Baton Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Ty$ka']No a jest? Wymień chociaż jedno MĄDRE. :D[/QUOTE] No zawsze coś poradzisz i gada się z Tobą fajnie :D Quote
Ty$ka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='maryg22']No zawsze coś poradzisz i gada się z Tobą fajnie :D[/QUOTE] hahahahahaahhaahahahahahahaahhaahahahahahahaahhaahahahahahahaahhaahahahahahahaahhaahahahahahahaahhaahahahahahahaahhaahahahahahahaahhaahahahahahahaahhaahahahahahahaahhaahahahahahahaahhaahahahahahahaahhaahahahahahahaahhaahahahahahahaahhaaha Koniec, bo mnie jeszcze Buńka wywali z galerii za spam. :p Quote
Baton Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Ty$ka']hahahahahaahhaahahahahahahaahhaahahahahahahaahhaahahahahahahaahhaahahahahahahaahhaahahahahahahaahhaahahahahahahaahhaahahahahahahaahhaahahahahahahaahhaahahahahahahaahhaahahahahahahaahhaahahahahahahaahhaahahahahahahaahhaahahahahahahaahhaaha Koniec, bo mnie jeszcze Buńka wywali z galerii za spam. :p[/QUOTE] Nie śmiej się, taka prawda :D Buńka nikogo za spam nie wywali, ona go bardzo lubi :lol: Quote
Ty$ka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='maryg22']Nie śmiej się, taka prawda :D Buńka nikogo za spam nie wywali, ona go bardzo lubi :lol:[/QUOTE] Tak. ;] To, że lubi spamować zauważyłam :p Pytanie tylko czy lubi być spamowana :D Quote
Baton Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Ty$ka']Tak. ;] To, że lubi spamować zauważyłam :p[B] Pytanie tylko czy lubi być spamowana :D[/B][/QUOTE] Najpierw trochę się podenerwuje, potem z wielką przyjemnością się zemści :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='maryg22']Najpierw trochę się podenerwuje, potem z wielką przyjemnością się zemści :evil_lol:[/QUOTE] Spoko. W galerii może. Niech ktoś odkurza ją z pajęczyn, jak mnie nie będzie :p Quote
Baton Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Ty$ka']Spoko. W galerii może. Niech ktoś odkurza ją z pajęczyn, jak mnie nie będzie :p[/QUOTE] Będę pamiętać :D Nie będzie Cię przez tydzień chociaż i nie poznasz swojej galerii :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='maryg22']Będę pamiętać :D Nie będzie Cię przez tydzień chociaż i nie poznasz swojej galerii :evil_lol:[/QUOTE] Okeeeeeeejjjjjjjjjjjjj :D Quote
Baton Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Ty$ka']Okeeeeeeejjjjjjjjjjjjj :D[/QUOTE] Spoooooooooko :P Przy okazji na fejsie też popiszemy :p Quote
Ty$ka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='maryg22']Spoooooooooko :P Przy okazji na fejsie też popiszemy :p[/QUOTE] I-m sorry, zablokuję Was :p Zepsujecie mi reputacje :PP Quote
Baton Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Ty$ka']I-m sorry, zablokuję Was :p Zepsujecie mi reputacje :PP[/QUOTE] ahahaha, my? Przecież my grzeczne jesteśmy :loveu: Quote
Ty$ka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='maryg22']ahahaha, my? Przecież my grzeczne jesteśmy :loveu:[/QUOTE] Bardzo. 99powiadowień mój stary złom ledwie wytrzymał :p Quote
Baton Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Ty$ka']Bardzo. 99powiadowień mój stary złom ledwie wytrzymał :p[/QUOTE] My po prostu pokazałyśmy Ci jak bardzo Cię lubimy :loveu: Quote
Ty$ka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='maryg22']My po prostu pokazałyśmy Ci jak bardzo Cię lubimy :loveu:[/QUOTE] Z Angi, dziękuuuję :loveu: (a ja Wam tego nie odwzajemniłam z sercem :p) Quote
Baton Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Ty$ka']Z Angi, dziękuuuję :loveu: (a ja Wam tego nie odwzajemniłam z sercem :p)[/QUOTE] Dokładnie... mam wrażenie że mnie nie lubisz xD Quote
Ty$ka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='maryg22']Dokładnie... mam wrażenie że mnie nie lubisz xD[/QUOTE] Ja inaczej okazuję lubienie :P Quote
Baton Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Ty$ka']Ja inaczej okazuję lubienie :P[/QUOTE] Jak to? Przecież inaczej się nie da! :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='maryg22']Jak to? Przecież inaczej się nie da! :evil_lol:[/QUOTE] Hahahahahahahahahahahahahahahahaha. Zagięłaś mnie w tym momencie. Quote
Baton Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Ty$ka']Hahahahahahahahahahahahahahahahaha. Zagięłaś mnie w tym momencie.[/QUOTE] ahahahaha, czyli sama nie znasz odpowiedzi :evil_lol: Quote
Buńka Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 LUBIĘ TO:diabloti: Pchnęłyście życie w moją galerię :loveu: Quote
Baton Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='(:Buńka:)']LUBIĘ TO:diabloti: Pchnęłyście życie w moją galerię :loveu:[/QUOTE] O, widzisz Tysiu - nawet się nie wkurzyła :loveu: Quote
Ty$ka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='maryg22']O, widzisz Tysiu - nawet się nie wkurzyła :loveu:[/QUOTE] Gra pozorów pewnie :D Quote
Buńka Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 Ależ skąd Tysiu:evil_lol: Ty i batonik jesteście tu mile widziane:loveu: Spam też:loveu: Zostałam już zarażona tą straszną chorobą spamowania i lajkowania przez batonika wiec mi to nie przeszkadza :diabloti: A że się w najbliższej przyszłości zemszczę to już inna sprawa:cool3::evil_lol: Quote
Baton Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Ale jak to??? To Ty się jeszcze nie zemściłaś? :nerwy: :evil_lol: Quote
Buńka Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='maryg22']Ale jak to??? To Ty się jeszcze nie zemściłaś? :nerwy: :evil_lol:[/QUOTE] Bój sie :P :diabloti: Quote
Recommended Posts