Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gezowa']To nie moja wina! :-([/QUOTE]
A właśnie, że Twoja! :evil_lol: haha xD
[quote name='jmcp94']I ja jestem :D Mam nadzieje że wiewiórę kiedyś na żywo zobaczę :)[/QUOTE]
To trzeba się na spacerek wybrać :D Dwa charty, które zajmą się sobą na wzajem, i cziłka, która zajmie się sobą :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Zrobiłaś zdjęcia grzywaczy? :D[/QUOTE]
Chciałam jakieś zdjęcia porobić, nawet aparat naładowałam, ale takie ciemne to to powychodziło, że ledwo cokolwiek widać :roll: Także przykro mi, ale fotek ni ma :-(

Posted

[quote name='Sonka95']Szkoda , że nie ma fotek :roll: ale sama kiedyś też próbowałam robić zdjęcia w hali na zawodach agi i wszystko ciemne powychodziło :shake:[/QUOTE]
No, mój staruszek nie daje rady w takich warunkach :-( :lol:

Posted

[quote name='maryg22']

To trzeba się na spacerek wybrać :D Dwa charty, które zajmą się sobą na wzajem, i cziłka, która zajmie się sobą :evil_lol:[/QUOTE]

Ja widzę tam jeszcze pomiędzy Wartkunię która obiega wszystkich wkoło radośnie podskakując i ujadając :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Szkoda :( :([/QUOTE]

[quote name='Ana :)']szkoda, szkoda :([/QUOTE]
szkoda, szkoda, szkoda :-( :lol:

[quote name='Majkowska']Ja widzę tam jeszcze pomiędzy Wartkunię która obiega wszystkich wkoło radośnie podskakując i ujadając :diabloti:[/QUOTE]
Haha, to do Trójmiasta wpadaj :p
[quote name='jmcp94']Ja to widzę raczej jako jedno wielkie polowanie :diabloti: :diabloti: Chociaż..... Joy pewnie jeszcze wszystkich poustawia :P[/QUOTE]
Oj nie wiem czy by ich poustawiała. Ona to lękliwa trochę i miękka strasznie, no ale jakby zbyt nagminnie naruszali jej przestrzeń to by zębami faktycznie mogła odstraszać :evil_lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Wyobraziłam sobie ustawiającą Joykę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
A co, nie wierzysz w jej możliwości? :evil_lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Ależ ja nic nie mówię ;][/QUOTE]
Nie, wcale :lol:

[quote name='Sonka95']E tam dała by rade poustawiać towarzystwo psie :diabloti: wierze w małą Joy :cool3:[/QUOTE]
Chociaż jedna :loveu:

[quote name='(:Buńka:)']Uszanowanko :D
Braku fot nie wybaczam:diabloti:[/QUOTE]
[URL="https://imageshack.com/i/e9jz7uj"][IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/513/jz7u.jpg[/IMG][/URL]
:diabloti:

[quote name='Zuzia&Szanti']Ale przynajmniej się starała, bo zrobiła tylko jej nie wyszły ;) .[/QUOTE]
Jaka kochana :loveu:, nie to co Buńka :mad:

[quote name='Laylachihuahua']Tak patrzę na pogodę i się zastanawiam co z naszym weekendowym spacerem?:roll:[/QUOTE]
Tak właśnie się zastanawiam nad tym spacerem :D Myśmy planowały niedziele, dobrze pamiętam? Bo jutro na pewno nie mogę ;)
Ja z mojej strony myślę, że możemy iść. Właśnie wróciłam ze spaceru z młodą i jedyny problem jest w terenie miejskim - osolonym :roll: Wejście na sól = natychmiastowe zatrzymanie + podniesienie co najmniej jednej łapy :lol: Ale gdy się wejdzie w tereny 'dzikie' łazi bez problemu ;) Także z mojego punktu widzenia wychodzi, że możemy iść :D Nie wiem jak u Was to wygląda ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']U mnie jest tyle śniegu, że Joy na pewno zakopałaby się :D[/QUOTE]
łii tam, wtedy zawsze można jej zrobić ścieżkę - labirynt, miałaby zajęcie :lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']U mnie jest tyle śniegu, że Joy na pewno zakopałaby się :D[/QUOTE]
Nie wątpię :D U mnie pewnie też w niektórych miejscach mógłby być problem :evil_lol:

[quote name='Ty$ka']łii tam, wtedy zawsze można jej zrobić ścieżkę - labirynt, miałaby zajęcie :lol:[/QUOTE]
haha, świetny pomysł :lol:

Posted

[quote name='maryg22']

Tak właśnie się zastanawiam nad tym spacerem :D Myśmy planowały niedziele, dobrze pamiętam? Bo jutro na pewno nie mogę ;)
Ja z mojej strony myślę, że możemy iść. Właśnie wróciłam ze spaceru z młodą i jedyny problem jest w terenie miejskim - osolonym :roll: Wejście na sól = natychmiastowe zatrzymanie + podniesienie co najmniej jednej łapy :lol: Ale gdy się wejdzie w tereny 'dzikie' łazi bez problemu ;) Także z mojego punktu widzenia wychodzi, że możemy iść :D Nie wiem jak u Was to wygląda ;)[/QUOTE]

Tak, tak, niedzielę:) No u nas to no problem, Layli śnieg się mega podoba i dostaje bzika:) To co? Kolibki?

Posted

[quote name='Laylachihuahua']Tak, tak, niedzielę:) No u nas to no problem, Layli śnieg się mega podoba i dostaje bzika:) To co? Kolibki?[/QUOTE]
No to Kolibki :D A z nami będzie szła jeszcze ta Twoja znajoma (nie pamiętam imienia :oops:) i jej cziłka Cekin (mam nadzieje, że chociaż tu imię dobrze zapamiętałam :lol:)? Bo chyba coś tam wtedy o nich pisałaś, że w końcu mogłybyśmy się razem wybrać :D

Posted

[quote name='maryg22']Ja Ci dam batoniku :mad: Czuję, że nie będę z Tobą jednak bezpieczna :evil_lol:[/QUOTE]
Hahah nie bój się nie zjem cię :D Chyba że na deser podzielimy cię na 6 hahaha :D

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Hahah nie bój się nie zjem cię :D Chyba że na deser podzielimy cię na 6 hahaha :D[/QUOTE]
No nie wiem... :evil_lol: Super, czyli dla mnie zostanie 1/6 mnie :lol: