Jump to content
Dogomania

Mr. Rocky & Mrs. Leokadia oraz czarna bestyjka i reszta stada xD

Recommended Posts

Posted

ja ostatnio na bazarku wylicytowalam swietna obroze el perro czarna 5 cm gruba, ale jak przyszla sie okazalo ze na moja sucz stanowczo za wielka :evil_lol:, a ze kilka dni wczesniej dostala taka 4 cm skorkowa to czarna zostala przeznaczona dla Diesela co by mial pozadna, a nie jak taka pipka wyglada w 1,5 cm szeleczkach :D

Posted

skórkowa 4 cm czyli ta jasna taka, tak? Świetna jest :loveu: Mój Rokulec ma najszerszą właśnie 4 cm tą w kratkę czerwoną i też sb chwalę tą obróżkę ;) Nie lubię wąskich obroży... Chociaż teraz zamówiłam zieloną Trixi dla Murzyna i czerwoną z Comfy dla Leokadii tylko po 1,5 cm ...:roll: w dodatku na zatrzaski :-o ahaha sama sobie strzelam samobóje... no ale na co dzień będą, bo u nas zatrzask i spacer odpada. Zaraz rozwalą :D
No i postawiłam znowu na prostotę i tym razem nie w żadne wzorki tylko klasycznie jeden kolor... :D Bo na wzorek nigdy nie umiem się zdecydować, wszystkie mi się podobają :evil_lol: No i został mi do obkupienia Rokulec. Tylko chwilowo funduszy brak a chce mu kupić albo nowe kolce albo ćwieki właśnie tak coś ok 4 cm :loveu:

Posted

[quote name='maryg22']Zostało jeszcze troszkę soczku? :diabloti:[/QUOTE]
Soczek się pędzi na bieżąco wiec nie ma prawa go zabraknąć :diabloti: A co batoniczku spragniona? :D

Posted

[quote name='maryg22']No, chętnie bym się go jeszcze napiła troszke xD

ps: czy mi sie wydaje czy my znowu zaczynamy? xD[/QUOTE]
To zdrófffko :diabloti: :popcorn:
ps: A czy my kiedykolwiek skończyłyśmy ? :hmmmm::evil_lol:

Posted

[quote name='maryg22']Dziękuję ślicznie :loveu:
ps: no w sumie... xD[/QUOTE]
Ależ proszę bardzo, odrobisz na zlocie pilnując Pani Leokadii :diabloti:
ps: LUBIE TO :D

Posted

[quote name='maryg22']Leośki mam pilnować? :crazyeye: Ja jej piłkę miałam tylko rzucać xD[/QUOTE]
To na jedno wychodzi :eviltong: Bo jak jej będziesz rzucać to ona będzie w swoim świecie i nic głupiego jej do tej rudej główki nie strzeli :D A po za tym jak jej porzucasz przez 30 min to będzie za tb łaziła cały czas :diabloti: i już się nie uwolnisz :D

Posted

[quote name='(:Buńka:)']To na jedno wychodzi :eviltong: Bo jak jej będziesz rzucać to ona będzie w swoim świecie i nic głupiego jej do tej rudej główki nie strzeli :D A po za tym jak jej porzucasz przez 30 min to będzie za tb łaziła cały czas :diabloti: i już się nie uwolnisz :D[/QUOTE]
A wspominałam że beznadziejnie rzucam? :evil_lol: Przy cziłce nie mam jak ćwiczyć xD

Posted

[quote name='maryg22']A wspominałam że beznadziejnie rzucam? :evil_lol: Przy cziłce nie mam jak ćwiczyć xD[/QUOTE]
Jak cię PANI Leokadia porządnie opieprzy to od razu będziesz wiedziała jak rzucać :diabloti:

Posted

[quote name='maryg22']Coś czuję że na zlocie się podszkolę xD[/QUOTE]

Oj tag!!! :evil_lol:

[quote name='Sonka95']To nie tylko Sonka jest zakręcona na punkcie piłeczek :cool3: :diabloti: będą wyścigi po piłki :evil_lol:[/QUOTE]
ahhaha Lea chyba oszaleje jak każdy zacznie rzucać swojemu psu piłkę to biedna nie będzie wiedziała za którą biec :D
Ja się tak obawiam że Lea będzie wszechobecna i nieznośna na zlocie a może się okazać że przesiedzi zlot w klatce bo ona jednak jeszcze problemy behawioralne ma... a w obcym miejscu to już wgl...:roll:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']skórkowa 4 cm czyli ta jasna taka, tak? Świetna jest :loveu: Mój Rokulec ma najszerszą właśnie 4 cm tą w kratkę czerwoną i też sb chwalę tą obróżkę ;) Nie lubię wąskich obroży... Chociaż teraz zamówiłam zieloną Trixi dla Murzyna i czerwoną z Comfy dla Leokadii tylko po 1,5 cm ...:roll: w dodatku na zatrzaski :-o ahaha sama sobie strzelam samobóje... no ale na co dzień będą, bo u nas zatrzask i spacer odpada. Zaraz rozwalą :D
No i postawiłam znowu na prostotę i tym razem nie w żadne wzorki tylko klasycznie jeden kolor... :D Bo na wzorek nigdy nie umiem się zdecydować, wszystkie mi się podobają :evil_lol: No i został mi do obkupienia Rokulec. Tylko chwilowo funduszy brak a chce mu kupić albo nowe kolce albo ćwieki właśnie tak coś ok 4 cm :loveu:[/QUOTE]

