Jump to content
Dogomania

Mr. Rocky & Mrs. Leokadia oraz czarna bestyjka i reszta stada xD

Recommended Posts

Posted

[quote name='maryg22']hejhejhejehejhej :diabloti:[/QUOTE]

Wyjdź :diabloti:

[quote name='Sonka95']Cześć :)[/QUOTE]

Uszanowaneczko :D

[quote name='Izabela124.']Fotałki, pragnę fotałek :D[/QUOTE]

Ić i zrób to będą :cool3: ahahahha xD :diabloti:

Posted

[quote name='maryg22']wyganiasz mnie? :-([/QUOTE]

TAG :diabloti: Nie chcesz mi szarpaka kupić ;C tfu znaczy Balboszkowi :evil_lol:

[quote name='Angi']hej hej i jeszcze raz
hej hej[/QUOTE]

Angi może zostać :evil_lol:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']TAG :diabloti: Nie chcesz mi szarpaka kupić ;C tfu znaczy Balboszkowi :evil_lol:

Angi może zostać :evil_lol:[/QUOTE]
teraz to sie obraziłam xD

Posted

[quote name='(:Buńka:)']NIE :P
Ja teszzz focham bo mnie pominęłaś u sb w gal ;C[/QUOTE]
Bo za dużo się dzieje :p Dogo, fejs i można nie ogarnąć no :eviltong:

Posted

[quote name='leónowa']Co ty chcesz od biednej Maryś, sama przeciez przyznała, że jej pies jest mądrzejszy od niej, więc całkiem zrozumiałe, że nie ogarnia:diabloti:[/QUOTE]
No właśnie :diabloti:

Posted

[quote name='leónowa']Wreszcie masz wymówkę na swój nieogar:evil_lol:[/QUOTE]
Nooo :P
Właśnie się przed chwilą dowiedziałam od Iwoneła że mam też rozdwojenie jaźni xD

Posted

[quote name='leónowa']Co ty chcesz od biednej Maryś, sama przeciez przyznała, że jej pies jest mądrzejszy od niej, więc całkiem zrozumiałe, że nie ogarnia:diabloti:[/QUOTE]

Widzę że mój adwokat ma swojego adwokata :diabloti: To że Joy mądrzejsza to ja wiem :evil_lol:

[quote name='maryg22']No właśnie :diabloti:[/QUOTE]
tylko winny się tłumaczy :eviltong:

Posted

[quote name='leónowa']Wreszcie masz wymówkę na swój nieogar:evil_lol:[/QUOTE]
w sumie każda wymówka dobra :roll: :D

[quote name='maryg22']Nooo :P
Właśnie się przed chwilą dowiedziałam od Iwoneła że mam też rozdwojenie jaźni xD[/QUOTE]
To raczej ja sie dowiedziałam od ciebie :evil_lol: bo zapytałam a ty potwierdziłaś ahahaha xD :diabloti:

Posted

[quote name='maryg22']Nooo :P
Właśnie się przed chwilą dowiedziałam od Iwoneła że mam też rozdwojenie jaźni xD[/QUOTE]

Full wypas, ja u ciebie mogę jeszcze po wspaniałych fb-rozmowach stwierdzić schizofrenię, chorobę sierocą i autyzm :diabloti:Zresztą jak całej fb-grupie:evil_lol:

Posted

[quote name='leónowa']Full wypas, ja u ciebie mogę jeszcze po wspaniałych fb-rozmowach stwierdzić schizofrenię, chorobę sierocą i autyzm :diabloti:Zresztą jak całej fb-grupie:evil_lol:[/QUOTE]
;C czuję się inna :diabloti:

Posted

[quote name='leónowa']Full wypas, ja u ciebie mogę jeszcze po wspaniałych fb-rozmowach stwierdzić schizofrenię, chorobę sierocą i autyzm :diabloti:Zresztą jak całej fb-grupie:evil_lol:[/QUOTE]
ahahaha, my powinnyśmy chyba do psychiatryka jechać a nie na zlot xD

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Oooooooo przypomniało mi się że baton cierpi jeszcze na LD :megagrin:[/QUOTE]
ahahahahaha, no tak :P Tylko dalej nie wiem co to dokładniej za choroba... LD xD

Posted

[quote name='maryg22']My tu mamy skomplikowane układy adwokackie :P
Jako adwokat Iwony rozkazuję Marice przeprosić, jako Marika rozkazuję Iwonie przeprosić :evil_lol:[/QUOTE]
O faken ahahahahahahahahahaha :-o :D:D:D :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='maryg22']My tu mamy skomplikowane układy adwokackie :P
Jako adwokat Iwony rozkazuję Marice przeprosić, jako Marika rozkazuję Iwonie przeprosić :evil_lol:[/QUOTE]

Fak, zapomniałam, że tu nie wolno kląć, bo prawie wymknęło mi się siarczyste Ku*** hahahah:evil_lol:

Co to LD? ;)