Buńka Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 [quote name='maryg22']ahahaha, my powinnyśmy chyba do psychiatryka jechać a nie na zlot xD[/QUOTE] Z przykrością stwierdzam że masz rację :diabloti: [quote name='maryg22']ahahahahaha, no tak :P Tylko dalej nie wiem co to dokładniej za choroba... LD xD[/QUOTE] Już Ci pisałam :mad: [LIST] [*][URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Awiadomy_sen"]LD[/URL] (ang. Lucid Dream, pl. Świadomy sen) - sen, w którym osoba śniąca zachowuje pełną świadomość [/LIST] Quote
Baton Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 LD - potworna choroba fejsowo-dogomaniakowa która objawia się pisaniem LD zamiast 'xD' lub ': D' :p Szczerze powiedziawszy do tej pory nie wiem co ja wtedy zawsze chciałam pisać :evil_lol: Quote
Buńka Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 [quote name='leónowa']Marzę o świadomym śnie....buuu[/QUOTE] Ja też :D ahahaha xD Maryś może mnie zarazi :diabloti: Ostatnio już niewiele brakowało :D [quote name='maryg22']LD - potworna choroba fejsowo-dogomaniakowa która objawia się pisaniem LD zamiast 'xD' lub ': D' :p Szczerze powiedziawszy do tej pory nie wiem co ja wtedy zawsze chciałam pisać :evil_lol:[/QUOTE] Do tego dochodzi spamopsychoza i najlepszy lekarz specjalista nie pomoże :D :diabloti: Quote
Leokadia Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Aaaaaa jestem zarażona :diabloti: :SD Quote
Baton Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [quote name='leónowa']Aaaaaa jestem zarażona :diabloti: :SD[/QUOTE] Zaraz dojdą ci kolejne objawy :evil_lol: Quote
Leokadia Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Czego mam się spodziewać ?:evil_lol: :SD Quote
Baton Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [quote name='leónowa']Czego mam się spodziewać ?:evil_lol: :SD[/QUOTE] No że zaczniesz pisać LD :grins: Quote
Buńka Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 [quote name='leónowa']Nie, nie, ja mam SD[/QUOTE] Cóż u każdego to przebiega inaczej ahahaha xD Quote
Baton Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Cóż u każdego to przebiega inaczej ahahaha xD[/QUOTE] Zaraz dojdzie pukanie, głupawka i wszechobecny spam :diabloti: edit: właśnie jeszcze Pauli spamu na fejsie nie zrobiłyśmy xD Quote
Buńka Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 [quote name='maryg22']Zaraz dojdzie pukanie, głupawka i wszechobecny spam :diabloti: edit: właśnie jeszcze Pauli spamu na fejsie nie zrobiłyśmy xD[/QUOTE] Trzeba to zmienić :D Quote
Leokadia Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 I miałam nadzieje, że na to nie wpadniecie, nieeee..... Quote
Buńka Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 Nie znasz dnia ani godziny jak Cię spamem zaskoczymy :multi: Quote
Leokadia Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Juz chyba po, nie?:diabloti: Jak to miło nie miec życia ;) Quote
Buńka Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Nie znasz dnia ani godziny jak Cię spamem zaskoczymy :multi:[/QUOTE] Ja pięknie rymuje a mnie nikt nie chwali tylko ciągle spamuje :D Quote
Buńka Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 [quote name='leónowa']Juz chyba po, nie?:diabloti: Jak to miło nie miec życia ;)[/QUOTE] Najgorsze dopiero nadejdzie :D Quote
Leokadia Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Wow, Mickiewicz, Wow nasza Buńka, Wow taka zajebista:loveu: Quote
Baton Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [quote name='leónowa']Juz chyba po, nie?:diabloti: Jak to miło nie miec życia ;)[/QUOTE] ahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahaha :P My się jeszcze nie rozkręciłyśmy xD Quote
Buńka Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 [quote name='leónowa']Wow, Mickiewicz, Wow nasza Buńka, Wow taka zajebista:loveu:[/QUOTE] Wow Soczek procentowy dużo :D wowowoowowowowowowoowowowowoowowowowowoowow 3:) [quote name='maryg22']ahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahhhahahahahahahahahhahahahahahaha :P My się jeszcze nie rozkręciłyśmy xD[/QUOTE] LUBIE TO Quote
Paulina_mickey Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Łysol to moje marzenie :loveu: Już dzisiaj sobie wszystko przemyślałam i być może w maju-czerwcu pojawi się nowy domownik :loveu:[/QUOTE] A masz jakąs hodowlę na oku? Ja obawiam się, że u mnie w okolicy nie ma nikogo kto je hoduje, muszę poszukać gdzieś dalej Quote
Buńka Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 [quote name='Paulina_mickey']A masz jakąs hodowlę na oku? Ja obawiam się, że u mnie w okolicy nie ma nikogo kto je hoduje, muszę poszukać gdzieś dalej[/QUOTE] Przeglądałam hodowle ale w większości typu husky... łysolków jeszcze nie patrzyłam;) Ciężko będzie... wszystkie hodowle które przeglądałam są na drugim końcu Polski odemnie :D Quote
Recommended Posts