Buńka Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 [quote name='maryg22']hejhejhejehejhej :diabloti:[/QUOTE] Wyjdź :diabloti: [quote name='Sonka95']Cześć :)[/QUOTE] Uszanowaneczko :D [quote name='Izabela124.']Fotałki, pragnę fotałek :D[/QUOTE] Ić i zrób to będą :cool3: ahahahha xD :diabloti: Quote
Baton Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Wyjdź :diabloti: [/QUOTE] wyganiasz mnie? :-( Quote
Buńka Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 [quote name='maryg22']wyganiasz mnie? :-([/QUOTE] TAG :diabloti: Nie chcesz mi szarpaka kupić ;C tfu znaczy Balboszkowi :evil_lol: [quote name='Angi']hej hej i jeszcze raz hej hej[/QUOTE] Angi może zostać :evil_lol: Quote
Baton Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [quote name='(:Buńka:)']TAG :diabloti: Nie chcesz mi szarpaka kupić ;C tfu znaczy Balboszkowi :evil_lol: Angi może zostać :evil_lol:[/QUOTE] teraz to sie obraziłam xD Quote
Buńka Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 [quote name='maryg22']teraz to sie obraziłam xD[/QUOTE] Nie wierzę :evil_lol: Quote
Baton Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Nie wierzę :evil_lol:[/QUOTE] to uwierz xd Quote
Buńka Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 [quote name='maryg22']to uwierz xd[/QUOTE] NIE :P Ja teszzz focham bo mnie pominęłaś u sb w gal ;C Quote
Baton Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [quote name='(:Buńka:)']NIE :P Ja teszzz focham bo mnie pominęłaś u sb w gal ;C[/QUOTE] Bo za dużo się dzieje :p Dogo, fejs i można nie ogarnąć no :eviltong: Quote
Leokadia Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Co ty chcesz od biednej Maryś, sama przeciez przyznała, że jej pies jest mądrzejszy od niej, więc całkiem zrozumiałe, że nie ogarnia:diabloti: Quote
Baton Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [quote name='leónowa']Co ty chcesz od biednej Maryś, sama przeciez przyznała, że jej pies jest mądrzejszy od niej, więc całkiem zrozumiałe, że nie ogarnia:diabloti:[/QUOTE] No właśnie :diabloti: Quote
Leokadia Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Wreszcie masz wymówkę na swój nieogar:evil_lol: Quote
Baton Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [quote name='leónowa']Wreszcie masz wymówkę na swój nieogar:evil_lol:[/QUOTE] Nooo :P Właśnie się przed chwilą dowiedziałam od Iwoneła że mam też rozdwojenie jaźni xD Quote
Buńka Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 [quote name='leónowa']Co ty chcesz od biednej Maryś, sama przeciez przyznała, że jej pies jest mądrzejszy od niej, więc całkiem zrozumiałe, że nie ogarnia:diabloti:[/QUOTE] Widzę że mój adwokat ma swojego adwokata :diabloti: To że Joy mądrzejsza to ja wiem :evil_lol: [quote name='maryg22']No właśnie :diabloti:[/QUOTE] tylko winny się tłumaczy :eviltong: Quote
Buńka Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 [quote name='leónowa']Wreszcie masz wymówkę na swój nieogar:evil_lol:[/QUOTE] w sumie każda wymówka dobra :roll: :D [quote name='maryg22']Nooo :P Właśnie się przed chwilą dowiedziałam od Iwoneła że mam też rozdwojenie jaźni xD[/QUOTE] To raczej ja sie dowiedziałam od ciebie :evil_lol: bo zapytałam a ty potwierdziłaś ahahaha xD :diabloti: Quote
Leokadia Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [quote name='maryg22']Nooo :P Właśnie się przed chwilą dowiedziałam od Iwoneła że mam też rozdwojenie jaźni xD[/QUOTE] Full wypas, ja u ciebie mogę jeszcze po wspaniałych fb-rozmowach stwierdzić schizofrenię, chorobę sierocą i autyzm :diabloti:Zresztą jak całej fb-grupie:evil_lol: Quote
Baton Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 My tu mamy skomplikowane układy adwokackie :P Jako adwokat Iwony rozkazuję Marice przeprosić, jako Marika rozkazuję Iwonie przeprosić :evil_lol: Quote
Buńka Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 [quote name='leónowa']Full wypas, ja u ciebie mogę jeszcze po wspaniałych fb-rozmowach stwierdzić schizofrenię, chorobę sierocą i autyzm :diabloti:Zresztą jak całej fb-grupie:evil_lol:[/QUOTE] ;C czuję się inna :diabloti: Quote
Baton Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [quote name='leónowa']Full wypas, ja u ciebie mogę jeszcze po wspaniałych fb-rozmowach stwierdzić schizofrenię, chorobę sierocą i autyzm :diabloti:Zresztą jak całej fb-grupie:evil_lol:[/QUOTE] ahahaha, my powinnyśmy chyba do psychiatryka jechać a nie na zlot xD Quote
Buńka Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 Oooooooo przypomniało mi się że baton cierpi jeszcze na LD :megagrin: Quote
Baton Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Oooooooo przypomniało mi się że baton cierpi jeszcze na LD :megagrin:[/QUOTE] ahahahahaha, no tak :P Tylko dalej nie wiem co to dokładniej za choroba... LD xD Quote
Buńka Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 [quote name='maryg22']My tu mamy skomplikowane układy adwokackie :P Jako adwokat Iwony rozkazuję Marice przeprosić, jako Marika rozkazuję Iwonie przeprosić :evil_lol:[/QUOTE] O faken ahahahahahahahahahaha :-o :D:D:D :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Leokadia Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [quote name='maryg22']My tu mamy skomplikowane układy adwokackie :P Jako adwokat Iwony rozkazuję Marice przeprosić, jako Marika rozkazuję Iwonie przeprosić :evil_lol:[/QUOTE] Fak, zapomniałam, że tu nie wolno kląć, bo prawie wymknęło mi się siarczyste Ku*** hahahah:evil_lol: Co to LD? ;) Quote
Recommended Posts