taaa ta bezowa :D, mam tez taka chyba 4 czy 5 cm czarna skore, pol zacisk z cwiekami po boxie, ale sucz w zyciu mi do tego nie dorosnie z ta swoja licha szyjka...
co do tych z zatrzaskami to nie wiem nigdy takiej nie mialam dla zadnego psa ja to jednak toleruje tylko zwylke najzwyklejsze obroze bez wzorkow bo te jakos do mnie nie przemawiaja zbytnio, a bynajmniej zadna mnie nie urzekla na tyle abym koniecznie chciala ja miec ...

Posted

[quote name='leónowa']Uwiązać do drzewa![/QUOTE]

Ciiii :D Taki jest plan :evil_lol:

[quote name='qmu']taaa ta bezowa :D, mam tez taka chyba 4 czy 5 cm czarna skore, pol zacisk z cwiekami po boxie, ale sucz w zyciu mi do tego nie dorosnie z ta swoja licha szyjka...
co do tych z zatrzaskami to nie wiem nigdy takiej nie mialam dla zadnego psa ja to jednak toleruje tylko zwylke najzwyklejsze obroze bez wzorkow bo te jakos do mnie nie przemawiaja zbytnio, a bynajmniej zadna mnie nie urzekla na tyle abym koniecznie chciala ja miec ...[/QUOTE]
Ja też lubię tradycyjne obroże. Zatrzask będę miała pierwszy raz... ale kiedyś w hoteliku wyprowadzałam psa który miał obrożę na zatrzask i jak mocniej szarpnął to się rozpięła... całe szczęście, że pies był w miarę grzeczny i że go już kilka razy wyprowadzałam to przyszedł bez problemu na zawołanie... obroże na zacisk i półzacisk to też dla mnie czarna magia nigdy nie miałam i chyba nieć nie chcę :D Jednak tradycyjna klamra jest najlepsza... ;) Ja uwielbiam obroże w przeróżne wzorki :loveu: wzorki, kolce, ćwieki różne cyrkonie i takie tam :loveu: Zazwyczaj w zoologu dział ze smyczami i obrożami omijam szerokim łukiem. A jak zamawiam przez internet to też jest taki wybór, że się kończy na tym, że tak jak teraz kupuję zwykłe tradycyjne obroże bo nie umiem się zdecydować na żaden wzorek :D :evil_lol:

Posted

[url]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRvGp5-1sJ3cen15JBYKfNuJKHIE3eIB-iL3mdOMBLklCfD2UPjag[/url] będziesz miała łysolka? Mi też się strasznie marzy :loveu:

[url]http://imageshack.com/a/img31/3753/zi8q.JPG[/url]
Piękny portrecik :loveu:

[url]http://imageshack.com/a/img849/9418/l8dc.jpg[/url] Moja Mija ma identyczny sweterek :evil_lol: ale nie znosi go i chodzi 'goła' :diabloti:

Posted

[quote name='Paulina_mickey'][URL]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRvGp5-1sJ3cen15JBYKfNuJKHIE3eIB-iL3mdOMBLklCfD2UPjag[/URL] będziesz miała łysolka? Mi też się strasznie marzy :loveu:

[URL]http://imageshack.com/a/img31/3753/zi8q.JPG[/URL]
Piękny portrecik :loveu:

[URL]http://imageshack.com/a/img849/9418/l8dc.jpg[/URL] Moja Mija ma identyczny sweterek :evil_lol: ale nie znosi go i chodzi 'goła' :diabloti:[/QUOTE]

Łysol to moje marzenie :loveu: Już dzisiaj sobie wszystko przemyślałam i być może w maju-czerwcu pojawi się nowy domownik :loveu:
:loveu:

[quote name='Ty$ka']O, zdjęcia :loveu:

Murzyn ma świetny sweter :D[/QUOTE]

:D
W sumie to sweterek Leokadii ale ubrałam go tak dla picu :evil_lol:

[quote name='Izabela124.'][URL]http://imageshack.com/a/img835/4598/faws.jpg[/URL] super fotka :)[/QUOTE]
:D :loveu: