękny wiek.

Posted

[quote name='Ty$ka']Masz zdjęcia z wycieczki? ;)
Mafia jest genialna, zawsze w nią łupimy. Albo przynajmniej w Psychiatrę :loveu:

6lat :loveu: Piękny wiek.[/QUOTE]
Zdjęć zero, aparatu nawet nie brałam i pewnie bym go nawet nie użyła ;) Byliśmy w gospodarstwie agroturystycznym, masa różnych (dziwnych niekiedy) zajęć na dworze :D I stwierdziłam że fajnie jest się czasem tak odciąć od świata na kilka dni, tak tylko w gronie znajomych i reszta świata się nie przejmować :D Praktycznie wszyscy zostawiali telefony w pokojach, co było problemem gdy się szukało osoby która miała akurat klucz do pokoju, a nigdzie nie mogłyśmy jej znaleźć :evil_lol:
A ja jakoś nie mogę przeboleć tych 6 lat, chociaż wiem że nie jest to jakoś specjalnie dużo, to jakoś mi się wydaje staro już :evil_lol: Tak mi po prostu ta cyfra staro brzmi xD

Posted

Hehehe ta psia miłość do właściciela :loveu: :loveu: U mojej to wystarczy 30 minut , że mnie w domu nie ma i już się cieszy latając po całym domu piszcząc oraz wyjąc :evil_lol:

Posted

Ja od zawsze wychodzę z założenia, że wolne spędzone w dzikim miejscu, a przynajmniej w zgodzie z naturą to najlepiej spędzony czas :siara: Ciesz się, że zasięg był :p

Ej, wcale nie jest stara! 6lat to jeszcze nawet połowy swego życia nie ma za sobą :D

Posted

[quote name='Sonka95']Hehehe ta psia miłość do właściciela :loveu: :loveu: U mojej to wystarczy 30 minut , że mnie w domu nie ma i już się cieszy latając po całym domu piszcząc oraz wyjąc :evil_lol:[/QUOTE]
Moja tak samo :D A wczoraj mama omyłkowo zamknęła Joyę w swoim pokoju, ja przychodzę do domu i zdziwienie że nikt mnie nie wita :diabloti: Już się prawie na nią obraziłam :lol:

[quote name='Ty$ka']Ja od zawsze wychodzę z założenia, że wolne spędzone w dzikim miejscu, a przynajmniej w zgodzie z naturą to najlepiej spędzony czas :siara: Ciesz się, że zasięg był :p

Ej, wcale nie jest stara! 6lat to jeszcze nawet połowy swego życia nie ma za sobą :D[/QUOTE]
A kto powiedział, że był? :lol: Bo był bardzo słaby, nie w każdym miejscu i jeszcze zależnie od sieci :eviltong:
Też się tak pocieszam :D
A, i mała wtopa - nic jej na urodziny nie kupiłam :evil_lol: Chyba trzeba będzie jutro do zoologicznego pójść :shake:

Posted

To był! Słaby, więc się liczy :p
To nie ma co się pocieszać, toż to sama prawda ;)

Ufff, jak miło, że nie tylko ja o takich rzeczach zapominam 8)

Posted

[quote name='Ty$ka']To był! Słaby, więc się liczy :p
To nie ma co się pocieszać, toż to sama prawda ;)

Ufff, jak miło, że nie tylko ja o takich rzeczach zapominam 8)[/QUOTE]
No niech Ci będzie :lol:
Teraz to mnie pocieszyłaś, że nie tylko ja jestem wyrodną pańcią :diabloti:

Posted

Haha a mój to nawet urodzin nie obchodzi:diabloti:

I masz w łeb, że nie robiłaś fotek, znasz moja pasję i nie porobiłaś żadnych zdjęć w domu u gościa:lmaa:

Posted

[quote name='Ty$ka']Wcale, że nie jesteśmy! Skleroza rzecz ludzka :lol:[/QUOTE]
Idealna wymówka :lol:

[quote name='leónowa']Haha a mój to nawet urodzin nie obchodzi:diabloti:

I masz w łeb, że nie robiłaś fotek, znasz moja pasję i nie porobiłaś żadnych zdjęć w domu u gościa:lmaa:[/QUOTE]

A wykupię się jego stroną internetową?
[url]http://agro.az.pl/[/url]
Zobacz se pokoje xD
Aaa, skoro się przypomniałaś, chcesz naszywkę realu madryt? :cool3:

Posted

[quote name='maryg22']Idealna wymówka :lol:

A wykupię się jego stroną internetową?
[URL]http://agro.az.pl/[/URL]
Zobacz se pokoje xD
Aaa, skoro się przypomniałaś, chcesz naszywkę realu madryt? :cool3:[/QUOTE]

Ahdasdgjh taaaakkkkk !

Posted

[quote name='leónowa']Zależy, ile kosztuje przesyłka;)[/QUOTE]
Na przesyłkę to mnie stać - znaczek kupić mogę, a toto małe jest w końcu :D W sumie to chyba nie naszywka, emblemat jakiś czy coś - w każdym razie zdecydowałam za Ciebie - przypomniałam sobie, że urodziny jutro masz, to masz też prezent ode mnie, niestety dojdzie spóźniony :)

Posted

[quote name='maryg22']Na przesyłkę to mnie stać - znaczek kupić mogę, a toto małe jest w końcu :D W sumie to chyba nie naszywka, emblemat jakiś czy coś - w każdym razie zdecydowałam za Ciebie - przypomniałam sobie, że urodziny jutro masz, to masz też prezent ode mnie, niestety dojdzie spóźniony :)[/QUOTE]

Ej, ale serio? Bo jeśli tak to bym skakała z radości! Zaraz ci na fb podeśle adres:loveu:

Posted

[quote name='leónowa']Ej, ale serio? Bo jeśli tak to bym skakała z radości! Zaraz ci na fb podeśle adres:loveu:[/QUOTE]
Jasne, że serio :D Dawaj ten adres :)