qmu Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 ja ostatnio na bazarku wylicytowalam swietna obroze el perro czarna 5 cm gruba, ale jak przyszla sie okazalo ze na moja sucz stanowczo za wielka :evil_lol:, a ze kilka dni wczesniej dostala taka 4 cm skorkowa to czarna zostala przeznaczona dla Diesela co by mial pozadna, a nie jak taka pipka wyglada w 1,5 cm szeleczkach :D Quote
Buńka Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 skórkowa 4 cm czyli ta jasna taka, tak? Świetna jest :loveu: Mój Rokulec ma najszerszą właśnie 4 cm tą w kratkę czerwoną i też sb chwalę tą obróżkę ;) Nie lubię wąskich obroży... Chociaż teraz zamówiłam zieloną Trixi dla Murzyna i czerwoną z Comfy dla Leokadii tylko po 1,5 cm ...:roll: w dodatku na zatrzaski :-o ahaha sama sobie strzelam samobóje... no ale na co dzień będą, bo u nas zatrzask i spacer odpada. Zaraz rozwalą :D No i postawiłam znowu na prostotę i tym razem nie w żadne wzorki tylko klasycznie jeden kolor... :D Bo na wzorek nigdy nie umiem się zdecydować, wszystkie mi się podobają :evil_lol: No i został mi do obkupienia Rokulec. Tylko chwilowo funduszy brak a chce mu kupić albo nowe kolce albo ćwieki właśnie tak coś ok 4 cm :loveu: Quote
Buńka Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='maryg22']No siema :p[/QUOTE] Uszanowanko :cool3: Quote
Baton Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Zostało jeszcze troszkę soczku? :diabloti: Quote
Buńka Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='maryg22']Zostało jeszcze troszkę soczku? :diabloti:[/QUOTE] Soczek się pędzi na bieżąco wiec nie ma prawa go zabraknąć :diabloti: A co batoniczku spragniona? :D Quote
Baton Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 No, chętnie bym się go jeszcze napiła troszke xD ps: czy mi sie wydaje czy my znowu zaczynamy? xD Quote
Buńka Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='maryg22']No, chętnie bym się go jeszcze napiła troszke xD ps: czy mi sie wydaje czy my znowu zaczynamy? xD[/QUOTE] To zdrófffko :diabloti: :popcorn: ps: A czy my kiedykolwiek skończyłyśmy ? :hmmmm::evil_lol: Quote
Baton Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Dziękuję ślicznie :loveu: ps: no w sumie... xD Quote
Buńka Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='maryg22']Dziękuję ślicznie :loveu: ps: no w sumie... xD[/QUOTE] Ależ proszę bardzo, odrobisz na zlocie pilnując Pani Leokadii :diabloti: ps: LUBIE TO :D Quote
Baton Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Leośki mam pilnować? :crazyeye: Ja jej piłkę miałam tylko rzucać xD Quote
Buńka Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='maryg22']Leośki mam pilnować? :crazyeye: Ja jej piłkę miałam tylko rzucać xD[/QUOTE] To na jedno wychodzi :eviltong: Bo jak jej będziesz rzucać to ona będzie w swoim świecie i nic głupiego jej do tej rudej główki nie strzeli :D A po za tym jak jej porzucasz przez 30 min to będzie za tb łaziła cały czas :diabloti: i już się nie uwolnisz :D Quote
Baton Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='(:Buńka:)']To na jedno wychodzi :eviltong: Bo jak jej będziesz rzucać to ona będzie w swoim świecie i nic głupiego jej do tej rudej główki nie strzeli :D A po za tym jak jej porzucasz przez 30 min to będzie za tb łaziła cały czas :diabloti: i już się nie uwolnisz :D[/QUOTE] A wspominałam że beznadziejnie rzucam? :evil_lol: Przy cziłce nie mam jak ćwiczyć xD Quote
Buńka Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='maryg22']A wspominałam że beznadziejnie rzucam? :evil_lol: Przy cziłce nie mam jak ćwiczyć xD[/QUOTE] Jak cię PANI Leokadia porządnie opieprzy to od razu będziesz wiedziała jak rzucać :diabloti: Quote
Baton Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Coś czuję że na zlocie się podszkolę xD Quote
Sonka95 Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 To nie tylko Sonka jest zakręcona na punkcie piłeczek :cool3: :diabloti: będą wyścigi po piłki :evil_lol: Quote
Buńka Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='maryg22']Coś czuję że na zlocie się podszkolę xD[/QUOTE] Oj tag!!! :evil_lol: [quote name='Sonka95']To nie tylko Sonka jest zakręcona na punkcie piłeczek :cool3: :diabloti: będą wyścigi po piłki :evil_lol:[/QUOTE] ahhaha Lea chyba oszaleje jak każdy zacznie rzucać swojemu psu piłkę to biedna nie będzie wiedziała za którą biec :D Ja się tak obawiam że Lea będzie wszechobecna i nieznośna na zlocie a może się okazać że przesiedzi zlot w klatce bo ona jednak jeszcze problemy behawioralne ma... a w obcym miejscu to już wgl...:roll: Quote
qmu Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='(:Buńka:)']skórkowa 4 cm czyli ta jasna taka, tak? Świetna jest :loveu: Mój Rokulec ma najszerszą właśnie 4 cm tą w kratkę czerwoną i też sb chwalę tą obróżkę ;) Nie lubię wąskich obroży... Chociaż teraz zamówiłam zieloną Trixi dla Murzyna i czerwoną z Comfy dla Leokadii tylko po 1,5 cm ...:roll: w dodatku na zatrzaski :-o ahaha sama sobie strzelam samobóje... no ale na co dzień będą, bo u nas zatrzask i spacer odpada. Zaraz rozwalą :D No i postawiłam znowu na prostotę i tym razem nie w żadne wzorki tylko klasycznie jeden kolor... :D Bo na wzorek nigdy nie umiem się zdecydować, wszystkie mi się podobają :evil_lol: No i został mi do obkupienia Rokulec. Tylko chwilowo funduszy brak a chce mu kupić albo nowe kolce albo ćwieki właśnie tak coś ok 4 cm :loveu:[/QUOTE] taaa ta bezowa :D, mam tez taka chyba 4 czy 5 cm czarna skore, pol zacisk z cwiekami po boxie, ale sucz w zyciu mi do tego nie dorosnie z ta swoja licha szyjka... co do tych z zatrzaskami to nie wiem nigdy takiej nie mialam dla zadnego psa ja to jednak toleruje tylko zwylke najzwyklejsze obroze bez wzorkow bo te jakos do mnie nie przemawiaja zbytnio, a bynajmniej zadna mnie nie urzekla na tyle abym koniecznie chciala ja miec ... Quote
Buńka Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 [quote name='leónowa']Uwiązać do drzewa![/QUOTE] Ciiii :D Taki jest plan :evil_lol: [quote name='qmu']taaa ta bezowa :D, mam tez taka chyba 4 czy 5 cm czarna skore, pol zacisk z cwiekami po boxie, ale sucz w zyciu mi do tego nie dorosnie z ta swoja licha szyjka... co do tych z zatrzaskami to nie wiem nigdy takiej nie mialam dla zadnego psa ja to jednak toleruje tylko zwylke najzwyklejsze obroze bez wzorkow bo te jakos do mnie nie przemawiaja zbytnio, a bynajmniej zadna mnie nie urzekla na tyle abym koniecznie chciala ja miec ...[/QUOTE] Ja też lubię tradycyjne obroże. Zatrzask będę miała pierwszy raz... ale kiedyś w hoteliku wyprowadzałam psa który miał obrożę na zatrzask i jak mocniej szarpnął to się rozpięła... całe szczęście, że pies był w miarę grzeczny i że go już kilka razy wyprowadzałam to przyszedł bez problemu na zawołanie... obroże na zacisk i półzacisk to też dla mnie czarna magia nigdy nie miałam i chyba nieć nie chcę :D Jednak tradycyjna klamra jest najlepsza... ;) Ja uwielbiam obroże w przeróżne wzorki :loveu: wzorki, kolce, ćwieki różne cyrkonie i takie tam :loveu: Zazwyczaj w zoologu dział ze smyczami i obrożami omijam szerokim łukiem. A jak zamawiam przez internet to też jest taki wybór, że się kończy na tym, że tak jak teraz kupuję zwykłe tradycyjne obroże bo nie umiem się zdecydować na żaden wzorek :D :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 [url]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRvGp5-1sJ3cen15JBYKfNuJKHIE3eIB-iL3mdOMBLklCfD2UPjag[/url] będziesz miała łysolka? Mi też się strasznie marzy :loveu: [url]http://imageshack.com/a/img31/3753/zi8q.JPG[/url] Piękny portrecik :loveu: [url]http://imageshack.com/a/img849/9418/l8dc.jpg[/url] Moja Mija ma identyczny sweterek :evil_lol: ale nie znosi go i chodzi 'goła' :diabloti: Quote
Ty$ka Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 O, zdjęcia :loveu: Murzyn ma świetny sweter :D Quote
Izabela124. Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [url]http://imageshack.com/a/img835/4598/faws.jpg[/url] super fotka :) Quote
Buńka Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 [quote name='Paulina_mickey'][URL]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRvGp5-1sJ3cen15JBYKfNuJKHIE3eIB-iL3mdOMBLklCfD2UPjag[/URL] będziesz miała łysolka? Mi też się strasznie marzy :loveu: [URL]http://imageshack.com/a/img31/3753/zi8q.JPG[/URL] Piękny portrecik :loveu: [URL]http://imageshack.com/a/img849/9418/l8dc.jpg[/URL] Moja Mija ma identyczny sweterek :evil_lol: ale nie znosi go i chodzi 'goła' :diabloti:[/QUOTE] Łysol to moje marzenie :loveu: Już dzisiaj sobie wszystko przemyślałam i być może w maju-czerwcu pojawi się nowy domownik :loveu: :loveu: [quote name='Ty$ka']O, zdjęcia :loveu: Murzyn ma świetny sweter :D[/QUOTE] :D W sumie to sweterek Leokadii ale ubrałam go tak dla picu :evil_lol: [quote name='Izabela124.'][URL]http://imageshack.com/a/img835/4598/faws.jpg[/URL] super fotka :)[/QUOTE] :D :loveu: Quote
Recommended Posts