Jump to content
Dogomania

Mr. Rocky & Mrs. Leokadia oraz czarna bestyjka i reszta stada xD

Recommended Posts

Posted

[quote name='maryg22']ahahaha, my powinnyśmy chyba do psychiatryka jechać a nie na zlot xD[/QUOTE]

Z przykrością stwierdzam że masz rację :diabloti:

[quote name='maryg22']ahahahahaha, no tak :P Tylko dalej nie wiem co to dokładniej za choroba... LD xD[/QUOTE]

Już Ci pisałam :mad:
[LIST]
[*][URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Awiadomy_sen"]LD[/URL] (ang. Lucid Dream, pl. Świadomy sen) - sen, w którym osoba śniąca zachowuje pełną świadomość
[/LIST]

Posted

LD - potworna choroba fejsowo-dogomaniakowa która objawia się pisaniem LD zamiast 'xD' lub ': D' :p Szczerze powiedziawszy do tej pory nie wiem co ja wtedy zawsze chciałam pisać :evil_lol:

Posted

[quote name='leónowa']Marzę o świadomym śnie....buuu[/QUOTE]
Ja też :D ahahaha xD Maryś może mnie zarazi :diabloti: Ostatnio już niewiele brakowało :D
[quote name='maryg22']LD - potworna choroba fejsowo-dogomaniakowa która objawia się pisaniem LD zamiast 'xD' lub ': D' :p Szczerze powiedziawszy do tej pory nie wiem co ja wtedy zawsze chciałam pisać :evil_lol:[/QUOTE]
Do tego dochodzi spamopsychoza i najlepszy lekarz specjalista nie pomoże :D :diabloti:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Cóż u każdego to przebiega inaczej ahahaha xD[/QUOTE]
Zaraz dojdzie pukanie, głupawka i wszechobecny spam :diabloti:
edit: właśnie jeszcze Pauli spamu na fejsie nie zrobiłyśmy xD

Posted

[quote name='maryg22']Zaraz dojdzie pukanie, głupawka i wszechobecny spam :diabloti:
edit: właśnie jeszcze Pauli spamu na fejsie nie zrobiłyśmy xD[/QUOTE]
Trzeba to zmienić :D

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Nie znasz dnia ani godziny jak Cię spamem zaskoczymy :multi:[/QUOTE]
Ja pięknie rymuje a mnie nikt nie chwali tylko ciągle spamuje :D

Posted

[quote name='leónowa']Juz chyba po, nie?:diabloti: Jak to miło nie miec życia ;)[/QUOTE]
ahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahaha :P My się jeszcze nie rozkręciłyśmy xD

Posted

[quote name='leónowa']Wow, Mickiewicz, Wow nasza Buńka, Wow taka zajebista:loveu:[/QUOTE]

Wow Soczek procentowy dużo :D
wowowoowowowowowowoowowowowoowowowowowoowow 3:)

[quote name='maryg22']ahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahaha :P My się jeszcze nie rozkręciłyśmy xD[/QUOTE]
LUBIE TO

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Łysol to moje marzenie :loveu: Już dzisiaj sobie wszystko przemyślałam i być może w maju-czerwcu pojawi się nowy domownik :loveu:[/QUOTE]

A masz jakąs hodowlę na oku? Ja obawiam się, że u mnie w okolicy nie ma nikogo kto je hoduje, muszę poszukać gdzieś dalej

Posted

[quote name='Paulina_mickey']A masz jakąs hodowlę na oku? Ja obawiam się, że u mnie w okolicy nie ma nikogo kto je hoduje, muszę poszukać gdzieś dalej[/QUOTE]
Przeglądałam hodowle ale w większości typu husky... łysolków jeszcze nie patrzyłam;) Ciężko będzie... wszystkie hodowle które przeglądałam są na drugim końcu Polski odemnie :D